Tag

papuga arra
Napisano 17 lipiec 2014 - 13:16

Napisano 17 lipiec 2014 - 13:36
Adote a myslisz ze kazdy na blat wylorzy ci 500 zl owszem znam 2 osoby co kupili juz z isa no ale dzieki temu mozesz grac na virtualu amen
Ehh ty to nawet masz problemy z policzeniem ile to kosztuje ;;/ chyba ze masz inny przelicznik... Albo wyceniasz w Jenach...
Ja jestem na tak, i podobnie jak Morfeusz uważam że skoro to moje na moim koncie to czemu nie mogę przekładać....
Napisano 17 lipiec 2014 - 18:46
Jolek, ta jedną z dwóch osób jesteś ty pewnie
Jestem za.
2 osobą tez on bo nikogo nie zna
co do propozycji jestem na nie bo ludzie z 255 z pro eq robia sobie dropki i wyganiaja wszystkich ze spota albo robia postki 100lv i sie ciesza jak glupi ze dedaja 200lv jak chca sobie rpzekladac to niech dropia szkaty i nie wiem gdzie ci wyszlo 1.5kb za przelozenie skoro 300 szkat masz z 4 mapek czyli wydasz na to jakies 700b niecale
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 17 lipiec 2014 - 19:30
2 osobą tez on bo nikogo nie zna
co do propozycji jestem na nie bo ludzie z 255 z pro eq robia sobie dropki i wyganiaja wszystkich ze spota albo robia postki 100lv i sie ciesza jak glupi ze dedaja 200lv jak chca sobie rpzekladac to niech dropia szkaty i nie wiem gdzie ci wyszlo 1.5kb za przelozenie skoro 300 szkat masz z 4 mapek czyli wydasz na to jakies 700b niecale
Szkaty poslanca schodza po 5b,licz tez czas poswiecony na ich wydropienie.
Nawet jesli mowa o 700b to i tak nie mala sumka.Wyganiac ze spota moga rownie dobrze z krolem wiec twoja argumentacja niezbyt mnie przekonuje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych