Witam
Posted 27 September 2011 - 14:31

Posted 27 September 2011 - 14:33
Posted 27 September 2011 - 15:30
Piszê siê Fido To nie pasuje do zdania Zycie ? a nie ¿ycie? O proszê Ciê twoje zachowanie jest partackie i nie godne doros³ego... Proszê doro¶nij. To jest w jednym z zdaniu a co dopiero inne? A i jeszcze jedno... Czy doros³y posiada kulturê osobist±? TAK a ty jej jako¶ nie masz... To, ¿e niby jeste¶ niekrytym krytykiem nie oznacza, ¿e jeste¶ jakim¶ bogiem i mo¿esz wej¶æ i Ten to idiota Ten to fa³szywy itp. Ale je¿eli mówisz prawdê przepraszam Ciê bardzo ale powiniene¶ mieæ z max 12lat... Nakrêæ ten film i tyle....Fida nie wiem jak ty ale ja nie tylko siedze czy kompie i grzeje dupe tylko zarabiam jakos na zycie
Posted 27 September 2011 - 15:34

Posted 27 September 2011 - 15:59
te b³êdy to zwyk³a literówka....Piszê siê Fido To nie pasuje do zdania Zycie ? a nie ¿ycie? O proszê Ciê twoje zachowanie jest partackie i nie godne doros³ego... Proszê doro¶nij. To jest w jednym z zdaniu a co dopiero inne? A i jeszcze jedno... Czy doros³y posiada kulturê osobist±? TAK a ty jej jako¶ nie masz... To, ¿e niby jeste¶ niekrytym krytykiem nie oznacza, ¿e jeste¶ jakim¶ bogiem i mo¿esz wej¶æ i Ten to idiota Ten to fa³szywy itp. Ale je¿eli mówisz prawdê przepraszam Ciê bardzo ale powiniene¶ mieæ z max 12lat... Nakrêæ ten film i tyle....
a tego, ze fido jest falszywy nie napisalem bez powodu. I mi mówisz, ze nie mam kultury osobistej? Heh nie mowie, ze jestem swiety bo nikt nie jest ale mam wiêcej kultury ni¿ Fido rozumiem wszyscy go popieracie SPOKO jeszcze raz mowie MI TO NIE PRZESZKADZA ale nie rozumiem jednego...czemu takie posty na mój temat? Bo napisa³em kim jestem? Co mam k³amaæ o swoim ¿ycie ¿eby¶cie mnie zaakceptowali? No mo¿e kto¶ z was geniusze mi to wyt³umaczy? Za³o¿ê siê o stówê....je¿eli napisa³ by³,¿e nazywam np.Wojtek mam 19lat itp. to by nie by³o problemu POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH I ZASTANÓWCIE SIÊ CO PISZECIE !!!
Siemka Jupiter
Posted 27 September 2011 - 16:15
Posted 27 September 2011 - 19:54
Posted 28 September 2011 - 11:26
Ja ;-DKtos trzyma moja strone?
" ozonek " mog± do mnie mówiæ/pisaæ znajomi a nie pajace. Je¶li co¶ do mnie masz to pisz na PW ( tutaj zbêdnie spamujesz ).o widze, ¿e ozon sie w³±czy³ w te zabawê dobra spoko pamietajcie wszystko od dzisiaj ja jestem falszywy i niepelnosprawy ^^ a czemu ? tego to ja nie wiem no ale dobra ja tu sie zachowam jak doros³y nie chcem cie ozonku obra¿aæ
Posted 28 September 2011 - 14:35
Mogê siê za³o¿yæ, ¿e ten kole¶ ju¿ na tym forum bywa³, i by³ pewnie równie wkurzaj±cy lub nielubiany. 'ozonek' to zdradzi³o.Ja ;-D " ozonek " mog± do mnie mówiæ/pisaæ znajomi a nie pajace. Je¶li co¶ do mnie masz to pisz na PW ( tutaj zbêdnie spamujesz ).
Posted 28 September 2011 - 15:27
Posted 28 September 2011 - 16:04
Jak narazie to Ty siê zachowujesz jak szczeniak. I oszust. I debil.Czekajcie Czekajcie kim wy jeste¶cie ¿eby mnie oceniaæ? hmmm... nie wierzcie mi i koniec tematu co chcecie udowodniæ swoim szczeniackim zachowaniem ja nie chcia³em ¿adnej afery zrobiæ tylko poznaæ kilku ludzi ale widzê, ¿e z wami nie da siê normalnie przywitaæ.Tyle ode mnie i nie ¿yczê sobie aby¶cie siê wpierdala** w moje ¿ycie osobiste. Je¿eli a¿ tak wam siê nudzi to mo¿e do szko³y pójdziecie tam was naucz± jak rozmawia siê z ludzmi.
Posted 28 September 2011 - 16:20
Posted 28 September 2011 - 16:23
Spójrz na swoje posty, i pomy¶l trochê. Ja siê nie bêdê rozpisywa³ bo to tak jak pisaæ poematy dla krowy.Przykro mi panie Krytyku, Macieju, Debilu, czy jak tam siê nazwiesz ale po pana stronie na tym forum jest garstka userów, a przeciw tobie starzy bywalcy, a wrêcz elita.Poza tym powiem tylko ¿e jak ju¿ naprawdê kogo¶ szanujesz i lubisz, to podszywanie siê pod niego nie jest dobr± tego oznak±. Przerzuæ siê na przeróbki harrego pottera z ivon±.Tak a uzasadnisz te wypowiedz?
Posted 28 September 2011 - 16:29
Posted 28 September 2011 - 16:32
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users