Najlepiej to zrobić by w okręgu strażnika DT nie można było wgl bić ale to by też skłaniało niektórych ludzi by wystawiać tam shop-y z np. Medalami,mapami kompasami

Zakaz bicia przed dt
Napisano 22 czerwiec 2014 - 13:42
#17 Guest_тєяємѕѕ_*
Napisano 22 czerwiec 2014 - 15:08
Za , mnie zawsze denerwuje jak sprzedaje postać i jakieś... biją ;-),dobry pomysł.
Napisano 22 czerwiec 2014 - 15:14
Na tak ! Przydatne np. jak chce sprawdzić biologa jakiejs postaci ale nie moge wpisać jej nicku bo leży na ziemi dednieta, wstanie i znowu ma deda, szlag czlowieka trafic moze xd
Napisano 22 czerwiec 2014 - 15:49
Dobry pomysł jest z tym kółkiem ochronnym.
Co do bana głupi pomył ponieważ czasami jest tak że ktoś przez przypadek Ciebie uderzy przez dt, miałem tak i nie w tą osobę kliknąłem.
Użytkownik Fufuś edytował ten post 22 czerwiec 2014 - 15:50
Nick: Taumiel
[color=#ffff00;]Królestwo: Chunjo[/color]
[color=#0000ff;]Gildia: Exitus <3[/color]
[color=#ee82ee;]Rodzina: Jasme [/color]
Napisano 22 czerwiec 2014 - 15:54
Pomysł godny uwagi i wprowadzenia Jak najbardziej za
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 22 czerwiec 2014 - 16:47
ja bym proponował zrobienie "małego koła" pod dt
Pomogłem? Daj like'a
Napisano 22 czerwiec 2014 - 19:04
Oczywiście że nie, dosłownie minutę temu przed DT banda uzależnionych jak jądra byka napaleńców zmieszała mnie z błotem z powodu "wypadku" który wszystkich po kolei poskładał. Wprowadzając ochronne koło pójdziecie na łatwiznę, chyba nie muszę przypominać że za czasów Polskiego metina DT było głównym miejscem do dymania innych.
Napisano 22 czerwiec 2014 - 19:42
Oczywiście że nie, dosłownie minutę temu przed DT banda uzależnionych jak jądra byka napaleńców zmieszała mnie z błotem z powodu "wypadku" który wszystkich po kolei poskładał. Wprowadzając ochronne koło pójdziecie na łatwiznę, chyba nie muszę przypominać że za czasów Polskiego metina DT było głównym miejscem do dymania innych.
popieram
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 22 czerwiec 2014 - 20:17
Mnie też to drażni chociażby dzisiaj jak mi postacie zabito przed dt aleeeeee... to jest urok metina, proszę Was idąc tym tropem zaraz będzie prośba o dodanie terenu ochronnego na mapę metin 130 i inne expowiska... Niektórzy mają racje! przed dt odbywały się historyczne bitwy serwera, nie niszczmy tego. Ja osobiście jestem na nie!
Użytkownik Cαиdιѕ edytował ten post 22 czerwiec 2014 - 20:17
- KleksNaMajtkach lubi to
Napisano 22 czerwiec 2014 - 21:12
Ale nie ma to jak mieć eq na expa i lać się z ludźmi do okoła i ich powkurzać . Po chwili przychodzi 5 koxów w runach na 9 i kozaczą ... Tego nie da się opisać . to trzeba przeżyć . ! ...
Jak dla mnie to jestem na Nie . ..
Nie chcecie bicia przed DT to zróbcie wejście w M2 na kole u Strażnika wsi .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 23 czerwiec 2014 - 05:03
Na nie.
Znowu ktoś wymyślił sposób na ułatwienie gry, to jest frajda jak wychodzisz z map a tu druga postka lezy i czekanie na noobka żeby mu odpłacić Nie przesadzajcie z takimi rzeczami
Candis ma rację , to jest część gry i za chwile wszędzie będziecie chcieli mieć strefę wolną od bicia... Bezsens...
Napisano 23 czerwiec 2014 - 09:25
Za (no bo nawet jak ktos chce kupić postać to też ma problem ;/ )
Napisano 23 czerwiec 2014 - 09:34
Za tak jak inni sądzę że koło niczym w m1/m2 było by tu najlepszym rozwiązaniem.
[color=#daa520;][font="georgia, serif;"]Mój Kanał na YouTube -- >[/color][/font] https://www.youtube....lv94aRe7qIGbb6w
Napisano 23 czerwiec 2014 - 14:21
na nie tak jak gdzies sie juz pojawiło jest to część gry
ktos cie utłucze w eq exp to zmien eq i ty go zabij chociaz bez przesady... wydaje mi sie ze soticie pod dt by wejsc na mapy a nie stac i czekac az was ktos zaatakuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych