Cześć.
Mam kilka pytań odnośnie bryłek sprzedawanych na allegro.
1. Czy w ogóle opłaca się je kupować?
2. Jaka pewność, że sprzedawca nie chce nas oszukać?
3. Czy sprzedawanie/kupowanie bryłek za zł jest legalne i czy to nie grozi banem?
Posted 16 July 2013 - 20:14
Cześć.
Mam kilka pytań odnośnie bryłek sprzedawanych na allegro.
1. Czy w ogóle opłaca się je kupować?
2. Jaka pewność, że sprzedawca nie chce nas oszukać?
3. Czy sprzedawanie/kupowanie bryłek za zł jest legalne i czy to nie grozi banem?
Posted 16 July 2013 - 20:16
Powiem ci ze nie wiem do konca ale sprobowac mozna ale mi sie wydaje ze oplaca sie zalezy za ile sprezdajesz iel szt bo tak ludzie robia
co do pewnosci ze sprzedawca nie oszuka nic nie powiem bo nigdy nie handlowalem tak
i raczej bd legalne;p bo nie jeden tak robi xd i nie slyszalem by kogos zlapano na tym
Nick : SlodkiMisiek Lvl : 254 Królestwo : Shinsoo Gilldia : Przeznaczeni Rodzina : MisiaMrrrx3
Posted 16 July 2013 - 20:23
[font="georgia, serif;"]"Biorę na siebie całą odpowiedzialność. Powiedzmy, dziewięćdziesiąt procent."[/font]
Posted 16 July 2013 - 20:25
no przez allegro cie nikt raczej nie oszuka masz swoje prawa przeczytaj!!
LordMatejas sprzedany
POZDRAWIAM gorąco cały serwer..Posted 16 July 2013 - 20:27
Czytałem regulamin ale się nie doczytałem
Posted 16 July 2013 - 20:29
Z tego co wiem to jest raczej nielegalne, a pewności nigdy niema
Posted 16 July 2013 - 20:32
Dobra już wiem. Takie coś odpada.
Gadałem z GM i za to jest blokada konta.
Posted 16 July 2013 - 20:34
Koleś za założenie tego tematu dał bym ci już bana po IP nie masz co z kasa robić wyślij mi najlepsze rozwiązanie twojego problemu
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#33ff99;]SntRr
<3[/color][/font]
Posted 16 July 2013 - 20:42
...czekam na bana...
Posted 16 July 2013 - 21:11
Kupić możesz Robisz na własne ryzyko .. na allegro raczej nie oszukują ...
Ale to nie legalne w regulaminie masz , że nie można kupywać na allegro czy coś w tym stylu
Posted 16 July 2013 - 21:12
Wydawanie PLN na metin2 jest zabronione, możesz jedynie wspomóc serwer wysyłając im kasę, w zamian dostajesz SM. Raczej nic Ci nie będzie jak kupisz z allegro bryłki, problem będzie miał sprzedający.
UP Abraxas - to nie Twój interes co koleś robi z kasą... Lepiej nie dyktuj kolesiowi na co ma wydawać PLN, co najwyżej możesz go ostrzegać
0 members, 2 guests, 0 anonymous users