Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted ImageCzarne Skrzynki - clickPosted Image Odwiedź moje konto - click

Photo

Gildiia?;d

• This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 20:16

Witam ;d
Do³±czy³abym do jakiej¶ fajnej gildii z fajnymi ludzmi z którymi da siê pogadaæ na wszystkie tematy i wgl ;d
Je¿eli znajdzie siê jaka¶ w miarê fajna osoba z która bêdzie mi siê przyjemnie rozmawia³o i oka¿e siê, ¿e w jego gildii jest na prawdê mi³a atmosfera to z mi³± chêci± siê przy³±cze :P

Je¶li chodzi o eq to wszystko jest w porz±dku ;) Dajê rade :]

Pozdrawiam Maiko:>

Nick : Maiko:>
Lvl : 113 - stoimy na razie ;)
Królestwo: Jinno <3
Rodzina: Nie znalaz³ siê jeszcze kto¶ taki :<

Edited by Maiko, 25 August 2011 - 20:51.

#2 uroczek

uroczek

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Sat, 23 Jul 11

Posted 25 August 2011 - 20:24

Zaprszam do Onlyfun : >Mila Atfosmera i wogole Smiechu Tyle ze Szkoda gadac ;)) gadamy w 5-8 Na tasie skype ;> z Checia porozmawiamy i z toba zaprzyjaznimy sie itp ;> Zapraszam Jesli ci krolestwo nie robi zmiany ;;> Hmm rodzina bym sie zaja ;D ale mam zone ;P Ktora kocham i woogle ; P

Edited by uroczek, 25 August 2011 - 20:27.

#3 l3ery

l3ery

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 posts
  • Joined Mon, 20 Jun 11

Posted 25 August 2011 - 20:28

zainteresowa³ mnie jeden fakt z twojego avatara wynika ¿e jeste¶ kobiet±.Ale na pocz±tku co¶ Ci udawanie nie wysz³o napisa³e¶/a¶ "do³±czy³bym" .co do Tematu.Robie w³asn± Gildie w Chunjoo (nazwa w obróbce) ale 160 minimum.Mogê kupiæ Ci ca³e eQ je¶li jakiego¶ bêdziesz potrzebowa³/a.lub wsparcie finansowe w wysoko¶ci do 50kkk

Edited by l3ery, 25 August 2011 - 20:31.
EDIT

#4 silverkrk1

silverkrk1

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 posts
  • Joined Sun, 10 Apr 11

Posted 25 August 2011 - 20:33

Do³±czy³bym do jakiej¶ fajnej gildii no niez³a laska z ciebie.

#5 uroczek

uroczek

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Sat, 23 Jul 11

Posted 25 August 2011 - 20:42

l3ery hmm ;D ja przyjme twoje datki ;P na zbrojke . Ale tak pozatym to Zapraszam Bajo do gildi w Chunjo l3ery ciebie tak samo ;>

#6 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 20:55

zainteresowa³ mnie jeden fakt z twojego avatara wynika ¿e jeste¶ kobiet±.Ale na pocz±tku co¶ Ci udawanie nie wysz³o napisa³e¶/a¶ "do³±czy³bym" .co do Tematu.Robie w³asn± Gildie w Chunjoo (nazwa w obróbce) ale 160 minimum.Mogê kupiæ Ci ca³e eQ je¶li jakiego¶ bêdziesz potrzebowa³/a.lub wsparcie finansowe w wysoko¶ci do 50kkk

Hmm, akurat pisa³ to mój brat, który wci±gn±³ mnie w t± gre ;) W ogóle bym w to nie gra³a gdyby mi nie odda³ swojego eq i nie podszkoli³ trochê :P Wiec tyle z mojej strony ;) Masz jeszcze jakie¶ pytania co do mnie?:)

#7 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 21:02

Do³±czy³bym do jakiej¶ fajnej gildii

no niez³a laska z ciebie.

Iczego siê ch³opcze czepiasz? Napisa³am co¶ wy¿ej ? Najwidoczniej zosta³ Ci jaki¶ uraz z dzieciñstwa i teraz o byle ,,gówno'' szukasz zaczepki ? Wiesz.. nie bawi± mnie tacy ludzie jak Ty z ca³ym szacunkem do Ciebie, ale nie pasujesz mi tu ;d
Pozdrawiam Maiko:>

#8 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 21:04

Ojj ;) no widzisz chyba siê nie nadam wam z takim lvl ;< Ale jak ogarnê sobie eq do expa i wbijê ten 160 to na 100% siê odezwê do Ciebie ;*

#9 uroczek

uroczek

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Sat, 23 Jul 11

Posted 25 August 2011 - 22:03

hmm A Ja ;D ?

#10 silverkrk1

silverkrk1

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 posts
  • Joined Sun, 10 Apr 11

Posted 25 August 2011 - 22:23

ja szukam zaczepki ?napisaæ nic ju¿ nie mo¿na, uraz to moze ty masz bo wiesz o co z tym chodzi, po za tym jest cos takiego jak edytuj post.a co kumpla jeszcze wyzej to skonczy³em gre tutaj.

#11 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 22:25

No wiesz ;d hah ;p nie ku¶ nie ku¶ ^^ Rozwa¿ê twoj± propozycje ;p Ale poczekam na resztê ofert :)

Lvl : 113 - stoimy na razie :)

#12 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 22:28

ja szukam zaczepki ?
napisaæ nic ju¿ nie mo¿na, uraz to moze ty masz bo wiesz o co z tym chodzi, po za tym jest cos takiego jak edytuj post.
a co kumpla jeszcze wyzej to skonczy³em gre tutaj.

A czy masz co¶ ze wzrokiem nie tak? Nie widzisz, ¿e jest poprawione? Oj ciê¿kie ¿ycie masz ch³opcze :) Jak skoñczy³e¶ grê tutaj, to nie rozumiem po co wtykasz te swoje 4 litery w te forum :) Pozdrawiam Maiko:>

#13 silverkrk1

silverkrk1

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 posts
  • Joined Sun, 10 Apr 11

Posted 25 August 2011 - 22:32

no lajtowo poprawi³a¶ a co do tego ze sie udzielam na forum to jest w tym jaki¶ problem ,moje eq stoi postac te¿ mam tu sporo znajomych a jakos inni nie maja nic do tego ze nie gram a udzielam siê na forum.Pozdrawiam BaJo <3

#14 Maiko

Maiko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 25 August 2011 - 22:54

Ja nie za³o¿y³am tego Tematu, bo to, ¿eby siê z tob± k³óciæ ... Wiêc ogarnij :) i jak ju¿ wygada³e¶ siê i nie masz nic do zaoferowania to dziêkuje ;p

#15 silverkrk1

silverkrk1

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 posts
  • Joined Sun, 10 Apr 11

Posted 25 August 2011 - 23:12

ja tez nie mam zamiaru sie k³óciæ odpowiada³em tylko na te twoje wiadomo¶ci, trzeba by³o nie zaczynac ze cos mi jest to bym nie drazy³ tego tematu dalej, no ale có¿ mi³ej gry zycze wbicia duzego lvl i dobrego eq

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users