Witam.
Z tej strony (jak zapewne wiecie) : ` Enigmє (мιcнαℓ) !
W związku z tym iż zabrałem się za Rap na naszym kochanym ts-ie mam pewną propozycję.
Oczywiście dotyczy ona nowego pomysłu na event o nazwie ,,Jaka To Melodia ?".
Wszystko zależy od Was czy będziecie chętni do wzięcia udziału.
Krótkie informacje na jego temat :
Regulamin :
1.Zakaz Nagrywania
2. Zakaz Spamowania
3.Zakaz używania Wulgaryzmów
4. Skala ocen od 0 do 1
5. Event obejmuje piosenki w gatunku rap
Jak wyglądałby nowy event ?
Sposób I
1. Będzie wybrana osoba która poprowadzi event (ew. 1osobę jako pomocnik). Będzie oceniała biorących udział ludzi w skali 0 - 1 pkt
2. Biorąca udział osoba odsłucha 2/3sekundowy bit piosenki punktującej 1 w razie braku odpowiedzi ze strony osoby biorącej udział bit zostanie włączony ponownie w odsłonie czasowej 5sekund punktując 0,5. W razie braku odpowiedzi 0 wiadome.
3. Każdy uczestnik będzie miał do odsłuchu 10 bitów. Czyli do zgarnięcia maksymalnie 10pkt.
4. Muzyka puszczana przez osobę prowadzącą
5. Osoba która się zapisze na Event i nie pojawi sie na Evencie o wyznaczonej godzinie będzie ukarana Banem na X dni .
Sposób II.
1. Osoba prowadząca puszcza do odsłuchu przykładowo 15nutek.
2. Osoba która pierwsza napisze poprawnie Tytuł i wykonawce zgarnia 1punkt. (poprawność leksykalna !)
3. Nuta leci do czasu aż osoba prowadząca zauważy poprawną odpowiedz.
4. Uczestnik z największym dorobkiem punktowym zostanie nagrodzona rangą
5. Konkurs w evencie będzie obejmował oczywiście ludzi zapisanych.
Jeżeli macie jakieś pytanka , coś do dodania odnośnie tego Eventu , bądź lepsze propozycje proszę piszcie je poniżej razem z oceną ( Uzasadnioną )
Propozycję wymyśliłem dla Was abyśmy wrócili do starych czasów, gdzie brało udział w eventach dużo osób. Myślę że nowy evencik jak ten przyciągnął by uwagę nowych jak i starych posiadaczy tożsamości na ts3 - virtualmt2.
Oczywiście czekam na Wasze zdanie i zdanie Administracji. A więc do dzieła ! Pozdrawiam.
Użytkownik Enigmє edytował ten post 27 styczeń 2014 - 09:37