Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Odwo³anie o bana(perma) na forum serwera VietualMT2.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#16 Ku3eN20

Ku3eN20

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 80 postów
  • Dołączył nie, 28 sie 11

Napisano 30 wrzesień 2011 - 18:29

Irek , teraz to osi±gnales szczyt Inteligencji . Moderator i takie Posty ? Osobi¶cie Ci gratuluje ;-)

Ka¿demu czasem popuszczaj± nerwy , to jest proste chyba nie ? - ile mo¿na cz³owiekowi t³umaczyæ to nie rozumie . Jestem za irasem.Jak mo¿na mieæ tak± skamielinê w mózgu przez któr± nie daje siê nic nikomu wbiæ do g³owy..Pozdrawiam !

#17 HKT

HKT

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 208 postów
  • Dołączył nie, 11 wrz 11

Napisano 30 wrzesień 2011 - 19:18

Kuen20 z tego co widzê po twoich postach to wynika jednak z tego ¿e ty jeste¶ owym "spamerem" piszesz kompletne bzdety podlizujesz siê Irkowi ? heh a ostatnio jak na niego najecha³e¶ ¿e to nies³uszny warn itp.itd. nie wiem dlaczego na niego tak naskakujecie ?! (l3ery)Irek1 Twoja wypowied¼ by³a nie na miejscu SModek nie powinien chyba uzywaæ takich s³ówek co ? ale ja od tego nie jestem aby Ci przypominaæ o normach.Naprawde ludzka g³upota nie zna granic.

Użytkownik H K T edytował ten post 30 wrzesień 2011 - 19:20
EDIT

#18 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów
  • Dołączył pią, 22 lip 11

Napisano 30 wrzesień 2011 - 19:29

info dla mniej spostrzegawczych: irek juz z tydzien nie jest modkiem.

#19 HKT

HKT

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 208 postów

Napisano 30 wrzesień 2011 - 19:31

Mniejsza z tym ale co¶ takiego zaistnia³o.

#20 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 16 maj 11

Napisano 01 październik 2011 - 12:28

Po 1 'Idiota' to nie przekleñstwo, ale okre¶lenie danego poziomu IQ (niski)Po 2 Irek nie jest modkiem.Po 3 dobrze zrobi³.

#21 HKT

HKT

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 208 postów

Napisano 01 październik 2011 - 16:15

Tak,Tak, Verruckt mam ciekawe ODP. na Twoje.:1.Przeczytaj co oznacza to s³owo w j. Greckim2.Zd±¿y³em siê kapn±æ po ODP. Fido3.a widzia³e¶ jakiekolwiek dowody ??

#22 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 16 maj 11

Napisano 01 październik 2011 - 18:14

1.Emmm... Nie wiem czy wiesz, ale to jest POLSKIE forum a my jeste¶my POLAKAMI mówi±cymi po POLSKU.2.Bardzo dobrze, chocia¿ i tak musia³ kto¶ inny Tobie pokazaæ.3.Dowody czego? Napisa³em, ¿e irek 'dobrze zrobi³', to oznacza ¿e zgadzam siê z jego decyzj±. Co, mam dowody znale¼æ na to, ¿e wg mnie dobrze post±pi³?Robisz postêpy, niez³a spostrzegawczo¶æ ale popracuj trochê nad sensem zdañ.

#23 Ku3eN20

Ku3eN20

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 80 postów
  • Dołączył nie, 28 sie 11

Napisano 01 październik 2011 - 20:03

Kuen20 z tego co widzê po twoich postach to wynika jednak z tego ¿e ty jeste¶ owym "spamerem" piszesz kompletne bzdety podlizujesz siê Irkowi ? heh a ostatnio jak na niego najecha³e¶ ¿e to nies³uszny warn itp.itd. nie wiem dlaczego na niego tak naskakujecie ?! (l3ery)Irek1 Twoja wypowied¼ by³a nie na miejscu SModek nie powinien chyba uzywaæ takich s³ówek co ? ale ja od tego nie jestem aby Ci przypominaæ o normach.Naprawde ludzka g³upota nie zna granic.

Nie naje¿d¿a³em na Irka tylko na Greer'a o ile Ci tak dobrze wiadomo, nie podlizuje siê tylko próbujê zwalczaæ takie nie intelektualne stworzenia jak Ty; >

#24 HKT

HKT

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 208 postów

Napisano 01 październik 2011 - 20:20

Nie jestem jak to ty uj±³e¶ "stworzeniem" Ojj kto¶ tu ma s³ab± pamiêæ...No teraz temat zostawiam Ci (Kuen) aby¶ móg³ nabijaæ sobie posty.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych