Siemka mam problem taki ze np. Zminimalizuje Metka i ponownie go odtworze to robi mi sie czarny ekran i czasami tez gram metek sie scina i tez czarny ekran sie robi jest na to jakies rozwiaznie czy cos?

Czarny Ekranik ;)
Napisano 08 listopad 2013 - 09:30
- Arevon lubi to
AVE JA
Napisano 08 listopad 2013 - 09:39
Tak czasami robi... Każdy metek i wgl inne takie gry (np. cabal, 4story, allods) też tak robią po zminimalizowaniu. Ale może jest jakieś rozwiązanie... Po prostu przestaje pracować.
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 08 listopad 2013 - 10:32
A i na innych servach metina nie mam takiego problemu ze mi sie gra przycina i nie tylko ja mam tak wiele osob z serva bo sie pytalem itd.. moim zdaniem to jakis klijent wadliwy jest i tyle.
AVE JA
Napisano 08 listopad 2013 - 10:43
ja wiem czy klient wadliwy jest ? Na pl'u jak sklep postawiłem i zminimalizowałem to po kilku godzinach też robił się czarny ekran , ale sklep stał dalej tutaj jest identycznie - trzeba z tym żyć, bo nie jest to jakaś wielka niedogodność .
Pomogłem? Daj like'a
Napisano 08 listopad 2013 - 10:50
Ja to samo mam.
Po prostu masz słabszy komputer lub internet.
Oraz możliwe jest o że jest dużo osób w danym miejscu.
Własnie wszyscy są w sql i w m2 sb stoję i minimalizuje i z powrotem i ładnie elegancko.
Wcześniej miałem tak że jak się zalogowałem po 2 sec czarny ekran ale format kompa pomógł.
Napisano 08 listopad 2013 - 13:49
Tez mysle nad formatem ale i az tak slabego kompa nie mam by mi metek sie ciol.
AVE JA
Napisano 08 listopad 2013 - 14:14
Sformatuj - mi pomogło.
Napisano 08 listopad 2013 - 14:18
Tez tak mam zawsze jak mam block chata czyli co 3 dzień to jak na noc stawiam lapka i biorę na pasek metka lub nawet zostawiam normalnie to tez mam czarny ekran :c
Napisano 08 listopad 2013 - 14:24
Słaby komp i net, każdy tak ma, że po dłuższym godzinie pojawia się czarny ekran .
Napisano 08 listopad 2013 - 14:52
ja tak nie mialem po godz. tylko po 3 min... i juz naprawilem usunolem metka zainstalowalem jeszcze raz i chodzi plynnie
AVE JA
Napisano 05 styczeń 2014 - 18:14
No tak ale nieraz to i wczasie gry tak się robi jak mi np dt lub mumie i czarna mapa
[color=#daa520;][font="georgia, serif;"] Pomogłem [/color][/font][font="georgia, serif;"][color=#b22222;]:[/color][/font]
[font="georgia, serif;"][color=#b22222;] [/color][color=#008000;]Licze Na Like ;D[/color][/font]
Napisano 25 styczeń 2014 - 17:02
Wina słabego komputera, nie clienta.
Virtual i tak z tego co słyszałem, stoi na jednej z lepszych maszyn i nie zdarza się to aż tak często, jak na innych "Serwerach".
Napisano 02 luty 2014 - 13:52
No tak ale nieraz to i wczasie gry tak się robi jak mi np dt lub mumie i czarna mapa
no, czasem sie tak robi, ale to powod jest ze slaby komp.
Pozatym jak idziecie spac a zostawiacie metka, to po co minimalizowac ?^^ moze byc normalnie otwarty ; ) w sumie ja tez mam tak z przyzwyczajenia ze minimalizuje xD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych