Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

Witam

• Zamknięty Temat jest zamknięty
67 odpowiedzi w tym temacie

#46 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 postów
  • Dołączył sob, 30 kwi 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:.

Napisano 28 wrzesień 2011 - 16:47

Tyle ode mnie i nie ¿yczê sobie aby¶cie siê wpierdala** w moje ¿ycie osobiste.

Bo siê boisz, ¿e z nami nie wygrasz?

Je¿eli a¿ tak wam siê nudzi to mo¿e do szko³y pójdziecie tam was naucz± jak rozmawia siê z ludzmi.

Chodzê jeszcze do szko³y i wiem jak siê zachowywaæ wobec takich jak Ty...Ju¿ pisa³em to wy¿ej: jak co¶ do mnie masz to pisz PW ch³opaczku.

#47 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 16 maj 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 16:48

Bo siê boisz, ¿e z nami nie wygrasz?Chodzê jeszcze do szko³y i wiem jak siê zachowywaæ wobec takich jak Ty...Ju¿ pisa³em to wy¿ej: jak co¶ do mnie masz to pisz PW ch³opaczku.

Ozon szkoda czasu na niego. Po prostu zostawmy dziecko z jego w³asnymi marzeniami.

#48 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 16:50

Ozon szkoda czasu na niego. Po prostu zostawmy dziecko z jego w³asnymi marzeniami.

Jak zwykle masz racjê ;-)

#49 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów
  • Dołączył pią, 22 lip 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 16:52

Czekajcie Czekajcie kim wy jeste¶cie ¿eby mnie oceniaæ? hmmm... nie wierzcie mi i koniec tematu co chcecie udowodniæ swoim szczeniackim zachowaniem ja nie chcia³em ¿adnej afery zrobiæ tylko poznaæ kilku ludzi ale widzê, ¿e z wami nie da siê normalnie przywitaæ.Tyle ode mnie i nie ¿yczê sobie aby¶cie siê wpierdala** w moje ¿ycie osobiste. Je¿eli a¿ tak wam siê nudzi to mo¿e do szko³y pójdziecie tam was naucz± jak rozmawia siê z ludzmi.

pfffffffffff hahahahahaMialem sie nie odzywac,ale juz niemoge.Stary jak cie czytam dochodze do wniosku ze lepiej ludzi rozbawisz niz krytyk.Jak juz sie podajesz za kogos znanego,postaraj sie to udowodnic...Verruckt...nie no stary rzadzisz Jakby nie to ze mam radiowke,zalozylbym specjalnie na ten temat profil o nazwie "Bogus³aw Linda"i z charakterystycznym "Kur#$" kazalbym ci dac spokoj.Verruckt...nie no stary rzadzisz Chyba dostaniemy po upomnieniu za znecanie sie nad Panem krytykiem...ale warto bylo :-)Pzdr panowie

#50 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 17:03

Verruckt potrafi " pojechaæ " ;D Masz nie¼le gadane i wielkie do¶wiadczenia z takimi jak ten kole¶.
Pozdro

#51 NiekrytyKrytyk

NiekrytyKrytyk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 27 postów
  • Dołączył nie, 25 wrz 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 17:11

Tak a kto to zacz±³ ja do was nic nie mam i na jakiej podstawie my¶licie, ¿e k³amie ? Wasze domy¶lenia nie s± nic warte i tyle nie macie ¿adnych podstaw aby my¶leæ, ¿e k³amie nie bêdê ws tu obra¿a³ jak ozonek fidzioi varia bo wy sami siê doskonale obra¿acie takimi tekstami jak ''pfffffffff'' nie wiem mo¿e wy do mamusiu mówicie ca³y czas ''pfffffff'' ale ja bynajmniej mia³em mam i bêdê mia³ szacunek dla starszych. Rozumiem przechodzicie wiek dojrzewania ale to nie znaczy ¿eby udawaæ ''BOSSA'' przed kompem. Jeszcze raz powtarzam nie zacz±³em tu graæ aby siê z kimkolwiek k³óciæ tylko, ¿eby trochê siê pobawiæ.Je¿eli obrazi³em którego¶ z was s³owami ''Witam wszystkich w³a¶nie zaczynam grê na tym serwerze'' to bardzo przepraszam.No czekam na Krytykê od was!Aha i spokojnie mnie siê nie da przegadaæ. :)

#52 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 17:28

Tak a kto to zacz±³ ja do was nic nie mam i na jakiej podstawie my¶licie, ¿e k³amie ? Wasze domy¶lenia nie s± nic warte i tyle nie macie ¿adnych podstaw aby my¶leæ, ¿e k³amie nie bêdê

Niemamy podstaw zeby myslec ze klamiesz?tak wiec jakie mamy podstawy zeby wierzyc ze mowisz prawde?Gosciu poczytaj co piszesz...Jestes niebo lepszy od krytyka w rozsmieszaniu.Zalozy ktos konto Bodziowi Lindzie?Smieszniej by to wygladalo

#53 NiekrytyKrytyk

NiekrytyKrytyk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 27 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 17:56

Ciekawe co by by³o jakby¶ podszed³ do ksiêdza i powiedzia³ ''Nie wierzê w boga bo nie na dowodów na jego istnienie'' jak my¶lisz co by ci odpowiedzia³? Nie porównuje siê tu do boga tylko da³em takie porównanie, ¿eby¶cie wiedzieli i¿ na 45% rzeczy na tym ¶wiecie nie ma podstaw.No s³ucham was dalej

Użytkownik NiekrytyKrytyk edytował ten post 28 wrzesień 2011 - 18:04

#54 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 18:17

Ciekawe co by by³o jakby¶ podszed³ do ksiêdza i powiedzia³ ''Nie wierzê w boga bo nie na dowodów na jego istnienie'' jak my¶lisz co by ci odpowiedzia³?

I tu jest twoj koniec pieprzenia glupot.Napisze z duzej zebys mial latwiej zrozumiec:WIDZIEC A WIERZYC TO DWIE ROZNE SPRAWY.Wiara nie wymaga dowodow,bo to tylko wiara.Wiedza juz tak,bo musisz czyms poprzec ze masz racje.Wal dalej krytyku

#55 Vampired

Vampired

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 18:46

I tu ja sie wtrace:P Fido ma raczej racje , zrownal Cie z blotem a ty nic z tym nie robisz. Ponoc jestes znany z Cietych ripost

#56 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 16 maj 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 19:13

PISZE SIÊ VERRUCKT, 'BIJAACZ', UMLAUT CI PODARUJÊ <3 JA WIERZÊ W ¦RÓDZIEMIÊ I W JEDYNY PIER¦CIEÑAsh nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.WIERZÊ TE¯ ¯E JESTE¦ DEBILEM I SZYBKO ZNIKNIESZ ST¡DCZEKAM NA WARN/BANPOZDRAWIAM MOICH DROGICH DUSZPASTERZÓW FIDO I OZONKA <3 ;* xxxShifta zgwa³ci³em ;<

#57 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 04:21

Pozdro Verruckt ;DKrytyku ju¿ pisa³em: ozonek itp. mog± pisaæ do mnie znajomi a nie hejterzy.

Ciekawe co by by³o jakby¶ podszed³ do ksiêdza i powiedzia³ ''Nie wierzê w boga bo nie na dowodów na jego istnienie'' jak my¶lisz co by ci odpowiedzia³? Nie porównuje siê tu do boga tylko da³em takie porównanie, ¿eby¶cie wiedzieli i¿ na 45% rzeczy na tym ¶wiecie nie ma podstaw.No s³ucham was dalej

Skoro 45% rzeczy nie ma podstaw to Ty te¿ ich nie masz. Nie musimy ci wierzyæ " na s³owo "Powtórzê raz jeszcze: jak co¶ do mnie masz to pisz PW leszczu.I pamiêtaj:" Twoje zdanie o mnie wale... "

#58 NiekrytyKrytyk

NiekrytyKrytyk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 27 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 15:20

Chcecie walczyæ spoko dla mnie to czysta przyjemno¶æ zapraszam ---> http://niekrytykrytyk.com/Zalogujcie siê i proszê za³ó¿cie temat i macie po problemie tam spocie popiszemy a co do tego forum nie bêdê odpisywa³ na nic niezwi±zanego z virtualem BIJAAAACZZawsze was podziwia³em ozonku i fidziu, ¿eby tak robiæ z siebie idiotê no kurde to trzeba niezle poryte mieæ

#59 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 15:23

Zawsze was podziwia³em ozonku i fidziu, ¿eby tak robiæ z siebie idiotê no kurde to trzeba niezle poryte mieæ

Nie pisz do mnie ozonku hejterze.A idiotê robisz sam z siebie. Poryte? Ty masz co¶ nie tak z g³ówk±.

#60 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 15:27

Gosciu poczytaj co piszesz ^^Juz lece zakladac temat...juz lece obrazac prawdziwego krytyka taaaa.Szukasz debili?To szukaj w swoim przedziale wiekowym chlopaczku :-) (strzelam 12 latek)OzoN Verruckt jak wy obstawiacie?i kiedys ty nas podziwial,jak pare dni temu dopiero dolaczyles do spolecznosci VMT2 ?bedzie riposta jak z pizzy wroce kolo 20-21

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych