A gdyby Ci się udało ? To bys szukał kolejnej ofiary.. O nie mój drogi Dla mnie ban jest słuszny. Jesli nie chcesz się rozstawać z tym serwerem to graj od nowa, bez oszustw

Napisano 13 marzec 2015 - 10:50
Kto to mówi
Hahaha !
Kto to mówi
Hahaha !
Jesli chcesz wykazac sie swoim cwaniactwem bo tyle umieaz, to zacznijmy od tego ze te slowa sa napisane. Nie powiedziane.
Dalej komentowal takiego czegos a zwlaszcza z profilu z takim nickiem nie bede bo nie ma sensu.
- LubieWkładac lubi to
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 13 marzec 2015 - 11:15
Jesli chcesz wykazac sie swoim cwaniactwem bo tyle umieaz, to zacznijmy od tego ze te slowa sa napisane. Nie powiedziane.
Dalej komentowal takiego czegos a zwlaszcza z profilu z takim nickiem nie bede bo nie ma sensu.
zwracasz komuś uwagę a takie kudłate samo okradało i okrada nawet na innych grach nie tylko na virt
to tyle z mojej strony Panie Arabie .I.
Użytkownik Mσяfєυѕz™ edytował ten post 13 marzec 2015 - 11:15
- Mαdαrα, ❤ Afяσ∂уткα ❤, Sklarer i 2 innych osób lubią to
Napisano 13 marzec 2015 - 11:22
Zrobisz nowe konto, ja bym nie odbanowała, kara musi być.
- LubieWkładac lubi to
[font="'comic sans ms', cursive;"]Skarbie, to nowy wiek, spodoba ci się moje nowe szaleństwo
Chodźmy razem, może uda nam się zacząć nową fazę
Dym sprawia, że club jest zamglony, punktowe światła sprawiają, że jesteś niegrzeczna, kochanie
Dlaczego tu nie podejdziesz i nie sprawisz, bym powiedział[/font]
Napisano 13 marzec 2015 - 12:21
Szukaj już sobie innego servera, bo raczej nie dostaniesz UB
Napisano 13 marzec 2015 - 12:37
oby cie NIE odbanowali ! zycze ci tego
przepraszasz tylko dlatego, ze dostales bana, chciales oszukac, nalezy ci sie jak nic.
i jeszcze bezczelnie klamales, ze nie wiesz za co masz bana (http://www.forum.vir...602#entry847468)
Użytkownik nie gram juz w to edytował ten post 13 marzec 2015 - 12:39
Napisano 13 marzec 2015 - 12:47
Najlepsze jest to, że jeżeli udałoby mu się oszukać, nie przeprosiłby za nic... i cieszyłby się jak jakaś pazerna Cebula bo złapało troche bryłek...
- '' lubi to
Napisano 13 marzec 2015 - 13:25
Dokładnie jak wszyscy tu napisali nie zasługujesz na UB. Po pierwsze szukałeś kogoś kto się nabierze na tani chwyt(szczęście i nieszczęście padło na Lerro ), po drugie twoje przeprosiny to nic innego jak kilka zdań napisanych tylko i wyłącznie żeby odzyskać konto i nic więcej. Jak sam napisałeś "Doskonale wiedziałem co robię i jakie konsekwencję mogą być z tego, lecz okłamałem go z myślą, że "łyknie haczyk" więc za błędy się płaci.

Napisano 13 marzec 2015 - 14:10
Sprawa jest prosta , poszkodowany nie przyjmuje przeprosin , przyznales sie do winy wiec kara musi byc i jest sprawiedliwa.
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 13 marzec 2015 - 14:45
Ban sie nalezal wiem o tym... proste! Ktos zrobi blad odrazu jest nic niewart szkoda ze mnie nieznacie... Mam tylko nadzieje ze administracja rozpatrzy to inaczej. Zaczne od nowa stworzylem juz postac (nie zamierzam sie poddac tak latwo) sprobuje sie odkuc.
Miejmy nadzieje ze na oxie cos wygram o 17. Mam jeszcze kolegow prawdziwych przyjaciol kolega oddal mi postac bym mogl jakos odbic sie na eventach typu ox /bursztyn.
Co do gracza Lerrodiel jestes madrym graczem mialem ciut malutka nadzieje ze moje wypociny cie przekonaja ale cuz. Do milego.
Napisano 13 marzec 2015 - 14:45
Bardzo dobrze. Gardze takimi złodziejami.
Nie ogarniam tylko po co to robiłeś.
Cóż, masz za swoje, ciesz sie ze po IP nie dostałeś
Napisano 13 marzec 2015 - 14:50
Nie uwazam sie za zlodzieja zlodziej to ktos kto nagminnie kradnie panie kolego zawsze gram uczciwie czy ty sie z tym zgadzasz czy nie. Mi sie zdarzylo to jedno razowo los chcial bym dostal bana dzien po moich urodzinachBardzo dobrze. Gardze takimi złodziejami.
Nie ogarniam tylko po co to robiłeś.
Cóż, masz za swoje, ciesz sie ze po IP nie dostałeś
Użytkownik MelooS edytował ten post 13 marzec 2015 - 14:51
Napisano 13 marzec 2015 - 15:05
Nie uwazam sie za zlodzieja zlodziej to ktos kto nagminnie kradnie panie kolego zawsze gram uczciwie czy ty sie z tym zgadzasz czy nie. Mi sie zdarzylo to jedno razowo los chcial bym dostal bana dzien po moich urodzinach
To się ma we krwi ^.^
Napisano 13 marzec 2015 - 15:16
A ty psycholog najlepiej wisz... Koniec spamu...To się ma we krwi ^.^
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych