Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Plakat - click

Photo

rzymska cyfra

• This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#16 Sus

Sus

Początkujący

• Płeć Piękna
  • PipPip
  • 108 posts
  • Joined Sun, 07 Oct 12
  • MiastoBRATVA <3

Posted 29 May 2013 - 19:33

O prosze to już wiadomo kto tak ładnie umie ściemniać z cenami xD Jak znajdziesz kolejnego takiego jak Twój kolega znalazł i mu sprzedasz za tyle co on <a ten potem się na forum żalił że został oszukany, nieznajomość cen to fatalna sprawa> to pozdro ^^

Dołączona grafika

#17 Guest_AqυαℓєR_*

Guest_AqυαℓєR_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 29 May 2013 - 19:44

fakt faktem nie ma na serwie cyfry IV ale nikt nie da ci 800b za ulepke haha

#18 Nninjax

Nninjax

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 22 posts
  • Joined Sat, 27 Apr 13

Posted 30 May 2013 - 05:25

Nie wiem ile ona warta i sądzę że jak on sprzedał za tyle to może i mi się uda. Co do oszukiwania połowa oszukanych zmyśla tylko, ostatnio koleś chciał wyłudzić  broń za free napisałem mu że nie z sto razy. Wtedy zaczoł pisać że jestem oszustem itp. więc jak słysze że ktoś kogoś oszukał lub okradł to jest to dla mnie nie do porozumienia  co do kradzieży mógłbym uwierzyć ale co do skradzionego konta raczej nie , śmieszy  mnie to. OK odszedłem od tematu tyle z mojej strony , cześć:D

Dołączona grafika

#19 Guest_AqυαℓєR_*

Guest_AqυαℓєR_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 03 June 2013 - 07:27

nieźle naspidowany byłeś pewnie ci wybaczą ;) 

#20 TiP

TiP

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 764 posts
  • Joined Mon, 04 Jun 12

Posted 03 June 2013 - 12:01

Czytam te wasze posty i nie wiem co wy macie w tych głowach cyfra  rzymska jest warta 2b zobaczcie sb u beak go daje 1b a tych cyfr rzymskich dropi od groma na zaginionych .pozdro  ,sry za spam ;)

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]    Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users