Nic dodaæ, nic uj±æ.Btw smacznego ;-DGosciu poczytaj co piszesz ^^Juz lece zakladac temat...juz lece obrazac prawdziwego krytyka taaaa.Szukasz debili?To szukaj w swoim przedziale wiekowym chlopaczku :-) (strzelam 12 latek)OzoN Verruckt jak wy obstawiacie?i kiedys ty nas podziwial,jak pare dni temu dopiero dolaczyles do spolecznosci VMT2 ?bedzie riposta jak z pizzy wroce kolo 20-21

Witam
Posted 29 September 2011 - 15:30
Posted 29 September 2011 - 15:41
Posted 29 September 2011 - 16:31
Posted 29 September 2011 - 16:53
Zak³adam ¿e to bêdzie 11.Drogi Debilu, (pozwolê sobie tak do Ciebie siê zwracaæ). Jeste¶ prowokatorem, i wiem ¿e by³e¶ ju¿ tu na tym forum, jestem tego pewien, i ¿a³ujê ¿e mnie nie podziwia³e¶ jak Ozona czy Fido ; )Zapraszasz nas na stronê prawdziwego niekrytego krytyka, i chcesz ¿eby¶my zaczêli tam hejtowaæ? I wtedy setki fanów NK by siê na nas rzuci³o, co? Jeste¶ ¶mieszny. Wypieprzaj z tego forum, nikt Ciê tu nie chce a jak dalej bêdziesz siê pluæ do mnie, Ozona lub Fida to pogadam z Adminem, i wiedz ¿e ta sprawa nie zniknie tak szybko jak twój rzekomy filmik o Virtualu.Gosciu poczytaj co piszesz ^^Juz lece zakladac temat...juz lece obrazac prawdziwego krytyka taaaa.Szukasz debili?To szukaj w swoim przedziale wiekowym chlopaczku :-) (strzelam 12 latek)OzoN Verruckt jak wy obstawiacie?i kiedys ty nas podziwial,jak pare dni temu dopiero dolaczyles do spolecznosci VMT2 ?bedzie riposta jak z pizzy wroce kolo 20-21
Posted 29 September 2011 - 17:53
Posted 29 September 2011 - 17:56
D³ugo kaza³e¶ mi na siebie czekaæ ; ) Napiszê Ci na PW, jest sprawa.Dzieki OzoN :-) pysznie bylo.Chyba mu dalem do myslenia,bo cos nie odpisuje.Szkoda...posmialbym sie
Posted 29 September 2011 - 18:41
.....Chcecie walczyæ spoko dla mnie to czysta przyjemno¶æ zapraszam ---> http://niekrytykrytyk.com/Zalogujcie siê i proszê za³ó¿cie temat i macie po problemie tam spocie popiszemy a co do tego forum nie bêdê odpisywa³ na nic niezwi±zanego z virtualem BIJAAAACZZawsze was podziwia³em ozonku i fidziu, ¿eby tak robiæ z siebie idiotê no kurde to trzeba niezle poryte mieæ
Posted 29 September 2011 - 18:43
Bijaaacz, na co¶ sensowniejszego pewnie liczyæ nie mo¿emy?.....
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users