Wersja lipna, ale widać, że idzie to zmienić.
Edited by .Sacrize, 07 August 2013 - 07:04.
Posted 07 August 2013 - 07:05
Okno może nie... ;p Ale jakby przez npc'a można by było, tak jak postacie, w taki sposób można też myśleć...
Posted 07 August 2013 - 07:18
^.- jak dajesz ankiete to dawaj
tak , nie i obojetnie
jestem na tak.
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Posted 07 August 2013 - 07:31
Posted 07 August 2013 - 07:42
dobry pomysł walute można by było dodać ale z 1kb
Posted 07 August 2013 - 07:59
chyba w paincie to robiłeś -.-
uiscript/uiscript/exchangedialog - kolego....
To co wyżej napisałeś jest nie wykonalne. Każdy przedmiot ma osobną nazwę, która siedzi w proto klientowym i serwerowym. A przepraszam można to zrobić... Jeśli dodasz 1000 osobnych przedmiotów, aby nazwa zgadzała się później z zawartością. Pakowanie bryłek do skrzyni jest wykonalne. Działało by podobnie do schowka na rudę z wykorzystaniem socketów.
Edited by .Sacrize, 07 August 2013 - 08:06.
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Posted 07 August 2013 - 08:10
uiscript/uiscript/exchangedialog - kolego....
To co wyżej napisałeś jest nie wykonalne. Każdy przedmiot ma osobną nazwę, która siedzi w proto klientowym i serwerowym. A przepraszam można to zrobić... Jeśli dodasz 1000 osobnych przedmiotów, aby nazwa zgadzała się później z zawartością. Pakowanie bryłek do skrzyni jest wykonalne. Działało by podobnie do schowka na rudę z wykorzystaniem socketów.
Wiem jak to robiłeś, ale to tak słabo wygląda, że szkoda słów... Wiem, że to ze szkatami jest wykonalne... inaczej bym tego nie pisał. I myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie ;] Więc dodaje ten pomysł do propozycji ;d
Posted 07 August 2013 - 08:11
zA , lecz pewnie nie przejdzie :/ !
ANKIETA ?!
Obecnie gram na ?
Posted 07 August 2013 - 08:17
Wiem jak to robiłeś, ale to tak słabo wygląda, że szkoda słów... Wiem, że to ze szkatami jest wykonalne... inaczej bym tego nie pisał. I myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie ;] Więc dodaje ten pomysł do propozycji ;d
Człowieku, pokazałem tylko, że zmiana okna handlu jest możliwa. Nie mam czasu na grzebanie kliencie. A propo Twojego " Pomysłu " jeśli przeczytałbyś to co wyżej napisałem wiedziałbyś, że owszem jest wykonalne, ale wgl nie użyteczne. Pakowanie do skrzyni owszem, ale nie bd się wyświetlać żadne info na temat ilości brył w środku. Parę tygodni temu sam myślałem nad takim rozwiązaniem. Nie ma możliwości...
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Posted 07 August 2013 - 08:21
Człowieku, pokazałem tylko, że zmiana okna handlu jest możliwa. Nie mam czasu na grzebanie kliencie. A propo Twojego " Pomysłu " jeśli przeczytałbyś to co wyżej napisałem wiedziałbyś, że owszem jest wykonalne, ale wgl nie użyteczne. Pakowanie do skrzyni owszem, ale nie bd się wyświetlać żadne info na temat ilości brył w środku. Parę tygodni temu sam myślałem nad takim rozwiązaniem. Nie ma możliwości...
Wiem że jest wykonalne i się powtarzam. Gdyby nie było wykonalne nie dodał bym tego -,- Nazwe może mieć nawet "asdasgydasd"... Może być możliwość pakowania tylko jednej ilości bryłek więc nazwa może być tylko "Złoto".
Posted 07 August 2013 - 09:18
Jeżeli da się to wykonać to jak najbardziej tak, bo z tym kupowaniem jest masakra.
Posted 07 August 2013 - 10:19
Posted 07 August 2013 - 10:30
Jak się da to za:D
0 members, 1 guests, 0 anonymous users