Może komuś przytrafiło się wczoraj to co mnie, i może wiecie o co chodzi, fakt faktem nie łudzę się ze odzyskam eq
Ale ku przestrodze innym... Przebywa u mnie moja chrześnica (12 lat ) , i akurat musiałem wczoraj wyjść z domu na jakieś 2-3 godzinki. Wróciłem, i młoda coś klepie i klepie i klepie na kompie... (a ma tez swoje konto) I do mnie z bekiem że jakiś koleś jej zabrał eq na handlu.. i nie wie jak to zrobił... bo pokazywała mu tylko i zaczęło znikać przez zwykły trade ( nie wiedziała że można na szkle w rozmowie). a w zamian na konci epojawiła się rekawica złodzieja i jakieś ulepeki których nie miała
I dowiedzieliśmy się tylko że ów gracz ( podany w tytule )sella i goni właśnie w tym eq...
Dziś przypadkiem na niego natrafiłem, i po chwili rozmowy (kiedy to gonił w krwi dzieciaka, i sellał boskie eq które jej zabrał, a w sumie było tego nasior, kolce, branża, tarcza, buty , 2 magiki i krew (all +9 i all KD+8 ) w momencie zmienił zbroje i eq, i uciekł z gry. Czy da się odzyskać, nie wiem, szkoda mi tylko chrześnicy, bo od wczoraj beczy bo nie ma czym grać
A po niżej, w załączniku zamieszczam ss z dzisiejszej rozmowy z tym panem :)Tak ku przestrodze dla innych, i może z niewielką nadzieją pomocy w odzyskaniu chociaż cześci eq.. Aha, i jeszcze jedno, zobaczcie na ss jako kto się przedstawia ( |FASOL|) myślę iż Pan bedzie również zbulwersowany że ktoś mu repe psuje w grze. Gdyby coś jestem w grze po nickiem Fufu ![]()
Edited by Requried84, 21 March 2014 - 10:58.

Zasady eventów -
This topic is locked