Obie gildie są nowe, ale szybko się rozwinęły, więc członków nie brakuje

Napisano 25 maj 2014 - 16:13
Napisano 25 maj 2014 - 16:36
Napisano 26 maj 2014 - 09:29
Pomogłem? Daj like'a
Napisano 30 maj 2014 - 08:13
KissMe dla takich koksow ;p
Napisano 31 maj 2014 - 10:50
Nie polecam KissMe/Infinity. Polecam BRATVA / Amnezja. Amnezja ze względu na lidera i paru członków.
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 31 maj 2014 - 13:41
Nie polecam KissMe/Infinity. Polecam BRATVA / Amnezja. Amnezja ze względu na lidera i paru członków.
Nie polecasz KissMe bo ?
Jak piszesz, ze czegos nie polecasz to podaj powod :]
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#800080;]Nick:[/color] [color=#ee82ee;]Shirayuki [/color][/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#800080;]Lvl:[/color] [color=#ee82ee;]244+ [/color][/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#800080;]Królestwo:[/color] [color=#ee82ee;]Shinsoo[/color][/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#800080;]Gildia:[/color] [color=#ee82ee;]KissMe[/color] [color=#ff0000;]xd [/color][/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#ee82ee;]'Nie chodzi o bycie najlepszym...chodzi o bycie lepszym, niż było się wczoraj'[/color][/font]
Napisano 31 maj 2014 - 14:15
Witam cie kolego , tak jak juz powtarzalem w nie jednym temacie, powtórzę to i tobie tutaj, jezeli nie polacasz jakiejs gildi to podaj tez powod, bo to troche denerwujace. Kazdy gracz czytajac twoj komentarz bd zniechecony dojsciem do naszej gildi. Wiec jak mozesz to na drugi raz albo napisz czemu albo siedz cicho. Dodam jeszcze ze Czarna napisala ze gildie juz wybrali, wiec nie rozumiem czemu komentujesz... dziekuje
A i jeszcze jedno wybrali Gildie KissMe :***
Użytkownik ❤ Gumis ❤ edytował ten post 31 maj 2014 - 14:20
Napisano 31 maj 2014 - 14:32
Zapraszam do Revelation ( ts kanal 2 )
Polecam BRATVA / KissMe
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 31 maj 2014 - 14:45
Napisano 31 maj 2014 - 15:14
nie wiem czy wiecie, ale oni znaleźli juz gildie XD
Napisano 31 maj 2014 - 15:24
Temat do ZAMKNIĘCIA : )
Napisano 31 maj 2014 - 16:04
Nie polecasz KissMe bo ?
Jak piszesz, ze czegos nie polecasz to podaj powod :]
Witam cie kolego , tak jak juz powtarzalem w nie jednym temacie, powtórzę to i tobie tutaj, jezeli nie polacasz jakiejs gildi to podaj tez powod, bo to troche denerwujace. Kazdy gracz czytajac twoj komentarz bd zniechecony dojsciem do naszej gildi. Wiec jak mozesz to na drugi raz albo napisz czemu albo siedz cicho. Dodam jeszcze ze Czarna napisala ze gildie juz wybrali, wiec nie rozumiem czemu komentujesz... dziekuje
A i jeszcze jedno wybrali Gildie KissMe :***
Powód ? Mogę Ci ich wymienić kilka. Płacze aCze jak Zolka nie chciała mu eq pożyczyć. Brak komunikacji z kimkolwiek. Ortografia i debilizm YonoGrato, nie wiem na kim gra teraz i w dupie to mam pożegnałem serwer. Zachowanie niczym banda niedorozwiniętych 15latków. Co Ci jeszcze dodać ? Chcesz to parę ss wygrzebie ze starego dysku. Wyzwiska, ubliżanie. Na dobrą sprawę bez powodu.
Użytkownik AlphaWolf edytował ten post 31 maj 2014 - 16:05
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 31 maj 2014 - 16:34
Powód ? Mogę Ci ich wymienić kilka. Płacze aCze jak Zolka nie chciała mu eq pożyczyć. Brak komunikacji z kimkolwiek. Ortografia i debilizm YonoGrato, nie wiem na kim gra teraz i w dupie to mam pożegnałem serwer. Zachowanie niczym banda niedorozwiniętych 15latków. Co Ci jeszcze dodać ? Chcesz to parę ss wygrzebie ze starego dysku. Wyzwiska, ubliżanie. Na dobrą sprawę bez powodu.
Tomek wiesz jak było i zastanawia mnie jedno dlaczego polecasz Amnezje tak jechałeś na nich i co? Teraz widać że to co mówili inni to jednak prawda i nie wiem dlaczego tu się udzielasz i piszesz jak już nie grasz. Miałem do cb szacunek do puki nie poleciłeś Amnezji jako gildii.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych