Według WP ma najlepsze warunki na serwerze , ponieważ mało kto ma full odp. na sure na np.wojnach , oraz mieecze 60% + to dość często podstawa u większości graczy ale da się żyć ;d
Ale tak naprawde polecam Ci archera - dlaczego ? Mi się skille ładują w ok. 5-10 sek , ale to starcza i mogę cały czas bić skillami - wystarczy duża szybkość zaklęcia i idzie jak po maśle ^^ Jak będziesz mieć fiolety , lodowego itd. to zanim ktoś Cię dogoni już padnie . Ja wale ok. 200k z krytem ze skilla , 100k ze strzalki z krytem .
Dagger niby fajny , ale patrząc na głębsze czynniki porażka . DMG też takie sobie , mi z chmurki wali 3k bo odp magia , zasadzka troche małe DMG , wirek czasami wejdzie x3 ale np. zanim mi wrzuci serie hitów już pada , szybki atak też często nie trafia . Jednak szybkie skille , szybki atak - jeżeli masz mega duże DMG to możesz zabić '' kolosa '' 1 serią skilli i kilkoma hitami - ale trzeba tu szczęścia . Nie ma skilla obszarowego typu wirek miecza , oraz niema skilla który wali bez celu ( skowyt , wir u WP ) . Ale ma krycie , a to mu pozwala wbić niespodziewanie na 2 stronę - i nieda się go namierzyć ^^
BM-em , mi nawet fajnie się grało do ok. 100-150 lvl-a , potem już tylko hity . Fajne skille , według mnie najlepsze jakie mogą być no ale magia ... Bez tego ty by był elitą tego serwa ;/ A tak to dno ;x
Ja Ci radze Archer'a 
Sell virtuale +14 za 4,5k B i ninje 254 lvvl po fioletach < nieb. ying yangi > AntonioO .Nick : AntonioO