Witam...widzę że w Poradnikach -Spis osiągnięć-PO...zwiekszono i to nieżle ilość wybicia potworów na mapach...hehe ciekawi mnie dlaczego tak szybko...czyżby za szybko nabijali PO:).No tak niech się pocą gracze,a wracając do starej listy potworków...nie chcę juz tego wklejać...bo akurat sobie to skopiowałem...to i tak schodziło się tam z lekka z wybiciem tego.Myślę że przy moim lvl 254..i kilkukrotnym wejściu na Krainę v2...ze śmierci-5PO-z Nagini-10 PO i z Azraela-nie raz 20-PO...wystarczy:).Ale znając życie i grając na tym metku już trochę...i to zaraz zniknie lub bedzie co 5 wejście tam.Dodam jeszcze:P:P że jak były ceny po wymianie u Muzyka w m2 lub w m1-Przykład 1 butelka 10b..a teraz 7... to idąc na Kraine v2 10 razy ...wydając 1000b+10 medali zakupionych u graczy po 50 brył..ma sie takie plecy oddajac itemy u muzyka...że poezja:).No dobra to skwituje to tak:)...chcesz zarobic..zapomnij..chyba ze postoisz pół dnia i selniesz to graczom:)..chcesz PO...poc sie z mobami bo juz jest ich więcej.Ok to tyle...gram bo gram:)..kto chce niech sobie bazgra co chce.Pozdro...nim osiągniesz cel w grze....trzasnie Ci 40-tka...hehe .Narazie:)

Aktualizacja PO
Napisano 05 październik 2013 - 13:56
Napisano 05 październik 2013 - 14:01
Nikt cię nie zmusza do tego
Napisano 05 październik 2013 - 14:02
+10 medali zakupionych u graczy po 50 brył.
sam jesteś sobie winny, ja medale bez problemu kupuje po 40b
Postać Kazuyoshi już do mnie nie należy.
Napisano 05 październik 2013 - 14:06
no z tymi cenami u beak go lub muzyka to przesada bronie na 150lv all kd+8 1kb a virtek+6 all kd+8 też 1kb(ceny zmniejszamy od góry a te słabsze itemy drosze bo na ripka chodzą i masz w uj kasy)
Napisano 05 październik 2013 - 14:08
Jest wyraźnie napisane, że trwa tydzień testów. Po weekendzie postaramy się poskładać pełną wersję systemu PO. Będzie wyglądał o wiele lepiej niż dotychczas gdzie zadania będziemy mieli do wyboru razem z poziomem ich trudności. Czasami, żeby wprowadzić coś nowego trzeba się liczyć z niekompatybilnością ze starymi strukturami. Błędy jakie nam wskazaliście posłużą do konstrukcji nowego systemu. Przez ten tydzień chcieliśmy zobaczyć jak początkowa jego wersja zachowa się przy tak wielkiej ilości osób. BTW wraz z poprzednią aktualizacją podnieśliśmy ilość potworów do zabicia jak i uzyskiwane PO.
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Napisano 05 październik 2013 - 14:16
a ja bym zniósł wgl PO z mapek bo male lv nie mają dostępu do tego ja traktuje PO jako dodatego ktory mam z zabijania ludzi a jak bd chcial na cos uzbierac bo bd mozna kupic za PO to bym sie musial pomęczyc na czym z czego nie mam zadnego zysku procz PO
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 05 październik 2013 - 15:34
[font="georgia, serif;"]"Biorę na siebie całą odpowiedzialność. Powiedzmy, dziewięćdziesiąt procent."[/font]
Napisano 05 październik 2013 - 17:40
Musisz miec fiolety nie 254 ;p
Na 202 lvl z biologiem na doktrynach i boskim helmem i butami to nie moge na nic isc, na zadnego bossa...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych