niewiem co mam zrobić bo musze chodzić myszkom postaciom a ja wole chodzić szczałkami . I mam problem jeszcze że niekture w metku klawisze niedziałajom co mam zrobić z stym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 16 listopad 2013 - 12:54
niewiem co mam zrobić bo musze chodzić myszkom postaciom a ja wole chodzić szczałkami . I mam problem jeszcze że niekture w metku klawisze niedziałajom co mam zrobić z stym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 16 listopad 2013 - 12:55
Kupić nową klawiaturę i jak można chodzić strzałkami:??? W, a, s, d ja chodzę ...
Użytkownik ۩ ღ™ℓσя∂ ιηqυιѕιтσя™ღ ۩ edytował ten post 16 listopad 2013 - 12:55
Napisano 16 listopad 2013 - 12:56
W-do przodu LUB samym W + myszka Licze na like ;p
A- w lewo
S-do tyłu
D-w prawo
Napisano 16 listopad 2013 - 12:57
Od Twojej ortografii klawiatura się wykrzywiła
Ja chodzę w/a/s/d i problemu nie ma. Nawet nie próbowałem szczerze powiedzawszy chodzić strzałkami, więc nie wiem... Albo kup nową klawiaturę i popraw pismo, żeby i ona się nie wykrzywiła
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 16 listopad 2013 - 12:59
Sprawa pierwsza. - Jeśli nie potrafisz poprawnie pisać - sprawdzaj pisownię.
Sprawa druga - Jeśli nie działa Ci Ona tylko w METINIE to nie mam pomysłu na rozmiazanie problemu.
Trzecia i ostatnia. Jeśli masz tak wszędzie ---> zakup nowy sprzęt.
Zaczekamy,zobaczymy. Może ktoś się wypowie z takim samym problemem.
Użytkownik ZjaraanyArab edytował ten post 16 listopad 2013 - 12:59
Napisano 16 listopad 2013 - 13:00
kurde ona była 2 dni temu kupywana
Napisano 16 listopad 2013 - 13:01
ona jest dobra
Napisano 16 listopad 2013 - 13:02
Edytuj posty. I dopowiedz mi na pytanie które zadałem. Nie działa Ci klawiatura tylko w oknie METINA ?
Napisano 16 listopad 2013 - 13:07
Napisano 16 listopad 2013 - 14:38
zgadzam się z ZjaraanyArab jeżeli ona tylko nie działa w METKU to przeinstaluj metka a jeżeli w ogóle ci nie działa to masz zepsutą klawiature
Napisano 16 listopad 2013 - 16:18
Ja to zamiast nowej klawiatury to bym Ci radził kupić Słownik.
No, a co do Twojego problemu, to jeżeli nie działają Ci "szczałki" to spróbuj chodzić klawiszami W,A,S,D.
Jeżeli te klawisze też nie działają,to zawsze możesz sobie włączyć klawiature ekranową.
Napisano 16 listopad 2013 - 17:33
A to łobuzzzzzz
Napisano 16 listopad 2013 - 18:10
Panu na górze dziękujemy. Nagroda powędrowała do szczęśliwego wygranego.
A założycielowi tematu, daje czas do jutra, aby odpowiedział czy ,któreś z wyżej wymienionych porad zadziałało.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych