http://iv.pl/images/...36381539275.jpg Otwarta rozmowa z mega kogzem śmiejmy się

haha B3ST
Napisano 25 październik 2013 - 14:49
- яєαρєявм ® lubi to

Napisano 25 październik 2013 - 14:53
Miszczu kur*a po prostu ten B3ścik <3
- MUSK, Kejzen i Fantaa lubią to
Napisano 25 październik 2013 - 15:01
aha... śmieszne
Napisano 25 październik 2013 - 15:10
Najpierw zaczyna nawalać na ludzi na pw i wołaju a nie potrafi wejść na TS bo się boi... i straszy kolegami.

Napisano 25 październik 2013 - 15:27

Napisano 25 październik 2013 - 15:51
Skoro do was nawala na pw, to go ignorujcie (to nie takie trudne)
Napisano 25 październik 2013 - 16:17
Oj Kejzen... przypomnij sb sytuację ze mną i z Radkiem ^^
Co biłem ludzi tak oo na wolnym a wy zaczęliście się sapać i wyzywać (chcesz ss?) bo was dedałem hahaha
Ludzka głupota nie zna granic
A co do tego PW to powiem że dobrze napisał ;]
Napisano 25 październik 2013 - 16:45
jak zwykle zapraszam na ts to przecież tylko gra a wy robicie spiny. po filmie widać że to wy zachowujesz się jak dzieciaki. zabił was i już musicie się wypowiedzieć na ten temat..
Użytkownik (●̮̮̃•̃)DygDyg(●̮̮̃•̃) edytował ten post 25 październik 2013 - 16:46
Napisano 25 październik 2013 - 18:13
Zwracam się do nierozumnej grupy VirtualMT2 która jak zwykle nie umie wysłuchać i obejrzeć filmiku ze zrozumieniem oraz przeczytać tematu.
B3ST to głupia cipeczka o byłym nicku: ''MenProo'' który specjalnie kupił tego woja żeby mi nakopać ponieważ swoją ninją ''MenProo'' nie umiał się popisać tylko padał jak kawka i nic innego nie potrafił tylko wyzywać w kole (W sumie teraz robi to samo) . Także podsumowując:
- Nie hejtujcie bez powodu ponieważ nie znacie całej historii.
- Radzę jeszcze raz obejrzeć filmik na YT na jego temat i wysłuchać jaka jest tego historiaa.
- A dopiero potem brać się za komenty.
Z mojej strony to tyle, i mam nadzieję że ludzie nieco ogarną swoje siodełka.
Strzała !
Użytkownik ReaperBM edytował ten post 25 październik 2013 - 18:14
Napisano 25 październik 2013 - 18:34
Zwracam się do nierozumnej grupy VirtualMT2 która jak zwykle nie umie wysłuchać i obejrzeć filmiku ze zrozumieniem oraz przeczytać tematu.
B3ST to głupia cipeczka o byłym nicku: ''MenProo'' który specjalnie kupił tego woja żeby mi nakopać ponieważ swoją ninją ''MenProo'' nie umiał się popisać tylko padał jak kawka i nic innego nie potrafił tylko wyzywać w kole (W sumie teraz robi to samo) . Także podsumowując:
- Nie hejtujcie bez powodu ponieważ nie znacie całej historii.
- Radzę jeszcze raz obejrzeć filmik na YT na jego temat i wysłuchać jaka jest tego historiaa.
- A dopiero potem brać się za komenty.
Z mojej strony to tyle, i mam nadzieję że ludzie nieco ogarną swoje siodełka.
Strzała !
Weź spie... z tymi filmikami na YT bo to żałosne robić tematy o jakiś beznadziejach...
Pamiętam jak o mnie zrobiłeś bo "niby" ukradłem komuś jakaś maczugę warta żałosne 100 bryłek.
Nie pytając się mnie o nic zrobiłeś o mnie filmik jaki ja jestem oszust itd i co tym zyskałeś?
Gdy oglądnąłem to to spadłem z krzesła ze śmiechu że można być takim tepy.
I teraz się Ciebie pytam czy ty jesteś jakiś nie normalny że o każdym chociaż gówno wiesz zrobisz temat lub filmik na yt?
I czekam na "72h" oczywiście dla Cb.
Napisano 25 październik 2013 - 18:47
Szczere riper ahahaa XD
Napisano 25 październik 2013 - 18:49
Chyba żałosne.
Napisano 25 październik 2013 - 19:45
Tak BTW: LordOfNight pamiętam jeszcze jak mnie prosiłeś na pw o usunięcie filmiku bo ludzie cie wyzywali od złodziei więc widzisz, usunąłem ten filmik bo sprawa się wyjaśniła. Więc nie mów że nie mówię prawdy bo mówię i pytaj kogo chcesz noo chyba że jestes tak samo postrzegany jak B3ST to już nie wnikam xd.
Ciauu malutki
Użytkownik ReaperBM edytował ten post 25 październik 2013 - 20:08
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych