Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Szaman-Bosy

• Zamknięty Temat jest zamknięty

Ankieta: Szaman-Bosy (41 użytkowników oddało głos)

hmmm

1. tak, po dopracowaniu pomysł bardzo dobry (13 głosów [31.71%])

Procent z głosów: 31.71%

2. Głosowano nie, bo nie (25 głosów [60.98%])

Procent z głosów: 60.98%

3. obojętnie, nwm po co to zaznaczam (3 głosów [7.32%])

Procent z głosów: 7.32%

Głosuj
30 odpowiedzi w tym temacie

#16 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • Dołączył nie, 06 sty 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoZiemia
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:-
  • Gildia:-----------------
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 18 czerwiec 2014 - 13:21

Widac ze niektorzy malo wiedza o metku. Ja szamanem zbrojownie/warownie robie z paluszkiem tam gdzie slonce niedochodzi w 7/8 min bez zadnych problemow.

tylko jakie Ty masz eq ;) 

Dołączona grafika

#17 GallAnonim1429

GallAnonim1429

Stary koń ogłupiony przez małoletnich jutuberów

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 597 postów
  • Dołączył śro, 31 lip 13
  • Województwo:Dolnośląskie

Napisano 18 czerwiec 2014 - 13:32

Tak,poniewaz szaman jest troszke oslabiony.Majac takie samo eq jak ninja czy sura bm - szaman i tak bije mniej.

#18 Pisar

Pisar

Pokemon

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1148 postów
  • Dołączył śro, 28 gru 11
  • MiastoKambodża
  • Nick w grze:Pisar
  • Gildia:Obojetnie
  • Hobby:cycki

Napisano 18 czerwiec 2014 - 14:20

szaman według mnie jest najlepszy na mapki bo sam sie bufa wiec nie wiem po co ten temat a chity bije tyle co kazdy lol kazda posatc ma taki sam dmg chitow 

Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel

jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem) 

Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ ! 

Dołączona grafika

Sygna od koxa Chimure 

#19 Guest_Wruszek Zembuszek_*

Guest_Wruszek Zembuszek_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 18 czerwiec 2014 - 14:23

Kolego szaman jest najmocniejszy. I polecam ci czytac aktualizacje.. SURA WP nigdy nie mial na magie a BM nie ma juz od dobrych 4 dni....

Jak uwazasz ze szam jest slaby to sie zdziwisz... Chyba nie widziales ostatnio Heala..

Nadal na NIE

#20 Noname123

Noname123

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2134 postów
  • Dołączył czw, 26 gru 13

Napisano 18 czerwiec 2014 - 14:36

zdecydowanie jestem za , ja sie przeszedlem pare razy szamanka w all eq boskie praktycznie i niestety warowni nie dalo rady zrobic . 

#21 ♥Verrine♥

♥Verrine♥

I hate Jóleg

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1521 postów
  • Dołączył sob, 16 cze 12
  • MiastoBRAT3RSTWO

Napisano 18 czerwiec 2014 - 15:16

tylko jakie Ty masz eq ;)

tutaj nawet nie chodzi o to jakie ja mam eq. Byly zmiany, polepszyli heallera, ale widac ludzie nie sa wstanie nic sami sprawdzic a warto...

[color=#008000;]Nick: Verrine[/color]
[color=#008000;]Klasa: Sura [/color]
[color=#008000;]Profa: WP [/color]
[color=#008000;]Gildia: BRAT3RSTWO [/color]

#22 ∀ÐℛƗ∀Ϟ

∀ÐℛƗ∀Ϟ

Wiki Master

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 309 postów
  • Dołączył pią, 31 maj 13

Napisano 18 czerwiec 2014 - 16:44

Na nie. Niech zostanie tak jak jest. Sam gram szamanem, mapki typu warownia/zbrojownia/niebiosa przechodzę bez najmniejszego problemu wiec i ty dasz radę. Wszystko zależy od EQ (Berło +20, Kapłan +9, boski helm/kaptur/naszyjnik, zimki wystarczają) i od umiejętności gracza. Teraz jest jeszcze łatwiej, bo healer ma zwiększenie ataku o prawie 4k które sprawia ze ubijanie bossow jest o wiele łatwiejsze.

Drugi powód jest taki, ze jakby zwiększyli atak szamanowi, to ludzie mający inne klasy zaczęli by się domagać tego samego a co za tym idzie, wiecej pracy dla administracji, która i tak ma sporo roboty.

#23 Lucyferek

Lucyferek

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 468 postów
  • Dołączył sob, 07 lip 12
  • Miasto:)
  • Nick w grze:CyrCusia

Napisano 18 czerwiec 2014 - 20:02

a może od razu dajmy tak że każda postać będzie uderzać 3kk z hita w bosy na waro/zbrojo v3 itp :)
Propozycja nieprzemyślana NA NIE 

Dołączona grafika

#24 lMateuszl

lMateuszl

Oszust

• Banned
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył śro, 20 mar 13
  • MiastoZgadnij
  • Nick w grze:xAvellx

Napisano 18 czerwiec 2014 - 21:43

Na nie, szaman nie jest do expa tylko do pomocy

#25 pax5

pax5

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 253 postów
  • Dołączył śro, 04 wrz 13

Napisano 19 czerwiec 2014 - 14:56

Szamanem z petem 75 lvl, w virtk berle +20, kapłanie, boskie eksp, zimorodki.. Wcale nie takie wyszukane eq prawda ? Dałem radę zrobić zaginioną krainę virtual v3. Zbrojownie, warownie także dałem radę zrobić, więc nie wiem z czego te wymówki. Fakt robi się wolniej niż innymi klasami, ale każda klasa ma plusy, oraz minusy. Jest dobrze tak jak jest.

Co do propozycji ? Na nie.

jestes na serio zajebisty ;D
pozwol ze przerobie twoja wypowiedz tak zeby to bylo mozliwe

"Szamanem 255lvl z petsem 255lvl, w virtk berle +20 (srednie 80/90), pielielny nasior exp, piekielne buty.. Wcale nie takie wyszukane eq prawda ? Dałem radę zrobić zaginioną krainę virtual v3. Zbrojownie, warownie także dałem radę zrobić, więc nie wiem z czego te wymówki. Fakt robi się wolniej niż innymi klasami, ale każda klasa ma plusy, oraz minusy. Jest dobrze tak jak jest."

Ale tak czy tak UNTIMO niestety jestem na nie... 

Użytkownik pax5 edytował ten post 19 czerwiec 2014 - 14:58

#26 AlphaWolf

AlphaWolf

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 476 postów
  • Dołączył wto, 29 paź 13
  • MiastoTam gdzie nie dogania życie Cię nad ranem, gdzie nie słyszysz głosów w głowie kiedy wstajesz..
  • Hobby:Sport, a w szczególności boks. Muzyka, sztuka. Graffiti. Freestyle :)

Napisano 19 czerwiec 2014 - 18:37

jestes na serio zajebisty ;D
pozwol ze przerobie twoja wypowiedz tak zeby to bylo mozliwe

"Szamanem 255lvl z petsem 255lvl, w virtk berle +20 (srednie 80/90), pielielny nasior exp, piekielne buty.. Wcale nie takie wyszukane eq prawda ? Dałem radę zrobić zaginioną krainę virtual v3. Zbrojownie, warownie także dałem radę zrobić, więc nie wiem z czego te wymówki. Fakt robi się wolniej niż innymi klasami, ale każda klasa ma plusy, oraz minusy. Jest dobrze tak jak jest."

Ale tak czy tak UNTIMO niestety jestem na nie... 

Sprostowanie. Mój pet miał 45 lvl. Biłem w runce pod um +0. Obecnie runka jest +2. Spaliliśmy wraz z towarzyszką gry 6x na +3. Masz ss : http://iv.pl/images/...03576305458.jpg

Masz drugie.http://www.iv.pl/ima...37464518177.jpg

Postać Arystea obecna w grupie i na mapie była postacią niebijącą. Nie ma niestety skończonych jeszcze worków, więc w kwestii bicia wsparcie żadne. Lvl peta 45. Pet ? kenai jak widać. Serio trzeba szamana zwiększać ?

Come Back :) 

Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo :) ) nie odpowiadam. 

Pozdrawiam :)

#27 Zafrina

Zafrina

Nowy

• Płeć Piękna
  • Pip
  • 22 postów
  • Dołączył wto, 12 lis 13
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 19 czerwiec 2014 - 19:29

Oczywiście, że na WIELKIE STANOWCZE nie. Dlaczego? przykład Verrine, Vampireda, niegdyś grającego Piku doskonale obrazuje to, że szaman nie odstaje na mapkach od woja czy sury. Ktoś tu napisał "ale jakie Ty masz eq?" eq dostosowuje się do potrzeb, jeżeli ktoś chodzi na v3 szamanem to nie pójdzie w krwi i smoczym, chyba to jest logiczne.

Szaman zawsze sobie radził dobrze na mapkach- choćby przykład Czarnej Damy, Diablicy (numerków w nicku nie pamiętam, ale każdy wie o kogo chodzi) to dwie pierwsze szamanki, które robiły mapki takie jak zaginiona kraina (niegdyś umieszczona pod pierścionkiem na lodowej) same, więc zamiast marudzić to nauczcie się grać postacią, bo samo eq to nie wszystko. Ja przyznaję się, nie lubię dropić szamanem, dropię ninją bo dla mnie jest wygodniejsza. Nie znaczy to jednak, że szaman jest słaby ale że najzwyczajniej w świecie nie potrafię nim dropić, mając taki problem nie poddaje pomysłu zwiększenia DMG, bo to bez sensu.

Wszystko jest kwestią nauki.  

virtual_1462283016__sygna.png

#28 Vampired

Vampired

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 19 czerwiec 2014 - 20:26

Kiedyś za marudzenie dotyczące tego że wasza postać jest poszkodowana dostaniecie karę usunięcia trzech klas postaci z serwera ^^

#29 Kejzen

Kejzen

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 153 postów
  • Dołączył nie, 30 cze 13
  • Nick w grze:Kejzen/Zachi
  • Gildia:Bajlandoo

Napisano 20 czerwiec 2014 - 05:21

Candis teraz to mie dobilas z tym "Piku" bo on sam nie dawal rady na waro/zbrojo musialem z nim latac bo podstawowych bossów nie potrafił sam ubic więc ....
Dołączona grafika

#30 Alicja*

Alicja*

Junior Member

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1063 postów
  • Dołączył sob, 01 paź 11
  • MiastoPabianice/Łódż
  • Nick w grze:Alicja