To z kim Bajlandoo bedzie sie mialo bic? Nawet w Euforii nie ma chyba teraz ludzi, zeby ich pokonac :>
dla Bajlandoo rowni sa Euforia,Braterstwo a i Obojetnie nowo powstałe widze ze klepia tam eq
chyba tylko to bo innych nie ma
Posted 05 February 2015 - 11:38
dla Bajlandoo rowni sa Euforia,Braterstwo a i Obojetnie nowo powstałe widze ze klepia tam eq
chyba tylko to bo innych nie ma
Mozliwe, ze Euforia, ale BRAT3RSTWO wiem, ze do 50 przegrala no i Avalanche sie rozpadlo, ale Majestat cos pisal, ze bedzie robil gildie, wiec moze cos bedzie z tego :>
Posted 05 February 2015 - 11:50
poczekamy zobaczymy
Posted 06 February 2015 - 18:51
Oplata za gildie to 10kbE to jak tak wysoka cena za załozenie gildi (20kb) to ja bym był za o zwwiększenie minimalnej stawki z 100b na 500b
Posted 06 February 2015 - 19:23
Zastanawia mnie skąd tyle wiecie o nie ,których gildiach i ich mocy na polu walki, zaskakujące ^^.
Posted 06 February 2015 - 20:12
Za Like daję buzi
nie no żart ^^
Nie znam się na żartach czekam !
A skąd wy wiecie że akurat będą 4 czy 5 gildi na serwerze? Może akurat kilka gidli o słabszym eq i poziomie połączą siły i swtorzą kilka więcej.
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Posted 07 February 2015 - 07:09
Ej nikt nie wspomnial o tym, ze:
-admin napisal, ze jezeli jedna gildia wyzwie druga i jesli w przeciagu minuty(lub wiecej, nie pamietam) nie odpowie to bedzie walkower, ale skoro lider bedzie mial zw, to gildia przegra walkowerem. Troche nie w porzadku to jest, tak mi sie wydaje.
Posted 07 February 2015 - 07:52
Nie znam się na żartach czekam !
A skąd wy wiecie że akurat będą 4 czy 5 gildi na serwerze? Może akurat kilka gidli o słabszym eq i poziomie połączą siły i swtorzą kilka więcej.
Tak oczywiście i Bajlandoo Euforia itp pokona 100 do 0
W tej bajce były smoki ?
Zastanawia mnie skąd tyle wiecie o nie ,których gildiach i ich mocy na polu walki, zaskakujące ^^.
Widze po miastach ?
Posted 07 February 2015 - 08:22
haha taaaaaaaaaaaa 150 lvl chce zrobić gildie i ma zaplacic 10 kb ? hahaahhaa pozdro dla calej administracji ktora w to wieerzy..
Posted 07 February 2015 - 08:43
haha taaaaaaaaaaaa 150 lvl chce zrobić gildie i ma zaplacic 10 kb ? hahaahhaa pozdro dla calej administracji ktora w to wieerzy..
A powiedz mi,po co komu zakładać gildie na 150 Lv.? Żeby mieć inny wygląd konia?
Posted 07 February 2015 - 09:22
A powiedz mi,po co komu zakładać gildie na 150 Lv.? Żeby mieć inny wygląd konia?
Zdziwił byś się
Posted 07 February 2015 - 12:37
a ja zadam inne pytanie
Jak jest zabezpieczone to że np wpłaciłeś 2kb do gildi jesteś w niech chwile nie grasz 2/3 dni i lider cie wywali i co z twoim wkładem ? . Albo inaczej jak wiadome składki pewnie na wojny będą itp itd albo na te lochy i w ogóle no i ktoś wpłacił kaskę 2/3kb powiedzmy i lider go wywalił ? od tak takie Chamstwo zrobił ? co z tym zabezpieczone to będzie jakoś ? hym czy wolna amerykanka ?
Posted 07 February 2015 - 15:02
a ja zadam inne pytanie
![]()
Jak jest zabezpieczone to że np wpłaciłeś 2kb do gildi jesteś w niech chwile nie grasz 2/3 dni i lider cie wywali i co z twoim wkładem ? . Albo inaczej jak wiadome składki pewnie na wojny będą itp itd albo na te lochy i w ogóle no i ktoś wpłacił kaskę 2/3kb powiedzmy i lider go wywalił ? od tak takie Chamstwo zrobił ? co z tym zabezpieczone to będzie jakoś ? hym czy wolna amerykanka?
gildia bd zalozona przez grupe ludzi razem grajacych juz od dluzszego ze sb w gildii , raczej nie bdą od graczy rządać 2 kb za wejscie do gildii, no chyba ze znajdą sie takie sępy. Gildia tak cz siak bd zalozona przez jakas grupe a potem zeby rozwinac gildie i przyjmować nastepnych czlonkow mysle ze nie bda rządac az takiej sumy , tylko to bd w formie dobrowolnej wplaty, a jak bdą wojny to proste , skladasz sie na wojne to potem dostajesz czesc nagrody , nie zlozysz sie na wojne , mozesz brać udzial ale nie dostaniesz nic jesli wygra Twoja gildia. Dalem taki przyklad poniewaz szczegoly okresli to regulamin gildii ktory ulozy lider.
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Posted 07 February 2015 - 16:57
A moze 150lv chce też pobić sie na wojnie ?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users