Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Pocztówka - click

Photo

Event Tanaka

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Xe0x

Xe0x

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 143 posts
  • Joined Tue, 16 Apr 13
  • MiastoPOLAND
  • Nick w grze:Xe0x Wojownik
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Wielkość z cierpieniem zawsze chodzi w parze,
    w najwyższe szczyty grom bije.

Posted 11 March 2014 - 04:21

Witam:)  Pytanko bardziej do Administracji-Serwer super...Nowości full..zabawa nikt sie nie nudzi ale mowa o evencie Tanaka:).Widzimy komuniakat-Event Tanaka-17.45 pustynia ch1 bijemy lisy oddajemy uszy-ch1m2 jinno....OK    Plac m2 jinno 17.30..niebiesko czerwono żółto,nie wspominam o pustyni bo tam stoją od 17.15:):).17.45 pada hasło-zmiana miasta na m2 -shinsoo...Mistrzu Yeppa:):) ma takie oblężenie graczy wokół siebie ze poezja,graczy kupujących uszy-graczy nie oddających uszy a danie mu handlu graniczy z cudem.Gracz zamiast najechać z uszami na GM przez pomyłkę najedzie nie raz na gracza...jak wczoraj..widze jak mają po 15-30 uszu do oddania...to jak by nie patrzył..albo ten 1 gracz jak mu się uda odda to co ma...a inni wogóle,lub wogóle nie odda tych 30.Powiem tak nie robie z tego wielkiego bum:)..mam te 5 uszu i po 2 eventach nie oddałem ich wogóle...1 KD+8 to żadne mistrzostwo swiata :):) ale znając życie to po next eventach nie oddam bo dopchac się z handlem do Gm to jest cud:).Widzi się jak gracze piszę....prosze handel..nie mogę oddać itp...Pytanie wygląda nastepująco ..czy administracja ma jakis pomysł na zmiane tego...dać może jakaś ankietę niech gracze się wypowiedzą jakie mają pomysły.Ok jeżeli coś gracze maja do powiedzenia niech piszę w temacie j/w...jeżeli administracja uzna temat za zbędny ...proszę usunąć..To na tyle z mojej strony...Pozdro

Dołączona grafika

#2 Jareek.

Jareek.

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1701 posts
  • Joined Mon, 30 Dec 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoWarszawa
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:LoveLoser
  • Gildia:єυƒσяια / ηєνєямιη∂
  • Królestwo:Shinsoo

Posted 11 March 2014 - 05:00

Więszkość ludzi robi tak, że np dzisiaj sobie dropi te uszy, a na jutrzejszym evencie oddaje, i są oczywiście odpowiednio wcześnie przy Yeppie, a ten standardowo jest m2 jinno. To głupie, że niektórzy w górnicznym evencie i tym mogą kilka razy wymienić sobie na nagrody, ale nie mogą tego robić na jednym handlu tylko wymagana ilość na jeden handel, więc każdy ma takie same szanse...

Dołączona grafika

#3 kub.pog@go2.pl

kub.pog@go2.pl

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 152 posts
  • Joined Tue, 04 Mar 14
  • Gildia:Amnezja

Posted 11 March 2014 - 05:01

Powinni Usuwac kazde uszy z kont kazdego :) jak jest event a te uszy co dropną powinni oddawac bo to nie fer ktos bije a oni kupują i klops :D

#4 ♥ ∂αиιєℓ αкα нєℓισχ ♥

♥ ∂αиιєℓ αкα нєℓισχ ♥

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 681 posts
  • Joined Sat, 09 Nov 13
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Yokiru, lHelioxikl
  • Gildia:FightOrDie

Posted 11 March 2014 - 06:28

Moim zdaniem uszy powinny być usuwane po zakończeniu a ich drop powinien być włączony dopiero wtedy , kiedy zacznie się event

Data i godzina rozpoczęcia gry: 2011-09-30 22:58:12

#5 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5287 posts
  • Joined Sat, 03 Dec 11
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Posted 11 March 2014 - 08:02

Event Tanaka jest zabawą stałą organizowana co drugi dzień, więc wydropione itemki można śmiało oddać kolejnego dnia.

virtualmt21516717016__769671423939699945

#6 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 posts
  • Joined Sun, 06 Jan 13
  • MiastoZiemia
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:-
  • Gildia:-----------------

Posted 11 March 2014 - 08:07

Event Tanaka jest zabawą stałą organizowana co drugi dzień, więc wydropione itemki można śmiało oddać kolejnego dnia.

chłopakom chodzi o to, że nawet jeśli jest organizowany co drugi dzień, to nawet jakby wydropił te 5 uszu, to i tak ich nie odda...gracze mają po kilkadziesiąt sztuk tego itemu i tylko czekają aż GM poda miejsce gdzie rozdaje nagrody, alebo po prostu juz czekają bo wiedzą gdzie jest..więc gracz który się spóźni, jeszcze nie wydropił nie ma szans oddać...więc ja jestem za tym, żeby po każdym evencie tanaka usuwać uszy z ekwipunków graczy..oczywiście jeśli jest to możlwie

Dołączona grafika

#7 Bléss

Bléss

Kocham Euforie

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 posts
  • Joined Sun, 01 Sep 13
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Bless

Posted 11 March 2014 - 08:10

chłopakom chodzi o to, że nawet jeśli jest organizowany co drugi dzień, to nawet jakby wydropił te 5 uszu, to i tak ich nie odda...gracze mają po kilkadziesiąt sztuk tego itemu i tylko czekają aż GM poda miejsce gdzie rozdaje nagrody, alebo po prostu juz czekają bo wiedzą gdzie jest..więc gracz który się spóźni, jeszcze nie wydropił nie ma szans oddać...więc ja jestem za tym, żeby po każdym evencie tanaka usuwać uszy z ekwipunków graczy..oczywiście jeśli jest to możlwie

Jest to możliwe oraz jestem za tym aby zwiekszyć ilośc przywolywanych liskow.

#8 Xe0x

Xe0x

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 143 posts
  • Joined Tue, 16 Apr 13
  • MiastoPOLAND
  • Nick w grze:Xe0x Wojownik
  • Hobby:Wielkość z cierpieniem zawsze chodzi w parze,
    w najwyższe szczyty grom bije.