v3, niebiosa
Posted 12 March 2014 - 20:08
Oraz jaki jest zarobek v3, a jaki z niebios?
Nick: WysylQuuu Profesja: Archer Królestwo: Shinsso Lv: 254 Gildia: Szukam
Posted 13 March 2014 - 09:38
Zacznijmy od v3.Wchodzisz w 2 osobowej grupie.
Bez worków nie ma sensu wchodzić,na workach z swietnym eq pod exp tez jest trudno.Najlepiej wejsc majac 255lv.
Wymagane bony to 250/20 eq conajmniej boskie/piekielne,tasio +20 sr 54+ kd potw+8,zbroja na 220lv+9 i krolewski fenek...to bardzo trudna mapa.
Zarobek...no jesli ubijesz all bossy ktorych jest 40,to masz 40 ulep na piekielne.
1 ulepa 5-10b,ale ostrzegam ze malo osob skupuje,bo czesto pali to bizu i wiekszosc graczy ma je poprostu w du#$,bo nie widza sensu robic samych butkow przez 3-4 miesiace gry.
Niebiosa....najwiekszy minus mapy to to ze trzeba wchodzi w 3 osobowej grupie.
Bony najlepiej 250/20 tasio +20 sr 54+ kd potw+8 i zbrojka 220lv +9.
Niezbedny tutaj jest szaman leczenie,który musi blyskawica omdlic smoka,bez szamana nie ubijesz smoka,nie ma szans ![]()
Po drodze do smoka masz po 3(albo 4,dawno nie bylem) smierci nagini mumii (chyba 2) i azraeli.Jest tez 1 elf.
Wejscie kosztuje tylko 1 medal, a ze smoka masz szanse dropnac szkate zlota smoka (10-100b w szkacie) oraz krolewskiego feniksa.
Czasem wejscie zwroci ci się już na elfie (jesli dropnie medal)
Tak wiec...jesli masz pro eq i prawie skonczonego biola,to polecam v3,jesli nie to niebiosa (prawie zawsze sie zwraca wejscie (ulepy z elfa 3b/szt szkaty azra 3b/szt i tak dalej
)
Posted 13 March 2014 - 11:36
Posted 13 March 2014 - 11:46
Napisał koleś co musi zmieniać na wolny żeby kraść ulepy z zuo ![]()
Skoro taki pewny jesteś i masz tyle hp żeby dedać smoka solo bez omdlenia...to nakręć filmik,chętnie zobaczymy.
Przecież to taki lajt nie? ![]()
Edit:
Nie ma dedykowanej mapy,wszystkie sa pod drop...ale czy to nie na dropie właśnie się zarabia?
Nie odpowiadaj Selv,poświęć ten czas na filmik
tylko uwaga...WH jest wykrywalny ![]()
Edited by Szczery1989, 13 March 2014 - 11:48.
Posted 13 March 2014 - 16:36
Ja osobiście mogę ci doradzić tylko w sprawie Niebios, bo na v3 nie byłem ;D
EQ: Dobrze byłoby, jakbyś miał boski kapturek +9, peta tak minimum lodowy (w ostateczności bao bauś), tarczę albo niebiańską +9 albo zwykłą - jeśli chodzisz z buffem. Branzoletka wystarczy ci zwykła smocza, lecz jeśli masz trochę kasy polecam zainwestować w boską - Elf potrafi strzelić krytyka, że się nie pozbierasz bez PŻ
Ale jak będziesz miał szczęście to zwykła branza wystarczy. Broń to błękit/inna klasowa broń exp kd moba +8, wisiorek najlepiej boski, kolce jakiekolwiek; butki - na Smoka, z tego co pamiętam działają silny przeciwko potworom, a nie przeciwko nieum,itd. więc polecam zimorodki (jeśli jesteś bogatszy kup też boskie butki i zakładaj, jak ubijasz na piętrach poszczególnych bossy). Zbroja - to najlepiej gładek/inna zbrojka na klasę 220lv z kd 8 ![]()
Musisz mieć w kapturku otrucie, bez tego Elfa raczej nie ubijesz, tylko uważaj żebyś nie padał jak go już otrujesz, bo mu może truta Zejść. Na smoka potrzebny ci jest szaman błysk. do omdlenia go (tąpnięcie mentala też chyba działa, ale nie próbowałem), ustaw szamankowi czas trwania. No to chyba tyle... Co do zarobku to różnie, z tego co widziałem w aktualizacjach może nawet król. feniks ze smoka wypaść, ale najważniejsze jest, w jakim czasie omdlisz smoka - czasami udało się za 4 razem, czasem się męczyłem pół godziny. Nie da się określić zarobku, bo ze smoka drop jest zróżnicowany... Z tego co wiem, może nawet nic nie dropnąć, a mogą mapki, kompasy, przetopy, fenki itd, ![]()
Posted 13 March 2014 - 17:53
Nick: WysylQuuu Profesja: Archer Królestwo: Shinsso Lv: 254 Gildia: Szukam
Posted 13 March 2014 - 18:06
boski kaptur obowiązkowy
błękit/tasak kd +8 dobre średnie, szaman healer żeby omdlić i najlepiej zimorodki na smoka bo działają tylko średnie, atak i potwory ![]()
Posted 13 March 2014 - 20:46
Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem,to byś potrafił odróżnić ostrzeżenie od oskarżenia no ale co ja Ci będę tłumaczył ![]()
Co do elfów...to tez capne ile widze (po workach to łatwe),tylko że jak ktoś podlatuje i je bije to życze powodzenia i tyle a nie jak wy noobki z braterstwa co poniektórzy wbijacie na wolny i nie dacie ulep zebrać.
Czekamy na filmik ,bo pisać że z łatwością coś można to byle pajac potrafi a udowodnić nie ma komu ![]()
- Jareek. likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Zasady eventów -
This topic is locked