Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Pożyczanie EQ

• Please log in to reply
124 replies to this topic

#46 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 posts
  • Joined Sun, 06 Jan 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoZiemia
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:-
  • Gildia:-----------------
  • Królestwo:Chunjo

Posted 28 August 2014 - 07:31

taka mała podpowiedź jak juz ktoś pożyczy eq żeby była zablokowana opcja usunięcia postaci która te eq pozyczyla.Czy administracja przemyślała to? ;)

po co by to było :) nie ma potrzeby jeśli nawet zostanie item usunięty myślę że będzie można go odzyskać ;) ale po co ktoś miałby to robić, nie można do dozo przenieśc tego itemu ani nic :)

Dołączona grafika

#47 xKondzio

xKondzio

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posts
  • Joined Fri, 03 May 13
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Konrad
  • Nick w grze:KondiQ
  • Królestwo:Jinno

Posted 28 August 2014 - 07:43

Przewiduje samibójstwo jólgi i SillentHill`a we wrześniu ;)

tepisz jólga bo co? Bo lubi krasc? Bo jest bogaty? MASZ RACJE! :D  :D :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :ph34r:  

#48 SueAmor

SueAmor

Dawca.

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2135 posts
  • Joined Sun, 26 Aug 12
  • Województwo:Lubuskie
  • Imię:Krystian
  • Nick w grze:BBX
  • Gildia:Brak
  • Hobby:Piłka nożna
    Forza Juve!

Posted 28 August 2014 - 13:40

Myślę ze w początkowej fazie system uruchomimy 1:1, natomiast jeśli coś nie będzie Wam odpowiadało to w każdej chwili będziemy mogli dodać do blacklisty zakaz pożyczania konkretnych itemow.

No już lepiej :)

• Łukasz likes this

Dołączona grafika

#49 Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Gdy Nie S3LLam To S3LLam

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined Sat, 11 Jan 14
  • MiastoDalekoo ^^
  • Hobby:Gastronomia ;D

Posted 28 August 2014 - 22:28

WojteG ! Jestes Genialny ^.^ zawsze to wiedzialem no wiesz ,.. xd a Joleg to chyba pojdzie , wejdzie do worka czarnego zasunie i do wody skoczy xd i tyle go widzieli :D , Swietny pomysl oraz ten z zmianą postaci np woj na szaman , czy eq tez bd zmienione ? jezeli wiedzieć można :D 

[color=#ffff00;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                                            [/color][/font][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]KLASA : WOJ / MENTAL[/color][/font]

[color=#daa520;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        LvL : 16[/color][/font]

[color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        NICK : S3LL <3[/color][/font]

[color=#daa520;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                        GILDIA : BRAK [/color][/font]

#50 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • Joined Wed, 02 Jan 13
  • Nick w grze:Obibok12
  • Gildia:Husaria

Posted 29 August 2014 - 10:47

czyli dałbyś rade także zrobić zmiane profesji ?:D

Dołączona grafika

#51 Domiś

Domiś

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 597 posts
  • Joined Sun, 31 Mar 13
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Vuitton
  • Gildia:DarkRiders

Posted 29 August 2014 - 11:05

Wszystko da się zrobić, co powiecie na zmienne klasy postaci, powiedzmy raz na pol roku z zachowaniem zgodności EQ ?

czy to znaczy ze np. mam aresa +9 zmieniam klase na ninje i bede mial harmesa +9???

[color=#000000;]Dołączona grafika________________________________________________________________________________________________________________________________[/color]

Pomogłem? Liczę na like :D

#52 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5275 posts
  • Joined Sat, 03 Dec 11
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Posted 29 August 2014 - 12:37

Wszystko da się zrobić, co powiecie na zmienne klasy postaci, powiedzmy raz na pol roku z zachowaniem zgodności EQ ?

czy to znaczy ze np. mam aresa +9 zmieniam klase na ninje i bede mial harmesa +9???

Tak.

virtualmt21516717016__769671423939699945

#53 Selvuk

Selvuk

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 441 posts
  • Joined Mon, 11 Mar 13
  • MiastoSuwałki
  • Województwo:Podlaskie
  • Nick w grze:Selvuk
  • Gildia:Psyhiatryk Selvuka
  • Hobby:...

Posted 29 August 2014 - 12:50

Dobre Wojtek  raz na pol roku sporo czasu moze z 3miechy gdzies 

Dołączona grafika

#54 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • Joined Wed, 02 Jan 13

Posted 29 August 2014 - 13:37

haha wojtek czytasz w moich myślach bo zamierzałem szukac sury :D tak dobry pomysl tylko zmniejszyc do 4miechow :)igz

Dołączona grafika

#55 Szczery1989

Szczery1989

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 340 posts
  • Joined Fri, 08 Mar 13

Posted 29 August 2014 - 19:16

Raz na pol roku brzmi rozsadnie.

Co do placzkow ze teraz bedzie wysyp 255lv...jeiku to jest metin,wpadasz pograc i dobrze sie zabawic,nie o to chodzi zeby grac rok zeby wbic max lv,czy wyrzucic 1000zl zeby miec top eq.

Jak ktos ma z tym problem to wypier@#$ na harda i wbijajcie sobie 1 itemek epicki na 9 przez 2 miechy i dungeony robcie na 4 konta.

• ¢яιєℓℓ likes this

#56 FireInTheHole

FireInTheHole

Pierdolona Wsza orbit84

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 posts
  • Joined Wed, 19 Mar 14
  • Nick w grze:Fajny
  • Gildia:BRATVA

Posted 30 August 2014 - 04:48

Szczery ty juz pokazales ze dla ciebie najlepiej drop gotowych eq z bonami i na +9 najlepszy.... 

A co do zmiany profesji.. Moim zdaniem kiepski pomysł. Po raz - zniknie handel postaciami... Ludzie mogac zmienic sie np z sury na szamana będą to robic, i nie bedą czuli potrzeby kupna nowej postki,  po dwa zobaczycie jaki będzie wysyp jednej dwóch klas na serwerze , część klas postaci poznika, i nikt nie będzie nimi grał, a część bedzie dominować ilościowo na serwerze , co za tym idzie spadną ceny itemów na dane klasy bo po prostu będzie ich masa i nikt nie będzie ich kupował albo nie bedzie musial bo po prostu się przerobi.. Ludzie zaczną kombinować... przy znacznym spadku cen, zaczną "tworzyć" eq zmieniając profesje wraz z eq na innych kontach.... 

Wojtek, pomysł fajny z tymi profesjami, ale trzeba też przeanalizować skutki czegos takiego jak i to co wniesie to na serwer w sensie całościowym...

A co do pożyczania ta black lista jak najbardziej i kilka itemow od strzału powinna być na niej. 

• ZjaraanyArab likes this

#57 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • Joined Wed, 02 Jan 13

Posted 30 August 2014 - 05:45

Szczery ty juz pokazales ze dla ciebie najlepiej drop gotowych eq z bonami i na +9 najlepszy.... 

A co do zmiany profesji.. Moim zdaniem kiepski pomysł. Po raz - zniknie handel postaciami... Ludzie mogac zmienic sie np z sury na szamana będą to robic, i nie bedą czuli potrzeby kupna nowej postki,  po dwa zobaczycie jaki będzie wysyp jednej dwóch klas na serwerze , część klas postaci poznika, i nikt nie będzie nimi grał, a część bedzie dominować ilościowo na serwerze , co za tym idzie spadną ceny itemów na dane klasy bo po prostu będzie ich masa i nikt nie będzie ich kupował albo nie bedzie musial bo po prostu się przerobi.. Ludzie zaczną kombinować... przy znacznym spadku cen, zaczną "tworzyć" eq zmieniając profesje wraz z eq na innych kontach.... 

Wojtek, pomysł fajny z tymi profesjami, ale trzeba też przeanalizować skutki czegos takiego jak i to co wniesie to na serwer w sensie całościowym...

A co do pożyczania ta black lista jak najbardziej i kilka itemow od strzału powinna być na niej. 

może poniekąt masz racje spadnie sprzedaż postaci ale nie ta bardzo bo większość kupuje inną postać z powodu większego lvl bądź biologa :)

Dołączona grafika

#58 FireInTheHole

FireInTheHole

Pierdolona Wsza orbit84

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 posts
  • Joined Wed, 19 Mar 14
  • Nick w grze:Fajny
  • Gildia:BRATVA

Posted 30 August 2014 - 05:58

może poniekąt masz racje spadnie sprzedaż postaci ale nie ta bardzo bo większość kupuje inną postać z powodu większego lvl bądź biologa

Wiesz to tylko takie wnioski i sugestie <facepalm> :P na szybko.. Bo jak dla mnie temat do przeanalizowania i to porządnie.. Akurat sprzedaż postaci jest tu najmniejszym problemem jak dla mnie, reszta natomiast... Pomyśl , i założę się że tak będzie, 3/4 graczy przerobi sie na szamanów.. albo choćby nawet na sury. Zobacz i zastanów się co będzie się działo .. Jak z cenami itemów na te klasy jak i na serwerze... Wojny stracą na atrakcyjności bo wyjdziesz na taką wojne z gildią gdzie będzie na 30 członków 25 szamanów... A założę się iż tak będzie i pewnie już większość zaciera rączki, bo są słabsze klasy i te mocniejsze niestety. 

Masz rację jak najbardziej co do tego co napisałeś. Fakt faktem pomysł fajny ale wydaje mi się iż może on popsuć zabawę na serwerze... Po za tym reszta rzeczy ktore opisałem w poprzednim poście. 

#59 ZjaranyKuba

ZjaranyKuba

Sflaczała dętka

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • Joined Wed, 02 Jan 13

Posted 30 August 2014 - 07:30

nie popsuje zabawy a po za tym co z tego że będzie gildia samych szamanów co w tym przeszkadza bo troche nie kumam twojej wypowiedzi ?łatwiej dla przeciwników np zakładając wiecej abs na szamana i full magia więc ?

Dołączona grafika

#60 Szczery1989

Szczery1989

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 340 posts
  • Joined Fri, 08 Mar 13

Posted 30 August 2014 - 07:42

FireInTheHole

Co pokazalem,gdzie pokazalem?

To ze moje propozycje rania twoje uczucia,bo inni mieliby latwiej jest mi tak obojetne jak to ze jestes fanem rafalali.

Robienie piekielnego nie pasuje mi to nie robie.Zbyt wielka strata czasu robic 1 item przez miesiac :) Proste i logiczne.

Topic:

Jupi!

Wreszcie zarobie troche na wypozyczaniu zbrojki :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users