Lucyferek, dnia 07 Lut 2015 - 13:37, napisał: 
a ja zadam inne pytanie
Jak jest zabezpieczone to że np wpłaciłeś 2kb do gildi jesteś w niech chwile nie grasz 2/3 dni i lider cie wywali i co z twoim wkładem ? . Albo inaczej jak wiadome składki pewnie na wojny będą itp itd albo na te lochy i w ogóle no i ktoś wpłacił kaskę 2/3kb powiedzmy i lider go wywalił ? od tak takie Chamstwo zrobił ? co z tym zabezpieczone to będzie jakoś ? hym czy wolna amerykanka
?
gildia bd zalozona przez grupe ludzi razem grajacych juz od dluzszego ze sb w gildii , raczej nie bdą od graczy rządać 2 kb za wejscie do gildii, no chyba ze znajdą sie takie sępy. Gildia tak cz siak bd zalozona przez jakas grupe a potem zeby rozwinac gildie i przyjmować nastepnych czlonkow mysle ze nie bda rządac az takiej sumy , tylko to bd w formie dobrowolnej wplaty, a jak bdą wojny to proste , skladasz sie na wojne to potem dostajesz czesc nagrody , nie zlozysz sie na wojne , mozesz brać udzial ale nie dostaniesz nic jesli wygra Twoja gildia. Dalem taki przyklad poniewaz szczegoly okresli to regulamin gildii ktory ulozy lider.
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]