Witam, problem ten występował już w kilku tematach jednak żaden z nich nie okazał się dla mnie pomocny. Chodzi o kamień duszy lasu, który trzeba oddać biologowi po oddaniu 35 czerwonych konarów, mianowicie: kamyk nie chce dropnąć... Długo siedziałem i w lesie i na mapie metin jednak nic to nie dało, poświęciłem na to w sumie 2 godziny (jedną wczoraj. drugą dzisiaj, więcej nie jestem w stanie). Mówią, że dropi na pewno tylko trzeba być cierpliwym, jeśli jednak dropi to z całą pewnością nie jak inne kamyki, które wpadają za 1-3 spotem. Nie chce dalej próbować z myślą że to może nigdy nie dropnąć. Obstawiam bug. W ogóle ta misja i jeszcze ta z tymi konarami zelkova pojawiają się 2x, raz zrobiłem nie po kolei i musiałem tą z 35 konarami robić jeszcze raz, oddałem je, jednak na kamieniu stanęło. Potem misje te wystąpiły jeszcze raz tym razem w odpowiedniej kolejności tak jak powinno być (jedną się zrobi, aktywuje się druga). Zelkova zrobiłem ale na konarach znowu stanąłem... tym razem na dobre bo jak tego nie wypełnię to nie przejdę dalej... Jeśli ktoś jest w stanie udzielić mi pomocy to bardzo proszę, nie piszcie tylko "drop dalej" bo wątpię że to coś da (jeśli nawet to ile mi może jeszcze to zejść? Jak mówiłem ten kamień nie dropi jak pozostałe). Z góry dzięki za all odpowiedzi. Jbc to z biologa mam tylko tą jedną, jedyną misję: http://www.forum.vir...mień duszy lasu. W razie co będę zmuszony kupić ten kamień więc jakby ktoś miał na sell to pisać. Pozdro.
ps sorry że się tak rozpisałem ale chciałem dokładnie opisać problem.