Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted ImageOdwiedź moje konto - click

Photo

Wymyslicie nick dla mnie ? place w grze xd

• This topic is locked This topic is locked
55 replies to this topic

#16 Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined Sat, 11 Jan 14
  • MiastoDalekoo ^^
  • Hobby:Gastronomia ;D

Posted 19 July 2014 - 20:02

Zay3bistY

Wywalony

S3R

NieZnamCie

[color=#ffff00;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                                            [/color][/font][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]KLASA : WOJ / MENTAL[/color][/font]

[color=#daa520;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        LvL : 16[/color][/font]

[color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        NICK : S3LL <3[/color][/font]

[color=#daa520;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        GILDIA : BRAK [/color][/font]

#17 Jaszczmop

Jaszczmop

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 60 posts
  • Joined Tue, 11 Dec 12

Posted 19 July 2014 - 20:03

JestemJaguaremWściekłymPsem

#18 LegolasiK

LegolasiK

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 189 posts
  • Joined Sat, 07 Jun 14
  • MiastoDalekooo Od Cb;*
  • Gildia:BrokenSky
  • Królestwo:Shinsoo

Posted 19 July 2014 - 20:04

ale ma byc fajny a nie NieZnamCie itp..

[font="'comic sans ms', cursive;"] Nick: [/font][font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(255,0,0);]Legolas[/color][/font]

[font="'comic sans ms', cursive;"]       Klasa: [color=rgb(255,0,0);]Wojownik Mental [/color][/font]

[font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(255,0,0);]       [/color][/font][font="'comic sans ms', cursive;"]Królestwo:  [/font][font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(255,0,0);]Jinno[/color] [/font]

[font="'comic sans ms', cursive;"]Gildiia : [color=rgb(255,0,0);]Avalanche[/color][/font]

#19 LegolasiK

LegolasiK

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 189 posts
  • Joined Sat, 07 Jun 14
  • MiastoDalekooo Od Cb;*

Posted 19 July 2014 - 20:05

a tak serio to dla jakiej to klasy ma być nick? :D

gram Surka ale to nie ma byc zwiazane z gra tylko cos zayebistego .

[font="'comic sans ms', cursive;"] Nick: [/font][font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(255,0,0);]Legolas[/color][/font]

[font="'comic sans ms', cursive;"]       Klasa: [color=rgb(255,0,0);]Wojownik Mental [/color][/font]

[font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(255,0,0);]       [/color][/font][font="'comic sans ms', cursive;"]Królestwo:  [/font][font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(255,0,0);]Jinno[/color] [/font]

[font="'comic sans ms', cursive;"]Gildiia : [color=rgb(255,0,0);]Avalanche[/color][/font]

#20 Mikser

Mikser

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 171 posts
  • Joined Sun, 06 Oct 13
  • MiastoŁazarski Rejon

Posted 19 July 2014 - 20:05

Skoro ma nieść strach to moze:

StanAgonii

AniolSmierci

Kredo

KURARA

Zakrwawiony

Topielec

GlassyDeath

SLASHER

Edited by Mikser, 19 July 2014 - 20:17.

[color=#800080;][font="georgia, serif;"]Jeśli pomogłem daj lajka :)[/color][/font]

[font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=rgb(255,0,0);]" Jara mnie każdy hejt cipy wylewają smutki
i kiedy na Was patrzę wiem, że los bywa okrutny. "
[/color][/font]

#21 Jaszczmop

Jaszczmop

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 60 posts
  • Joined Tue, 11 Dec 12

Posted 19 July 2014 - 20:06

BulMenstruacyjny i wszystkie kobietki w m2 na drzewach siedza

Edited by BenekXD, 19 July 2014 - 20:07.

#22 Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined Sat, 11 Jan 14
  • MiastoDalekoo ^^

Posted 19 July 2014 - 20:06

Sory ^^ 

Ciouek

Majst3rek

Mindziunciu

Paniczny

NYGGAxSZOQ

PS : Mojego nicku nikt nei pobuje :: S3LL <3

Edited by Gdy Nie S3LLam To S3LLam, 19 July 2014 - 20:09.

[color=#ffff00;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                                            [/color][/font][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]KLASA : WOJ / MENTAL[/color][/font]

[color=#daa520;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        LvL : 16[/color][/font]

[color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        NICK : S3LL <3[/color][/font]

[color=#daa520;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        GILDIA : BRAK [/color][/font]

#23 SueAmor

SueAmor

Dawca.

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2135 posts
  • Joined Sun, 26 Aug 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Lubuskie
  • Imię:Krystian
  • Nick w grze:BBX
  • Gildia:Brak
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Piłka nożna
    Forza Juve!

Posted 19 July 2014 - 20:16

gram Surka ale to nie ma byc zwiazane z gra tylko cos zayebistego .

Ja Ci dużo podałem :D

Dołączona grafika

#24 ღ Gruber ღ

ღ Gruber ღ

Jaglak

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1433 posts
  • Joined Wed, 08 Feb 12
  • Województwo:Lubelskie
  • Nick w grze:GruI3er
  • Gildia:MokroCi

Posted 19 July 2014 - 20:19

StrugaliMjeWDomu

#25 Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined Sat, 11 Jan 14
  • MiastoDalekoo ^^

Posted 19 July 2014 - 20:19

Ja więcej fajniejszych ;*

#26 LegolasiK

LegolasiK

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 189 posts
  • Joined Sat, 07 Jun 14
  • MiastoDalekooo Od Cb;*

Posted 19 July 2014 - 20:22

Ja więcej fajniejszych ;*

Jak masz dawac takie zalosne nicki to sie nie wypowiadaj;) bo spamic gdzie indziej mozesz:D

#27 Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined Sat, 11 Jan 14
  • MiastoDalekoo ^^

Posted 19 July 2014 - 20:24

Jak masz dawac takie zalosne nicki to sie nie wypowiadaj;) bo spamic gdzie indziej mozesz:D

zalosne ? :o to jakie ty chcesz nicki :D

#28 Mikser

Mikser

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 171 posts
  • Joined Sun, 06 Oct 13
  • MiastoŁazarski Rejon

Posted 19 July 2014 - 20:27

Podobał Ci się chociaż jeden nick od kogoś ? :D

[color=#800080;][font="georgia, serif;"]Jeśli pomogłem daj lajka :)[/color][/font]

[font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=rgb(255,0,0);]" Jara mnie każdy hejt cipy wylewają smutki
i kiedy na Was patrzę wiem, że los bywa okrutny. "
[/color][/font]

#29 ღ ipko ღ

ღ ipko ღ

Król Handlu

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1949 posts
  • Joined Tue, 26 Feb 13
  • MiastoŁomża
  • Województwo:Podlaskie
  • Nick w grze:ipko
  • Gildia:Brak

Posted 19 July 2014 - 20:27

ShaQaLL  - Kozacki moge odstąpic za drobną opłata :P

Edited by i p k o, 19 July 2014 - 20:30.

Dołączona grafika

#30 Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined Sat, 11 Jan 14
  • MiastoDalekoo ^^

Posted 19 July 2014 - 20:31

Ja nie nabijam postow pomagam Ci ;) bo napisales ze nabijam .. ;p

dobra juz koniec.

Podoba Ci sie jakis nick wgl :> ? i powiedz do czego on ma byc podobny ;p to bd latwiej Ci pomoc ;D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users