Ty usun te domagamy sie bo jeszcze nie dadza xdddwiększość odpadła także domagamy się dziś rewanzowego. xo o 15/16 xd

OX/XO
Napisano 20 wrzesień 2014 - 06:26
Napisano 20 wrzesień 2014 - 06:34
większość odpadła także domagamy się dziś rewanzowego. xo o 15/16 xd
Domagać to się możesz...
Wypowiadał się nie będę bo co poniektórzy zrobili z tematu pokaz inteligencji której nie posiadają i którą zdarli z google - szkoła nie tutaj i wykłady na przerwach robić możecie... Heh pomijając już fakt tego czego słuchałem na TS z ust tych ludzi... Widać ewolucja nie dla każdego, albo przebiega 100 x wolniej niż u innych.....
Co do pytania Tomcio, zgadzam się, nie powinno tak być, bo skoro takie pytania są w bazie OX to po jaką cholerę te OX robić jak cały serwer odpada hurtem na jednym pytaniu...
Napisano 20 wrzesień 2014 - 06:48
Raz sie zdarzyło a wy już bunt.
Napisano 20 wrzesień 2014 - 07:10
skoro są bledy to piszcie na suport , ale to pytanie z tym człowiekiem bylo dziwne ;d myslalem ze na kuli ziemskiej obecnie zyje tylko 1 gatunek ludzki ;d
- nieZnasz lubi to
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:11
Zastanawia mnie dlaczego jestes tak jadowity? W kazdym temacie szukasz tylko sposobu jak wbic komus szpile aby przypadkiem ktos za dobrze sie nie poczul. Slyszalam, ze masz 30 lat, a nie wiesz w jakich sytuacjach uzyc przecinka, ale za to wiesz jak przy kazdej okazji sprowokowac klotnie z 15-latkami, wiec chyba masz racje, ze ewolucja przebiega w pewnych wypadkach wolniej.
- Mσяfєυѕz™, Shur'Tugal i si4see lubią to
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:14
Ludu, pytania lecą z automatycznie, pisać na support to poprawią
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:19
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:20
#FireInTheHole
Zastanawia mnie dlaczego jestes tak jadowity? W kazdym temacie szukasz tylko sposobu jak wbic komus szpile aby przypadkiem ktos za dobrze sie nie poczul. Slyszalam, ze masz 30 lat, a nie wiesz w jakich sytuacjach uzyc przecinka, ale za to wiesz jak przy kazdej okazji sprowokowac klotnie z 15-latkami, wiec chyba masz racje, ze ewolucja przebiega w pewnych wypadkach wolniej.
karla on 30 lat to se wpisał w necie a siedzi 13 latek i napitala swoje teksty usłyszane w gimnazjum albo sie mądrzy wikipedia
- Wąż lubi to
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:47
Jeżeli chodzi o pytania na potrzeby OX czy XO czasami bywa tak, że pytania są pobierane z różnych źródeł. Nie sposób jest przy tak częstej rotacji pytań by ktoś z naszego teamu aktualizował bazę z zapytaniami. Dobrze wiecie, że wy po 3-4 dniach dużo odpowiedzi znacie. Jeżeli pytania są pobierane i wrzucane na serwer dużo czasu trzeba by było poświęcić na ich sprawdzenie, dlatego też jeżeli jest jakiś błąd zgłaszajcie na support.
Rozumiem Waszą złość ponieważ to było XO, gdzie nagrody są bogate, jednak zrozumcie też nasze położenie. Chcieliście mniej pół na pół ale to zawsze jest kosztem czegoś, w tym wypadku zestawów pytań, które non stop trzeba zmieniać.
Jeszcze jedno dość już kłótni w każdym temacie, od tego jest pw i ts, może takie rozwiązanie rozwieje również wątpliwości co do wieku osób kłócących się. Chyba nie potrzeba Wam publiki do rozwiązania sporów? jeżeli tak to zaraz wszystkich nagrodzę
Użytkownik Cαиdιѕ edytował ten post 20 wrzesień 2014 - 08:50
#25 Guest_AqυαℓєR_*
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:52
#FireInTheHole
Uważa się nie wiadomo za kogo a jest nikim.
Jest idiotą i śpi w nogach.
Co do tematu,tak są błędy to nie pierwszy.
- Wąż i ZjaraanyArab lubią to
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:54
Uważa się nie wiadomo za kogo a jest nikim.
Jest idiotą i śpi w nogach.
Co do tematu,tak są błędy to nie pierwszy.
Gratuluję, zostaniesz pierwszą osobą nagrodzoną.
Napisano 20 wrzesień 2014 - 08:56
#FireInTheHole
Karła dziecinko, Tobie się chyba wydaje że każdy będzie sobie dupsko zawracał takim dzieckiem jak ty ???? Nie jesteś pępkiem świata i świat nie kręci się tylko wokół twojej osoby. Zakoduj to sobie. Przecinek to by się tobie przydało postawić, bo po raz kolejny pokazałaś że uważasz, myślisz tudzież wydaje ci się iż każdy pisze, wypowiada się czy myśli o tobie ??? Oj błąd. I to spory, dlatego zejdź dziecko na ziemię i rozglądnij się wokół siebie. Nikt na Ciebie nie zwraca uwagi i się tobą nie przejmuje. Zawsze możesz iść na TS i błagać GMów o rangi za free... Albo jechać na TS tekstami iż mogła byś być czyjąś matką.... Wywołując jak w tym temacie sztuczne zamieszanie w okół swojej osoby.
karla on 30 lat to se wpisał w necie a siedzi 13 latek i napitala swoje teksty usłyszane w gimnazjum albo sie mądrzy wikipedia
A Ty Pisar widzę że uderza ci dość mocno do głowy, i chyba masz kompleks na punkcie swojego wieku i zazdrościsz starszym... Z tego co mi wiadomo nie wiem czy masz nawet skończone 18 lat, i nie dawno co wylazłeś z gimby więc oszczędź sobie takich tekstów bo spadasz jeszcze niżej niż Karla ze swoim poziomem i zachowaniem.
Użytkownik FireInTheHole edytował ten post 20 wrzesień 2014 - 08:57
Napisano 20 wrzesień 2014 - 09:00
Karła dziecinko, Tobie się chyba wydaje że każdy będzie sobie dupsko zawracał takim dzieckiem jak ty ???? Nie jesteś pępkiem świata i świat nie kręci się tylko wokół twojej osoby. Zakoduj to sobie. Przecinek to by się tobie przydało postawić, bo po raz kolejny pokazałaś że uważasz, myślisz tudzież wydaje ci się iż każdy pisze, wypowiada się czy myśli o tobie ??? Oj błąd. I to spory, dlatego zejdź dziecko na ziemię i rozglądnij się wokół siebie. Nikt na Ciebie nie zwraca uwagi i się tobą nie przejmuje. Zawsze możesz iść na TS i błagać GMów o rangi za free... Albo jechać na TS tekstami iż mogła byś być czyjąś matką.... Wywołując jak w tym temacie sztuczne zamieszanie w okół swojej osoby.
A Ty Pisar widzę że uderza ci dość mocno do głowy, i chyba masz kompleks na punkcie swojego wieku i zazdrościsz starszym... Z tego co mi wiadomo nie wiem czy masz nawet skończone 18 lat, i nie dawno co wylazłeś z gimby więc oszczędź sobie takich tekstów bo spadasz jeszcze niżej niż Karla ze swoim poziomem i zachowaniem.
Następna nagroda rozdana, komuś jeszcze?
Napisano 20 wrzesień 2014 - 09:11
Napisano 20 wrzesień 2014 - 09:15
Candis weno daj mu perma i bedzie spkój bo jag wienkszość zauważyła swojimi textami prowokje tylko kutnje...
LoooooooL
Jest kilka pytań z błędami , jednak zrozumcie że pytania sa co chwile zmieniane ponieważ OX'y są co dzień. Wiec jeśli są codziennie to pytań musiało by byc 10mln i tak powoli zaczęły by się powtarzać. Nikt nie bd wysyłal na support błędnego pytania dla 20B, czy w wypadku XO 2k B. Po prostu trzeba się pogodzić ze złą odpowiedzią.
PS. Pisar jest starczy niż 18lat.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych