Od Podstaw. postanowilem sprzedac 153 lvl który kupilem . i zaczac grac od nowa. eq to nie problem kupie sobie smocze all 250/20 . miecz tez jakis zalatwie. jednakze nie wiem jaka postacia zaczac gre. myslalem nad sura wp / wojownik body. i wlasnie tutaj jestem w kropce. itemki mam dobre na 150 lvl +.maja one w sobie 50 um i luda 200 . . niebianskie. ale chodzi o to Kogo brac i dlaczego ? wojownik BOdy czy sura WP?. co ma wieksze dmg? i czym lepiej sie gra?. chodzi mi o pvp na 150 lvl +. noi o exp . i w miedzy czasie jakis wypad na DT
. . Biologa tez zaczne robic juz od 30 lvla. Czekam na Odpowiedzi.

Witam. Chcę zacząć gre...
Posted 26 October 2013 - 11:58
Posted 26 October 2013 - 12:00
Zrób sobie surke wp 150 lvl z full biologiem na ten lvl , błekit all kd 8 do pvp i fenka lodowego + eq z kosmosu boskie
Posted 26 October 2013 - 12:00
Woj Ninja Szaman bądź Sura.
Najprostsze rozwiązanie.
Posted 26 October 2013 - 12:03
Cinek latwo mowic. bez przesady na to to mnie nie stac. chodzilo mi raczej o niebianskie +9 itemki. kd +7 full. ;x moze tam zarobie sobie to zalatwie no juz na kd +8 . a pets piesek ^^ to co ? . a ty tam up . racja ^^
Posted 26 October 2013 - 12:50
ja bym wybrał sure
Posted 26 October 2013 - 13:31
Patrz dlaczego tak napisałem.
ninja ma dużo skill więc perfect do Pvp Archer jak i Dagger. Ale do Expa jest słabsza bo nie ma żadnych buffów w skilach.
Wojownik, wbijamy mu siłę więc napidala ile wlezie hitami i skilami. Jest dobry do expa jak i do pvp czyli jakby to powiedzieć 50 na 50%
Szaman. Ma uffy które mu dają "potrójną" siłę albo i więcej bo błogosławieństwo gdzie przy buffie wali ci 1 a gdy nie masz buffa 900k to różnica ^^. Tak samo kryt i odbicie. Ktoś cię może lać a sam sb deda a Ty się nawet nie ruszasz.
Sura. Ma trochę tego trochę tego skill do expa i do pvp. Rozpro pro na Szmana albo postaci mającej buffa. Do expa się nadaję dzięki Czarowanej Zbroi gdzie ma duzo obrony jak i strach - -37% ataku czyli wali ci ktoś 300k to po strachu jakieś nie całe 200.
Posted 26 October 2013 - 13:32
Każdą postacią się fajnie gra, nawet BM ^^
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users