Za to odemnie jutro lajka dostaniesz, bo dzisiaj się limit wykończył
Napisano 05 lipiec 2013 - 18:55
Napisano 05 lipiec 2013 - 20:09
ode mnie jak juz
tutaj ci napisze co mi napisales O wielkie inteligentny czlowieku
A trzeba być albo tak inteligentnym, albo tak niedorobionym, albo debilem, żeby nie umieć pisać na klawiaturze.
chcesz uczyć innych to pierw spojrzyj na siebie
Kontakt
Napisano 05 lipiec 2013 - 21:54
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 06 lipiec 2013 - 06:01
On patrzy na innych on chce byc takim jak ja xd ja moge sb lajkowac bo jestem noob xd aa no i Ragerr to nie ja to nnie moja postac xddddddDok
Dokładnie.
BuzkaMalenki ja dzisiaj do wieczora będę na kanale vip 3 lub 87. Zapraszam, wyjaśnisz mi czego to ja nie rozumiem i w ogóle.
Napisano 06 lipiec 2013 - 07:39
Dokładnie.
BuzkaMalenki ja dzisiaj do wieczora będę na kanale vip 3 lub 87. Zapraszam, wyjaśnisz mi czego to ja nie rozumiem i w ogóle.
zabrakło ci argumentów ? i bronisz sie ts? pisalem ci wielokrotnie nie mam zamiaru rozmawiać z takim osobnikiem jak ty obrażasz mi rodziców bez powodu wiec jestes dla mnie nikim i zawsze takim zostawisz osoba która nie umie grac na tym serwerze i nic nie osiągnie a co do ts wielokrotnie bylem na ts rozmawiałem z graczami normalnymi przy handlu i tego typu wiec twoje marne wypociny pokaz swoj dzienny głośnik nie rusza mnie tyle...
Kontakt
Napisano 06 lipiec 2013 - 08:31
NO nic nie zrobisz Acys.
Robilem mu sygne i kiedy napisalem o gildii BlueTube, to mowil ze mnie bedziesz meczyl itp, lecz ja sie tym nie przejelem.
Zal mi tego cepa bo robi sie taki jak ta gildia. Lajki powoduja pewnie u niego fontanne radosci xD
Piszesz o gildii w ktorej nigdy nie byles i wyrazasz swoje zdanie o calej gildii ze wzgledu na 1 czlonka ktory szczerze mowiac dobrze postapil. Bo jak ja widze co wasza gildia pisze na forum to az mi sie plakac chce. Powinienes najpierw pomyslec co piszesz a potem jeszcze 3x to przeczytac.
Napisano 06 lipiec 2013 - 08:45
NO nic nie zrobisz Acys.
Robilem mu sygne i kiedy napisalem o gildii BlueTube, to mowil ze mnie bedziesz meczyl itp, lecz ja sie tym nie przejelem.
Zal mi tego cepa bo robi sie taki jak ta gildia. Lajki powoduja pewnie u niego fontanne radosci xD
powiem ci tak co do tego dementor to mam w niego wylane co wy o nim piszecie, ale jak masz jakiś problem do gildii BlueTube to zapraszam na kanał vip6 jak ci coś nie odpowiada może wyjaśnisz co, bo nie bd tutaj spamował bo szkoda słów na takie zera jak ty. Tak wyzywaliście kozaczyliście i w końcu wyzwaliście wojnne i co? oh przegraliście a takie wielkie kozaki jak na mapce metin nie bd tego komentował. Tak jak powiedziałem masz problem do gildii zapraszam na ts tam się wygadasz, a nie krytykujesz gildie w której nie byłeś i nie wiesz co się w niej dzieje. Dziękuje i skończyłem dyskusje w tym temacie
Użytkownik necrom13 edytował ten post 06 lipiec 2013 - 09:24
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj Lubię To[/color][/font]
Napisano 06 lipiec 2013 - 14:43
Dobra nie spinajcie się juz tak odpuscie sobie .. bo najezdzacie na siebie ... A to jest fuj ;p
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 06 lipiec 2013 - 15:31
ja se tez tez daje lajka xd
Napisano 06 lipiec 2013 - 16:56
up
bez komentarza ...........
Napisano 06 lipiec 2013 - 17:34
Dobra nie spinajcie się juz tak odpuscie sobie .. bo najezdzacie na siebie ... A to jest fuj ;p
No właśnie .... To jest Fuj
Koniec spamu.
Mam nadzieję, że levy80 zamknie temat
Napisano 06 lipiec 2013 - 20:35
Ja pierdole, jak można swoje posty lajkować?
Pozdrawiam
Napisano 06 lipiec 2013 - 22:14
Piszesz o gildii w ktorej nigdy nie byles i wyrazasz swoje zdanie o calej gildii ze wzgledu na 1 czlonka ktory szczerze mowiac dobrze postapil. Bo jak ja widze co wasza gildia pisze na forum to az mi sie plakac chce. Powinienes najpierw pomyslec co piszesz a potem jeszcze 3x to przeczytac.
Nie byłem w tej gildii, ale wiec co robicie. Sytuacja na m2 kiedy rude kopalismy, a potem spiny mieliscie i ORGI nie chcial sie przyznac, ze zaczał.
powiem ci tak co do tego dementor to mam w niego wylane co wy o nim piszecie, ale jak masz jakiś problem do gildii BlueTube to zapraszam na kanał vip6 jak ci coś nie odpowiada może wyjaśnisz co, bo nie bd tutaj spamował bo szkoda słów na takie zera jak ty. Tak wyzywaliście kozaczyliście i w końcu wyzwaliście wojnne i co? oh przegraliście a takie wielkie kozaki jak na mapce metin nie bd tego komentował. Tak jak powiedziałem masz problem do gildii zapraszam na ts tam się wygadasz, a nie krytykujesz gildie w której nie byłeś i nie wiesz co się w niej dzieje. Dziękuje i skończyłem dyskusje w tym temacie
Pieprzenie głupot i brak wytlumaczen na ts niczego nie zmieni.
O wojnie nic nie wiem.
Ja was nie krytykuje tylko stwierdzam fakty .
Ja rowniez dziekuje...
Użytkownik ♫Hands Held High♫ edytował ten post 06 lipiec 2013 - 22:14
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych