Widac ze niektorzy malo wiedza o metku. Ja szamanem zbrojownie/warownie robie z paluszkiem tam gdzie slonce niedochodzi w 7/8 min bez zadnych problemow.
tylko jakie Ty masz eq
Napisano 18 czerwiec 2014 - 13:32
Napisano 18 czerwiec 2014 - 14:20
szaman według mnie jest najlepszy na mapki bo sam sie bufa wiec nie wiem po co ten temat a chity bije tyle co kazdy lol kazda posatc ma taki sam dmg chitow
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 18 czerwiec 2014 - 14:23
Kolego szaman jest najmocniejszy. I polecam ci czytac aktualizacje.. SURA WP nigdy nie mial na magie a BM nie ma juz od dobrych 4 dni....
Jak uwazasz ze szam jest slaby to sie zdziwisz... Chyba nie widziales ostatnio Heala..
Nadal na NIE
Napisano 18 czerwiec 2014 - 14:36
zdecydowanie jestem za , ja sie przeszedlem pare razy szamanka w all eq boskie praktycznie i niestety warowni nie dalo rady zrobic .
Napisano 18 czerwiec 2014 - 15:16
tylko jakie Ty masz eq
tutaj nawet nie chodzi o to jakie ja mam eq. Byly zmiany, polepszyli heallera, ale widac ludzie nie sa wstanie nic sami sprawdzic a warto...
[color=#008000;]Nick: Verrine[/color]
[color=#008000;]Klasa: Sura [/color]
[color=#008000;]Profa: WP [/color]
[color=#008000;]Gildia: BRAT3RSTWO [/color]
Napisano 18 czerwiec 2014 - 16:44
Napisano 18 czerwiec 2014 - 21:43
Napisano 19 czerwiec 2014 - 14:56
Szamanem z petem 75 lvl, w virtk berle +20, kapłanie, boskie eksp, zimorodki.. Wcale nie takie wyszukane eq prawda ? Dałem radę zrobić zaginioną krainę virtual v3. Zbrojownie, warownie także dałem radę zrobić, więc nie wiem z czego te wymówki. Fakt robi się wolniej niż innymi klasami, ale każda klasa ma plusy, oraz minusy. Jest dobrze tak jak jest.
Co do propozycji ? Na nie.
jestes na serio zajebisty ;D
pozwol ze przerobie twoja wypowiedz tak zeby to bylo mozliwe
"Szamanem 255lvl z petsem 255lvl, w virtk berle +20 (srednie 80/90), pielielny nasior exp, piekielne buty.. Wcale nie takie wyszukane eq prawda ? Dałem radę zrobić zaginioną krainę virtual v3. Zbrojownie, warownie także dałem radę zrobić, więc nie wiem z czego te wymówki. Fakt robi się wolniej niż innymi klasami, ale każda klasa ma plusy, oraz minusy. Jest dobrze tak jak jest."
Ale tak czy tak UNTIMO niestety jestem na nie...
Użytkownik pax5 edytował ten post 19 czerwiec 2014 - 14:58
Napisano 19 czerwiec 2014 - 18:37
jestes na serio zajebisty ;D
pozwol ze przerobie twoja wypowiedz tak zeby to bylo mozliwe
"Szamanem 255lvl z petsem 255lvl, w virtk berle +20 (srednie 80/90), pielielny nasior exp, piekielne buty.. Wcale nie takie wyszukane eq prawda ? Dałem radę zrobić zaginioną krainę virtual v3. Zbrojownie, warownie także dałem radę zrobić, więc nie wiem z czego te wymówki. Fakt robi się wolniej niż innymi klasami, ale każda klasa ma plusy, oraz minusy. Jest dobrze tak jak jest."
Ale tak czy tak UNTIMO niestety jestem na nie...
Sprostowanie. Mój pet miał 45 lvl. Biłem w runce pod um +0. Obecnie runka jest +2. Spaliliśmy wraz z towarzyszką gry 6x na +3. Masz ss : http://iv.pl/images/...03576305458.jpg
Masz drugie.http://www.iv.pl/ima...37464518177.jpg
Postać Arystea obecna w grupie i na mapie była postacią niebijącą. Nie ma niestety skończonych jeszcze worków, więc w kwestii bicia wsparcie żadne. Lvl peta 45. Pet ? kenai jak widać. Serio trzeba szamana zwiększać ?
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 19 czerwiec 2014 - 19:29
Oczywiście, że na WIELKIE STANOWCZE nie. Dlaczego? przykład Verrine, Vampireda, niegdyś grającego Piku doskonale obrazuje to, że szaman nie odstaje na mapkach od woja czy sury. Ktoś tu napisał "ale jakie Ty masz eq?" eq dostosowuje się do potrzeb, jeżeli ktoś chodzi na v3 szamanem to nie pójdzie w krwi i smoczym, chyba to jest logiczne.
Szaman zawsze sobie radził dobrze na mapkach- choćby przykład Czarnej Damy, Diablicy (numerków w nicku nie pamiętam, ale każdy wie o kogo chodzi) to dwie pierwsze szamanki, które robiły mapki takie jak zaginiona kraina (niegdyś umieszczona pod pierścionkiem na lodowej) same, więc zamiast marudzić to nauczcie się grać postacią, bo samo eq to nie wszystko. Ja przyznaję się, nie lubię dropić szamanem, dropię ninją bo dla mnie jest wygodniejsza. Nie znaczy to jednak, że szaman jest słaby ale że najzwyczajniej w świecie nie potrafię nim dropić, mając taki problem nie poddaje pomysłu zwiększenia DMG, bo to bez sensu.
Wszystko jest kwestią nauki.
Napisano 19 czerwiec 2014 - 20:26
Kiedyś za marudzenie dotyczące tego że wasza postać jest poszkodowana dostaniecie karę usunięcia trzech klas postaci z serwera ^^
Napisano 20 czerwiec 2014 - 05:21
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych