podaje passy na swoją odpowiedzialność tyle do powiedzenia mam i nie jestem po niczyjej stronie ..

Ban za kradzież
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:52
podaje passy na swoją odpowiedzialność tyle do powiedzenia mam i nie jestem po niczyjej stronie ..
To tylko jego bezpodstawne gadanie, nie ma na to żadnych dowodów i nie może mieć dowodów na coś, co w ogóle nie zaszło.
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:53
i o to mi chodzi Kubo o wlasnie o to "na wlasną odpowiedzalność" i co jareczek pojdzie poplacze sie arkowi/wojtkowi...
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:55
To tylko jego bezpodstawne gadanie, nie ma na to żadnych dowodów i nie może mieć dowodów na coś, co w ogóle nie zaszło.
Jakich dowódów? passy mi podał jak gral na jaremayer czy jakoś tak kiedy robił worki dam passy jego problem ja bana moge miec zwisa mi to i ten serwer gdzie euforia ma ulgi na wszystko
Ban pewnie dziś jutro od gm arka/ wojtka
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:56
Sluchaj owszem miales pasy na konto gdy byla tam opostac jareeymeer ale gdy ostatnimi czasy kupilem postac o nicku Questilla, i ninje to ustawilem sobie haslo do kazdego konta to samo i jest nie mozliwoscia zebys je znal... Rusz glowa bo to co sie do Ciebie mowi nie dociera...
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:56
Jakich dowódów? passy mi podał jak gral na jaremayer czy jakoś tak kiedy robił worki dam passy jego problem
ja bana moge miec zwisa mi to i ten serwer gdzie euforia ma ulgi na wszystko
GENIUSZU PASSY BYŁY INNE DOCIERA TO DO CIEBIE? CZY NA PRAWDE TWOJ ILORAZ INTELIGENCJI JEST MNIEJSZY NIZ MOJ NUMER BUTA?
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:57
beka będzie jak odzyska eq a ten bana dalej bedzie miał
Wojtek napisał "tak dostał bana na 360 dni" jutro w m2 bedzie latał ...
<22:56:46> "TeamSpeakUser": tak dokladnie dla tego tez doslal blocka na 360 dni
Użytkownik asthus edytował ten post 05 wrzesień 2014 - 19:57
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:58
GENIUSZU PASSY BYŁY INNE DOCIERA TO DO CIEBIE? CZY NA PRAWDE TWOJ ILORAZ INTELIGENCJI JEST MNIEJSZY NIZ MOJ NUMER BUTA?
I co moze nowe haslo sobie zgadłem tak?hahahahha
weź sie nie osmieszaj
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:59
to jak ukradł ?;d
teraz dostał bana za podanie hasla.. i loginu...
ale i tak jutro bedzie latal w eq wiec....
Użytkownik asthus edytował ten post 05 wrzesień 2014 - 19:59
Napisano 05 wrzesień 2014 - 19:59
Jakich dowódów? passy mi podał jak gral na jaremayer czy jakoś tak kiedy robił worki dam passy jego problem
ja bana moge miec zwisa mi to i ten serwer gdzie euforia ma ulgi na wszystko
Wes wyjdz stąd **** zlodzieju i nie wracaj, za malo ludzi w kakao wydymales? Ty jestes jeszcze glupszy niz joleg... Masz szczescie, ze nie wiedzialem, ze grales. No ale cóż
[color=#008000;]Nick: Verrine[/color]
[color=#008000;]Klasa: Sura [/color]
[color=#008000;]Profa: WP [/color]
[color=#008000;]Gildia: BRAT3RSTWO [/color]
Napisano 05 wrzesień 2014 - 20:00
I co moze nowe haslo sobie zgadłem tak?hahahahha
weź sie nie osmieszaj
Skrzat Ci ***** przyszedł i powiedział nie?
Napisano 05 wrzesień 2014 - 20:00
Wes wyjdz stąd **** zlodzieju i nie wracaj, za malo ludzi w kakao wydymales? Ty jestes jeszcze glupszy niz joleg... Masz szczescie, ze nie wiedzialem, ze grales. No ale cóż
To masz problem Krzysiu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych