Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Problem z expieniem!!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Niep0k0nany

Niep0k0nany

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów
  • Dołączył nie, 08 sty 12

Napisano 09 styczeń 2012 - 12:24

Witam mój nick to Niep0k0nany i mam problem otuż to że mam 125 poziom i dalej niemam jak wbic ponieważ kolejna mapa z mobami jest od 135 poziomu a na moim poziomie jest jedynie mapa zombie na ktorej leci mi jedno wielkie gówno.Proszę o odpowiedz ze strony administratora oraz o dodanie nowej mapy od 120 lub 125 poziomu albo obniżenie poziomów wstepu na innych mapach dziękuje.Pozdrawiam!!

#2 Niep0k0nany

Niep0k0nany

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 12:35

Czesc ta mapa od 130 to jest mapa z metinami wiec co tam wyexpie?

#3 Niep0k0nany

Niep0k0nany

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 12:44

mapa nastepna jest od 130 lvla i musisz dobic i do niego

mapa nastepna jest od 130 lvla i musisz dobic i do niego

hej wiem ze jest map aod 130 ale ta mapa to raczej z samymi metkami czy sie myle?

#4 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 postów
  • Dołączył wto, 20 gru 11
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKatowice
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Marek
  • Nick w grze:Verniss
  • Królestwo:Jinno

Napisano 09 styczeń 2012 - 12:45

Elo. Na tej mapce od 130 lv jak wytrzymasz bedziesz expił do konca czyli do 254lv. A na zombi exp nie jest taki zły ja robiac 2 misje dla biologa wbiłam kolejno 179,180 i 181 tylko dobry buff i wolny spot potrzebny

#5 Niep0k0nany

Niep0k0nany

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 12:56

No widzisz wolny spot powiadasz a myslisz ze ja tak samo nie pomyslalem tylko teraz znajdz wolny spot bo z tym jest problem jak tam 160 lv przychodza sobie ludzi pobic powinno byc tak zrobione ze jak masz poziom na ktorym mozesz expic na kolejnej mapce to na ta juz niemasz wstepu i bylo by po klopocie bylo by gdzie expic i byly by wolne spoty ale thx za rade.Pozdrawiam!

#6 Sharron

Sharron

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 170 postów
  • Dołączył wto, 20 gru 11
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKatowice
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Marek
  • Nick w grze:Verniss
  • Królestwo:Jinno

Napisano 09 styczeń 2012 - 13:11

Hehe. 160? Jak juz pisałam wbiłam tam lv 179 do 181 ale to juz tak jest i bedzie coraz wiecej takich wysokich lv bo są 2 kolejne misje biologa na tej mapce i tam trzeba dropic.
A jak jeszcze nie wiesz na tym privie gra bez bufa udaje sie tylko nielicznym.
Czyli nalezało by najpierw zrobic buffa z bufami ponad 100% a potem mozesz szalec np 1lv brac spota w v2 troche to smieszne ale tak jest na Virtualu.
Jest takie miejsce gdzie mozna dosyc szybko expić i ja tam expiłam od 127 do 130 lv bez tłoku i lagów

#7 Niep0k0nany

Niep0k0nany

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 13:42

No dobra moze i tak jest niewiedziałem bo pierwszy raz gram na tym privie.Grac to gralem na takich jak xenox,shenlong,nerd,yitian.Wiec nie jestem swierzy w te klocki.Aha ja gram szamanem wiec nie musze sie o buffa martwic.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych