Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Neko szuka gildii ~(=^‥^)/

• This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#16 Guest_Wruszek Zembuszek_*

Guest_Wruszek Zembuszek_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 15 October 2014 - 15:34

Powodzenia, jezeli. bys porozmawial z FASOLEM I Afterem to moze by Cie do Desperados dodali

Dawid ja nie mam zamiaru pchać się do jakiejś gildii, Czekałem na offerty od osób, które chcą mieć gildijną maskotkę. Ale nie będę na siłę się do gildii pchał poprzez pchanie się nie będąc proszonym na kanal gildiijny lub coś takiego.

Co powiesz Mikoś na Enigmatyczni ? :> Mogę Cię dodać :P

Krzysiu narazie muszę odmówić. Za tydzień prawdopodobnie Zrobię nową gdyż parę rzeczy o mnie i o moim eq się zmienia :) Koleżanka proponowała mi Pewnych lecz z prywatnego powodu muszę odrzucić ów gildię :)

Temat do zamknięcia.

#17 AlphaWolf

AlphaWolf

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 476 posts
  • Joined Tue, 29 Oct 13
  • MiastoTam gdzie nie dogania życie Cię nad ranem, gdzie nie słyszysz głosów w głowie kiedy wstajesz..
  • Hobby:Sport, a w szczególności boks. Muzyka, sztuka. Graffiti. Freestyle :)

Posted 16 October 2014 - 00:08

Dawid ja nie mam zamiaru pchać się do jakiejś gildii, Czekałem na offerty od osób, które chcą mieć gildijną maskotkę. Ale nie będę na siłę się do gildii pchał poprzez pchanie się nie będąc proszonym na kanal gildiijny lub coś takiego.

Krzysiu narazie muszę odmówić. Za tydzień prawdopodobnie Zrobię nową gdyż parę rzeczy o mnie i o moim eq się zmienia :) Koleżanka proponowała mi Pewnych lecz z prywatnego powodu muszę odrzucić ów gildię :)

Temat do zamknięcia.

Do Pewnych staram się brać ludzi, którzy w jakimś stopniu rozwijają swoją postać, coś robią, a nie obijają się po miastach. Zależy mi na zgranej, pewnej siebie grupie. Co do humoru w gildii.. Nie mamy raczej powodód do narzekań ;) Polecam gracza :)

Come Back :) 

Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo :) ) nie odpowiadam. 

Pozdrawiam :)

#18 lMateuszl

lMateuszl

Oszust

• Banned
  • Pip
  • 0 posts
  • Joined Wed, 20 Mar 13
  • MiastoZgadnij
  • Nick w grze:xAvellx
  • Królestwo:Chunjo

Posted 16 October 2014 - 17:19