Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Witam

• Zamknięty Temat jest zamknięty
67 odpowiedzi w tym temacie

#61 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 postów
  • Dołączył sob, 30 kwi 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:.

Napisano 29 wrzesień 2011 - 15:30

Gosciu poczytaj co piszesz ^^Juz lece zakladac temat...juz lece obrazac prawdziwego krytyka taaaa.Szukasz debili?To szukaj w swoim przedziale wiekowym chlopaczku :-) (strzelam 12 latek)OzoN Verruckt jak wy obstawiacie?i kiedys ty nas podziwial,jak pare dni temu dopiero dolaczyles do spolecznosci VMT2 ?bedzie riposta jak z pizzy wroce kolo 20-21

Nic dodaæ, nic uj±æ.Btw smacznego ;-D

#62 Turbogti17

Turbogti17

Junior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • Dołączył nie, 07 sie 11

Napisano 29 wrzesień 2011 - 15:41

Witam Dobry serv Oprócz tgo ze niektórzy Lubi± Okradaæ Konta... ale mi tylko 3 razy okradli... Pzdr

#63 Vampired

Vampired

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 29 wrzesień 2011 - 16:31

Ten temat powinien byc zamkniety odkad zostal zalozony. Tyle ja, dziekuje:P

#64 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 16 maj 11

Napisano 29 wrzesień 2011 - 16:53

Gosciu poczytaj co piszesz ^^Juz lece zakladac temat...juz lece obrazac prawdziwego krytyka taaaa.Szukasz debili?To szukaj w swoim przedziale wiekowym chlopaczku :-) (strzelam 12 latek)OzoN Verruckt jak wy obstawiacie?i kiedys ty nas podziwial,jak pare dni temu dopiero dolaczyles do spolecznosci VMT2 ?bedzie riposta jak z pizzy wroce kolo 20-21

Zak³adam ¿e to bêdzie 11.Drogi Debilu, (pozwolê sobie tak do Ciebie siê zwracaæ). Jeste¶ prowokatorem, i wiem ¿e by³e¶ ju¿ tu na tym forum, jestem tego pewien, i ¿a³ujê ¿e mnie nie podziwia³e¶ jak Ozona czy Fido ; )Zapraszasz nas na stronê prawdziwego niekrytego krytyka, i chcesz ¿eby¶my zaczêli tam hejtowaæ? I wtedy setki fanów NK by siê na nas rzuci³o, co? Jeste¶ ¶mieszny. Wypieprzaj z tego forum, nikt Ciê tu nie chce a jak dalej bêdziesz siê pluæ do mnie, Ozona lub Fida to pogadam z Adminem, i wiedz ¿e ta sprawa nie zniknie tak szybko jak twój rzekomy filmik o Virtualu.

#65 Fido

Fido

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 postów
  • Dołączył pią, 22 lip 11

Napisano 29 wrzesień 2011 - 17:53

Dzieki OzoN :-) pysznie bylo.Chyba mu dalem do myslenia,bo cos nie odpisuje.Szkoda...posmialbym sie

#66 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 17:56

Dzieki OzoN :-) pysznie bylo.Chyba mu dalem do myslenia,bo cos nie odpisuje.Szkoda...posmialbym sie

D³ugo kaza³e¶ mi na siebie czekaæ ; ) Napiszê Ci na PW, jest sprawa.

#67 NiekrytyKrytyk

NiekrytyKrytyk

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 27 postów
  • Dołączył nie, 25 wrz 11

Napisano 29 wrzesień 2011 - 18:41

Chcecie walczyæ spoko dla mnie to czysta przyjemno¶æ zapraszam ---> http://niekrytykrytyk.com/Zalogujcie siê i proszê za³ó¿cie temat i macie po problemie tam spocie popiszemy a co do tego forum nie bêdê odpisywa³ na nic niezwi±zanego z virtualem BIJAAAACZZawsze was podziwia³em ozonku i fidziu, ¿eby tak robiæ z siebie idiotê no kurde to trzeba niezle poryte mieæ

.....

#68 Verrückt

Verrückt

Szambelan Mi³osierny

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 18:43

.....

Bijaaacz, na co¶ sensowniejszego pewnie liczyæ nie mo¿emy?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych