witam was pam pytanie do was czy wam tez hp zabiera jak wlaczacie skile ja wlaczam alre i bierze mi 20 30k hp i szystkim skilami tak mam agram waojem

witam BUK
Napisano 04 marzec 2014 - 12:19
Napisano 04 marzec 2014 - 12:21
1.Kup słownik
2.Naucz się pisać
3.Polecam chodzić do szkoły na lekcję j.polskiego przyda Ci się bardzo...
Co do tematu
Napisz po polsku to a nie po polskiemu

Napisano 04 marzec 2014 - 12:26
Jeśli masz petsa włączonego to być możliwe że zabierze Ci przy włączeniu aury
Edit: Zły dział
Użytkownik Sheila edytował ten post 04 marzec 2014 - 12:32
Jestem typem dziewczyny, która dusi wszystko w sobie, ale nie prosi o pomoc,
bo liczy na to, że oczy powiedzą wszystko...
Napisano 04 marzec 2014 - 12:26
Interpunkcja i ortografia macabra .... Jeśli zgłaszasz jakiekolwiek bugi to pisz ssuport bo tutaj nic jako gracze nie zrobimy I jak już to Bug a nie Buk .... Słownik polecam do języka Polskiego Amen .
Napisano 04 marzec 2014 - 12:30
Interpunkcja i ortografia macabra .... Jeśli zgłaszasz jakiekolwiek bugi to pisz ssuport bo tutaj nic jako gracze nie zrobimy I jak już to Bug a nie Buk .... Słownik polecam do języka Polskiego Amen .
Ty człowieku lepiej go nie pouczaj bo chyba nie pamiętasz jak ty pisałeś...To,że ściągnąłeś przeglądarkę,która Ci poprawia błędy to nie znaczy,że masz pouczać go...taki polew z Ciebie jest

Napisano 04 marzec 2014 - 12:30
Ty się lepiej nie wypowiadaj na temat ortografii...
Do tematu:
Pewnie masz peta włączonego
Napisano 04 marzec 2014 - 12:45
No ale przecież podobno to zostało naprawione, w każdym razie u Ninji i Sury bo tam sprawdzałem i mi HP już nie zabiera, a jeśli ty masz dalej takie problemy to napisz na support i opisz swój problem, a najlepiej jak wstawisz filmik na którym ten problem występuje.
Aczkolwiek może wystarczy zwykłe spatchowanie metka którego nie zrobiłeś ostatnio.
A wy jak zwykle umiecie tylko krytykować, a może ten kolega nie jest z Polski, ale wiadomo lepiej jest wyzwać od nieuków niż mu pomóc.
Tak jest tak trzymajcie a na pewno ten dział będzie miał dalej po co istnieć
A ty jak już kogoś poprawiasz to najpierw sprawdź czy też dobrze piszesz - pisze się makabra
a reszta zdania po kropkach( które nie wiem po co stawiasz bo oznaczają one skrócenie wypowiedzi - wyjęcie z kontekstu) jest nie do końca jasna dla mnie, zero składni
A na końcu to "Amen" co ty w kościele jesteś, czy może jesteś bardzo wierzący, jeśli tak to raczej nie powinno Cię tutaj być, bo według kościoła takie gry to herezja - "dzieło Szatana" ;D
Koniec gry 26 listopada 2014
Napisano 04 marzec 2014 - 14:00
Ahm ;D
Napisano 04 marzec 2014 - 21:26
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. VirtualMT2
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych