No raczej nie było jak patrzyłem w wyszukiwarce " pakowanie a także " pakowanie postaci " i nic nie znalazłem. Jak widać nie wszyscy więdzą o co dokładnie mi chodzi. Nie wiem jak to jaśniej do was napisać.
Widocznie się nie da. Ale spróbuję jeszcze raz. Podałem dlaczego chciałbym aby taki pomysł został wprowadzony to wy nadal podajecie że tamte sposoby są lepsze i bardziej skuteczne.
Każdy stawia handlarza jako najlepe rozwiazanie. Powiem tyle Gówno prawda. Już 3 razy kiedy sprzedawałem postać nie dostałem kasy a raz postać została sprzedana dla innego gracza niż zamierzałem.
W ten sposób jaki podałem handlowanie będzie o wiele łatwiejsze i wygodniejsze. Jeśli nadal nie wiecie o co chodzi mogę wam to wytłumaczyć w inny sposób (słowny na ts3).
Powyższe wypowiedzi należą do graczy. Ale co wam szkodzi jeśli Admin będzie miał więcej pracy a ta praca przyniesie dla was kożyści ??
Widoczne te osoby co powyżej napisay swój komentarz nie przeczytały mojego tematu do końca. Tylko " Pakowanie postaci" I odrazu " nie " bo po co, po co to komu, i tak to nic nie da, i tak dale.
Nie wiem czego wy się boicie.
Była już taka propozycja i nie przeszła.Więc nie naskakuj tutaj,że nie było bo ty znaleźć nie możesz.W dalszym ciągu na NIE!
*słownik kupiłeś?