Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Dmg

• Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 patryk

patryk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył wto, 21 cze 11

Napisano 03 wrzesień 2011 - 08:39

Witam. Co s±dzicie o graczu DMG mia³em taka sytuacje: napisalem do niego czy pokaze swojego gniewa pokazal tutaj ss:http://imageshack.us...48/gniewek.png/. Oczywisice takie bony sa niemozliwe do wbicia wiec spytalem sie czy GM mu wbil za free a on:http://imageshack.us...s/231/dmgj.png/. Mieliscie jakas sytuacje podobna z tym graczem?? prosze sie wypowiadac.

#2 Vader666

Vader666

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 70 postów
  • Dołączył śro, 20 lip 11

Napisano 03 wrzesień 2011 - 08:42

Gniew prawdopodobnie wygrany w turnieju.

#3 uroczek

uroczek

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
  • Dołączył sob, 23 lip 11

Napisano 03 wrzesień 2011 - 09:04

Jak Up kolega napisal . On jest wygrany w Turnieju ale DMG nie startowala w Tym turnieju i go nie wygrala (w poprzednim tez nie ) . To go kupila od innego gracza Powinna zostac zbanowana . lub Gm powinien zabrac intem

#4 Greer

Greer

Members

• Użytkownik
  • Pip
  • 9 postów
  • Dołączył śro, 25 maj 11

Napisano 03 wrzesień 2011 - 09:09

Nagroda za pierwszy turniej pvp na serwerze.PS. Uroczek, a skad wiesz ze DMG nie startowal w pierwszym turnieju ?? To ze ma teraz nick DMG to nie znaczy, ze nie gral tez na innej postaci.

#5 kapusta

kapusta

Terminator

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
  • Dołączył pon, 28 lut 11

Napisano 03 wrzesień 2011 - 11:01

Akurat to gra³em na turnieju na postaci DMG a ty uroczek zamknij w koñcu dupê bo jak raz ci pojecha³em to teraz bêdziesz bajki wymy¶la³? Nie wiesz nie odzywaj siê Wiesz wygl±daszmi na takiego trochê debilowatego to prawda? A co do ciebie patryku to czeka³em na ten temat wiedzia³em ¿e taki za³o¿ysz i jak poprzedni gracz co za³o¿y³ podobny temat tak samo wyjdziesz na idiotê...

#6 kapusta

kapusta

Terminator

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 18:50

Hahahahaha irku jeste¶ ¿a³osny za takie co¶ upomnienia... Id¼ w koñcu do szko³y albo zapytaj siê mamy czy takie rzeczy co ja piszê s± karalne, bo przewa¿nie tak piszê aby nikt nic za to nie móg³ mi zrobiæ, a ty bezprawnie dajesz m ostrze¿enia. I to ju¿ 3 dzisiaj czy tam 4 i wszystkie bezpodstawnie.

#7 patryk

patryk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 19:01

Ja na debila?? hehe to nie ja robie laske GM zeby tylko dostac bron. heh widze ze jestes jakims dzieckiem i jak tak dalej bedziesz pisal to dlugo nie pociagniesz z taka opinia pzdr.

#8 kapusta

kapusta

Terminator

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 19:06

Hahaha patryku jako¶ trwam tutaj od pierwszego dnia co serwer jest dostêpny ogólnie dla wszystkich i co? Tak ty wyszed³e¶ bo na takie twoje g³upie pytania s± g³upie odpowiedzi normalny cz³owiek by siê domy¶li³ ¿e to jakie¶ bzdury s± a nie od razu lecia³ na forum. A wgl ju¿ taki temat by³ mog³e¶ siê z nim najpierw zapoznaæ a nie za¶miecasz forum swoimi bzdurnymi tematami<33;**

#9 patryk

patryk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 19:11

To trwaj dalej. Wiem ze dla cb metin to cale zycie.no ale dobra nie bede klocil sie z dzieciakiem sprowadzisz mnie na swoj poziom a tam pokonasz doswiadczeniem.

Użytkownik patryk edytował ten post 03 wrzesień 2011 - 19:36

#10 kapusta

kapusta

Terminator

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 19:21

Nie wiesz ile mam lat debilu to nie mów ¿e dzieckiem jestem i siê ortografii naucz. A co zgasi³o ciê ¿e jednak wyszed³e¶ na tego debila i zmieniasz temat ¿e metin to mój ca³y ¶wiat? A do swojego poziomu to nie muszê ciê sprowadzaæ aby ciebie pokonaæ, ju¿ dawno jeste¶ pokonany. ¯al dupê ¶ciska ¿e nie uda³o siê mnie udupiæ co??

#11 patryk

patryk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 19:34

Udalo udalo ;) masz mniej latek odemnie na pewno. widzac po tych twoich prymitywnych zdaniach no ale coz.

#12 kapusta

kapusta

Terminator

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 04 wrzesień 2011 - 06:27

Prymitywn± to ty masz cz³owieku twarz, mo¿e i mam mniej lat od ciebie ale ¿eby w twoim wieku jeszcze w metina graæ? Dzieckiem by¶ siê zaj±³ a nie czas na takie g³upoty marnujesz, a jak nie masz to w tym wieku ju¿ najwy¿szy czas<33

#13 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów
  • Dołączył pią, 22 lip 11

Napisano 04 wrzesień 2011 - 07:14

ojjj dmg oceniac czlowieka tylko po wieku...to takie prostackie...powiedz mi,czemu ty niemasz bana na forum? w prawie kazdym poscie kogos obrazasz,bluzgasz...jakim cudem cie nie zbanowali?

#14 kapusta

kapusta

Terminator

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 04 wrzesień 2011 - 07:34

Fido czopie naucz siê czytaæ bo to on mnie ocenia³ po wieku. I jak kogo¶ wyzywam to tak aby nie dostaæ za to bana... "Zachowujesz siê jak debil", nie jest tym samym co "jeste¶ debilem" za pierwsze bana nie mogê dostaæ za drugie ju¿ tak (je¿eli jest to skierowane wprost do jakiej¶ osoby) W³a¶nie takim cudem mnie jeszcze nie zbanowali

#15 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów
  • Dołączył pią, 22 lip 11

Napisano 04 wrzesień 2011 - 07:48

"Nie wiesz ile mam lat debilu to nie mów ¿e dzieckiem jestem i siê ortografii naucz" kapusta towj wiek nie jest dla nas tajemnica...czemu mialby niewiedziec,skoro dajesz go w informacjach o sobienie ocenial cie po wieku...po tym co piszesz i jak odnosisz sie do innychco do tego "Zachowujesz siê jak debil", nie jest tym samym co "jeste¶ debilem" za pierwsze bana nie mogê dostaæ za drugie ju¿ tak (je¿eli jest to skierowane wprost do jakiej¶ osoby) W³a¶nie takim cudem mnie jeszcze nie zbanowalito faktycznie musze ci przynac racje.sprytynie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych