EdwardNożycoRęki

daje + za fajny nick
#16 Guest_σρтιмυѕ вαgιєтσиυѕ тαяzαиυ_*
Posted 03 September 2014 - 15:32
Posted 03 September 2014 - 17:30
Shado
Gellart
Nano
NauS
AhIri
Posted 03 September 2014 - 17:46
NWM KOMU TERAZ DAC LAJKA
Posted 03 September 2014 - 17:54
ListonoszEdzio :]
Posted 03 September 2014 - 17:54
To już Twoja decyzja
Posted 03 September 2014 - 18:20
Na tym serwerze na pewno modne sa takie :
MałyGrubera
GruberPedzio
GajtegZineg
ZingedZboczuh
KajtegErotoman
PedzioZineg
O mnie zapomniałeś :c
Ja polecam MrocznyKorniszon
Posted 04 September 2014 - 12:10
może PyroToSzmata?
Może nie? W czym masz problem ? Z twoich wypowiedzi ( i nie tylko twoich ) wynika że jesteś homoseksualistą .
Posted 04 September 2014 - 12:12
Wypowiedź tak żenująca jak jej twórca.
Acnologia to fajny nick lecz nw czy nie jest zajęty
Przecież to prawda co napisalem w tym poscie. Zenujaca to jest twoja wypowiedz, 0 konkretow , jakiegokolwiek szczegolnego odniesienia sie do TEJ wiadomosci . Tylko tyle mozesz powiedziec zeby obronic swoich kolegow ? XD
Posted 04 September 2014 - 13:15
Też moge powiedziec ze z twojego avataru wynika ze jestes idiotą. Tez jestem w tej chwili taki fajny jak ty? 0 konkretów.
Zaś ty ustawiłeś sobie ten avatar tylko po to żeby ludzie nie myśleli że jesteś pedziem ( taka zmyłka ) . Jednak ja shoutbox i tematy w spamie czytam i wynosze z tego wiadomosci na temat kazdego usera, kto pisze tak żeby pokręcić beke a kto na prawde .
#25 Guest_Wruszek Zembuszek_*
Posted 04 September 2014 - 13:25
Też moge powiedziec ze z twojego avataru wynika ze jestes idiotą. Tez jestem w tej chwili taki fajny jak ty? 0 konkretów.
Zaś ty ustawiłeś sobie ten avatar tylko po to żeby ludzie nie myśleli że jesteś pedziem ( taka zmyłka ) . Jednak ja shoutbox i tematy w spamie czytam i wynosze z tego wiadomosci na temat kazdego usera, kto pisze tak żeby pokręcić beke a kto na prawde .
Patrząc na to co ty piszesz. Jestes : Idi*** , Kre***** , Dzieckiem ktore patrzy na innych nie patrzac na sb. Itp Itd.
Fajny nick to
Kaneki
Posted 04 September 2014 - 13:36
Patrząc na to co ty piszesz. Jestes : Idi*** , Kre***** , Dzieckiem ktore patrzy na innych nie patrzac na sb. Itp Itd.
Fajny nick to
Kaneki
W sumie z tego co widze to z toba nie nalezy dyskutowac ale odpowiem ...
Patrze na siebie ( chyba chodzi ci o moj avatar ? DD ) oświec mnie w takim razie inteligencie z anime co jest zlego w moim avatarze. Czekam. Zineg ewidentny bol dupska- ++brak argumentow
#27 Guest_Wruszek Zembuszek_*
Posted 04 September 2014 - 13:52
W sumie z tego co widze to z toba nie nalezy dyskutowac ale odpowiem ...
Patrze na siebie ( chyba chodzi ci o moj avatar ?
DD ) oświec mnie w takim razie inteligencie z anime co jest zlego w moim avatarze. Czekam. Zineg ewidentny bol dupska- ++brak argumentow
Uważasz się za osobę wielce dojzala a avek masz Jak Dziecko ktore po raz piewszy widzialo Wulgarny film gdzie byl mis. Ale i tak ten mis to byl niewyzyty seksualnie idota . A z tego co widac ty go lubisz, wiec chyba tez jestes niewyzyty.
Co ma anime do mojej inteligencji? Bez sesowny twoj komentarz. Ogladam anime bo je lubie a ono nie wplywa na moja inteligencje.
Hmm Jeszcze fajny nick moze byc.
Tsukiyama
Posted 04 September 2014 - 14:50
Jeśli ustawilem sobie avatar z wulgarnego filmu z miśkiem to znaczy że jestem dzieckiem? Ciekawe stwierdzenie. Kontynuuj . A tak na prawdę to wyjdź i nie śmieć tutaj swoimi chińskami gównianymi nickami ( nikt o zdrowym u myśle nie ustawi sobie takiego nicku, )
Co to w ogóle do k**** nędzy jest? Srakajama? Sukisama?
Edited by Pyro, 04 September 2014 - 14:52.
Posted 05 September 2014 - 20:53
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users