Yyy, także tego... ;p
Mimo, że na serwerze jestem od ponad 1/2 roku, zajęty grą i czerpaniem radości z możliwości serwera zapomniałem Wam się przedstawić, za co chcę z góry przeprosić...
Także, na imię mi Patryk, mam 18 lat i mieszkam w województwie lubelskim... [Miejscowości nie podam, bo dziura zabita deskami ^^]. Interesuję się piłką nożną, nie gram w klubie, nie trenuje nigdzie, aczkolwiek kręci mnie taki odłam w tym sporcie jak freestyle football. Osobiście kibicuję piłkarzom z Turynu [Juventus]. Lubię także koszykówkę, ulubionym klubem LA Lakers. Uczę się w technikum jako informatyk, już 3-ci roczek.
Co do metina, dużego doświadczenia nie mam, moje przygody zarówno na globalu jak i na prywatnych serwerach były raczej epizodyczne, tutaj jednak postanowiłem zostać na dłużej. Gram w Chunjo, pod nickiem IduN[Nie pytajcie skąd się to wzięło, ponieważ sam tak szczerze mówiąc nie wiem...]. ;D
Mam nadzieję, że nie spotkam się z dezaprobatą z Waszej strony i przyjmiecie moją osobę ciepło na tej "Perełce wśród polskich serwerów prywatnych" jaką jest Virtual.
Pozdrawiam...