Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Aktualizacja PO

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xe0x

Xe0x

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 143 postów
  • Dołączył wto, 16 kwi 13
  • MiastoPOLAND
  • Nick w grze:Xe0x Wojownik
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Wielkość z cierpieniem zawsze chodzi w parze,
    w najwyższe szczyty grom bije.

Napisano 05 październik 2013 - 13:56

Witam...widzę że w Poradnikach -Spis osiągnięć-PO...zwiekszono i to nieżle ilość wybicia potworów na mapach...hehe ciekawi mnie dlaczego tak szybko...czyżby za szybko nabijali PO:).No tak niech się pocą gracze,a wracając do starej listy potworków...nie chcę juz tego wklejać...bo akurat sobie to skopiowałem...to i tak schodziło się tam z lekka z wybiciem tego.Myślę że przy moim lvl 254..i kilkukrotnym wejściu  na Krainę v2...ze śmierci-5PO-z Nagini-10 PO  i z Azraela-nie raz 20-PO...wystarczy:).Ale znając życie i grając na tym metku już trochę...i to zaraz zniknie lub bedzie co 5 wejście tam.Dodam jeszcze:P:P że jak były ceny po wymianie u Muzyka w m2 lub w m1-Przykład 1 butelka 10b..a teraz 7... to idąc na Kraine v2 10 razy ...wydając 1000b+10 medali zakupionych u graczy po 50 brył..ma sie takie plecy oddajac itemy u muzyka...że poezja:).No dobra to skwituje to tak:)...chcesz zarobic..zapomnij..chyba ze postoisz pół dnia i selniesz to graczom:)..chcesz PO...poc sie z mobami bo juz jest ich więcej.Ok to tyle...gram bo gram:)..kto chce niech sobie bazgra co chce.Pozdro...nim osiągniesz cel w grze....trzasnie Ci 40-tka...hehe .Narazie:)

Dołączona grafika

#2 paczka

paczka

Profesjonalista

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2551 postów
  • Dołączył wto, 13 lis 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Pomorskie
  • Nick w grze:RetrieveR
  • Gildia:TeAmo
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:paczka

Napisano 05 październik 2013 - 14:01

Nikt cię nie zmusza do tego

virtual_1424379158__mpaczka.jpg

#3 Gangre<3

Gangre<3

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 569 postów
  • Dołączył nie, 10 mar 13

Napisano 05 październik 2013 - 14:02

Prawda . Też pozdrawiam administracje za ceny u besek go, a co do PO to dzis nie chodziłem na mapki i nie wiem jak leci, ale jeśli zostało zmniejszone to też pozdro

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#4 Kazuyoshi

Kazuyoshi

Junior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 612 postów
  • Dołączył sob, 02 kwi 11

Napisano 05 październik 2013 - 14:02

+10 medali zakupionych u graczy po 50 brył.

sam jesteś sobie winny, ja medale bez problemu kupuje po 40b ;)

Postać Kazuyoshi już do mnie nie należy.

#5 สุดท้าย

สุดท้าย

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2030 postów
  • Dołączył pon, 13 maj 13

Napisano 05 październik 2013 - 14:06

no z tymi cenami u beak go lub muzyka to przesada bronie na 150lv all kd+8 1kb a virtek+6 all kd+8 też 1kb(ceny zmniejszamy od góry a te słabsze itemy drosze bo na ripka chodzą i masz w uj kasy)

#6 Sacrize

Sacrize

Wredny

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3382 postów
  • Dołączył wto, 24 lip 12
  • Państwo: Country Flag
  • Nick w grze:[GM]Sacrize
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 05 październik 2013 - 14:08

Jest wyraźnie napisane, że trwa tydzień testów. Po weekendzie postaramy się poskładać pełną wersję systemu PO. Będzie wyglądał o wiele lepiej niż dotychczas gdzie zadania będziemy mieli do wyboru razem z poziomem ich trudności. Czasami, żeby wprowadzić coś nowego trzeba się liczyć z niekompatybilnością ze starymi strukturami. Błędy jakie nam wskazaliście posłużą do konstrukcji nowego systemu. Przez ten tydzień chcieliśmy zobaczyć jak początkowa jego wersja zachowa się przy tak wielkiej ilości osób. BTW wraz z poprzednią aktualizacją podnieśliśmy ilość potworów do zabicia jak i uzyskiwane PO.

Dołączona grafika

Zawsze i wszędzie VirtualMT2.

#7 Pisar

Pisar

Pokemon

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1148 postów
  • Dołączył śro, 28 gru 11
  • MiastoKambodża
  • Nick w grze:Pisar
  • Gildia:Obojetnie
  • Hobby:cycki

Napisano 05 październik 2013 - 14:16

a ja bym zniósł wgl PO z mapek bo male lv nie mają dostępu do tego ja traktuje PO jako dodatego ktory mam z zabijania ludzi a jak bd chcial na cos uzbierac bo bd mozna kupic za PO to bym sie musial pomęczyc na czym z czego nie mam zadnego zysku procz PO 

Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel

jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem) 

Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ ! 

Dołączona grafika

Sygna od koxa Chimure 

#8 GETTO

GETTO

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 445 postów
  • Dołączył pią, 21 gru 12

Napisano 05 październik 2013 - 15:34

Pisar bug i zbafca ma racje. Serwer wygląda teraz tak że nie masz teraz 254 to jesteś nikim.

[font="georgia, serif;"]"Biorę na siebie całą odpowiedzialność. Powiedzmy, dziewięćdziesiąt procent."[/font]

#9 ™ღ ∂σмт2 ღ™ нєнє

™ღ ∂σмт2 ღ™ нєнє

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 86 postów
  • Dołączył śro, 21 sie 13

Napisano 05 październik 2013 - 17:40

Musisz miec fiolety nie 254 ;p

Na 202 lvl z biologiem na doktrynach i boskim helmem i butami to nie moge na nic isc, na zadnego bossa...

#10 Lucyferek

Lucyferek

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 468 postów
  • Dołączył sob, 07 lip 12
  • Miasto:)
  • Nick w grze:CyrCusia

Napisano 05 październik 2013 - 20:09

maro przesada ;P butki boskie hełmik i fenek i możesz iśc śmierć i nagini :P ale z kimś kto ci otruje ;P

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych