Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Przeprosiny

przeprosiny

• Zamknięty Temat jest zamknięty
79 odpowiedzi w tym temacie

#46 Mσяfєυѕz™

Mσяfєυѕz™

Mistrz Eventów

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3099 postów
  • Dołączył pią, 24 sie 12
  • Miasto☞ Pσℓαи∂ ☜
  • Nick w grze:Mσяfєυѕz ™
  • Gildia:NєνєяFσяgινє
  • Królestwo:Shinsoo
  • Gadu-Gadu:Aиσиумσυѕ™

Napisano 13 marzec 2015 - 16:02

Dziekuje wszystkim za wspaniale komentarze wobec mnie <3
Ban sie nalezal wiem o tym... proste! Ktos zrobi blad odrazu jest nic niewart szkoda ze mnie nieznacie... Mam tylko nadzieje ze administracja rozpatrzy to inaczej. Zaczne od nowa stworzylem juz postac (nie zamierzam sie poddac tak latwo) sprobuje sie odkuc.
Miejmy nadzieje ze na oxie cos wygram o 17. Mam jeszcze kolegow prawdziwych przyjaciol kolega oddal mi postac bym mogl jakos odbic sie na eventach typu ox /bursztyn.
Co do gracza Lerrodiel jestes madrym graczem mialem ciut malutka nadzieje ze moje wypociny cie przekonaja ale cuz. Do milego.

Obyś się nie próbował odkuć w ten sam sposób jak oszukałeś Lerro ;)

Ahh Ci koledzy z virtualnego kręgu :D

"CUŻ" powodzenia wbijania lv

Dołączona grafika

#47 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów
  • Dołączył sob, 09 lut 13

Napisano 13 marzec 2015 - 16:13

Nie uwazam sie za zlodzieja zlodziej to ktos kto nagminnie kradnie panie kolego zawsze gram uczciwie czy ty sie z tym zgadzasz czy nie. Mi sie zdarzylo to jedno razowo los chcial bym dostal bana dzien po moich urodzinach

Wcale się z Tobą nie zgodzę a dokładniej "Nie uwazam sie za zlodzieja zlodziej to ktos kto nagminnie kradnie panie kolego zawsze gram uczciwie czy ty sie z tym zgadzasz czy nie" To tak jak byś powiedział "nie jestem mordercą zabiłem tylko 1 osobę", albo "nie jestem gwałcicielem bo zgwałciłem tylko 1 osobe" można by podać więcej takich przykładów ale to nie ma sensu. Moim zdaniem ban jest słuszny i nie powinieneś dostać Unbana,trzeba płacić za swoje błędy.

#48 ¢ιαѕтєк

¢ιαѕтєк

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 379 postów
  • Dołączył sob, 15 lut 14
  • Nick w grze:lCukiernikl
  • Gildia:Vixa
  • Królestwo:Jinno

Napisano 13 marzec 2015 - 17:25

Nie uwazam sie za zlodzieja zlodziej to ktos kto nagminnie kradnie panie kolego zawsze gram uczciwie czy ty sie z tym zgadzasz czy nie. Mi sie zdarzylo to jedno razowo los chcial bym dostal bana dzien po moich urodzinach

Widocznie ktos Ci na tych urodzinach źle życzył ^^ :D

Dołączona grafika

#49 KESTI

KESTI

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 69 postów
  • Dołączył pią, 24 paź 14
  • MiastoŚląsk
  • Nick w grze:KESTI
  • Królestwo:Jinno

Napisano 13 marzec 2015 - 17:41

Ale jak idzie oszukać o kilka misji na 255? Postać by była droższa o kilka bryłek , mogłeś myśleć co robisz.
Ban powinien zostać  .

#50 Lerrodiel

Lerrodiel

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 132 postów
  • Dołączył śro, 18 kwi 12
  • MiastoO-ka
  • Nick w grze:Lerro
  • Gildia:Bajlandoo
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 13 marzec 2015 - 18:16

Ale jak idzie oszukać o kilka misji na 255? Postać by była droższa o kilka bryłek , mogłeś myśleć co robisz.
Ban powinien zostać  .

Cene była ustalona adekwatnie do ceny wykonanego biologa ;d. 

Dołączona grafika

[color=#ff0000;]Bajlandoo złodzieje[/color]

#51 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2167 postów
  • Dołączył nie, 08 sty 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)
  • Nick w grze:Majestat.
  • Gildia:σвσנєтиιє ♥
  • Gadu-Gadu:T

Napisano 13 marzec 2015 - 19:10

Ja mogę tylko tyle powiedzieć, że nauka a w raz z nią możliwości techniczne idą do przodu i któregoś dnia możesz zostać w całości fizycznie ukradziony przez patrzenie w monitor.

Sorry kolego ale serwer to maszyna i ona za Ciebie nie podejmie decyzji czy warto się wymienić za badziewia typu skiny cs go za runiczną broń.

Wogle jak można wymieniać się na coś na co się nie ma żadnego wpływu, niedługo dojdziemy do granic absurdu bo komuś się zachcę wymienić EQ otchłani za kebaba z mięsem drobiowym, po czym napisze tickieta, że został oszukany bo w środku nie było mięsa.

Wojtek i te jego porównania. XDDDD

Użytkownik Majestatyczny edytował ten post 13 marzec 2015 - 19:11

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#52 GangreL01 ;p

GangreL01 ;p

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2202 postów
  • Dołączył czw, 30 sie 12

Napisano 13 marzec 2015 - 19:26

Piszesz ze zrobiles blad i od razu ludzie nie chca C w ybaczyc a czy w prawdziwym zyciu jak okradniesz kogos to sąd kiedykolwiek twierdzi a zrobil to 1 raz i moze wiecej tego nie zrobi wiec umozymy sprawe? Tylko pokrzywdzona osoba moze zmienic zeznania , tak ze tutaj jest to samo , lerro nie wybacza wiec Ub nie ma .

• SlandFire lubi to

[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]             
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color]  1lvl +             
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:   :P    
GILDIA:    ;)
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]

#53 MelooS

MelooS

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 218 postów
  • Dołączył czw, 28 sie 14
  • MiastoPuławy
  • Nick w grze:MelooS
  • Gildia:MikeCandys
  • Hobby:Piłka Nożna ,Muzyka,Filmy

Napisano 14 marzec 2015 - 05:14

Piszesz ze zrobiles blad i od razu ludzie nie chca C w ybaczyc a czy w prawdziwym zyciu jak okradniesz kogos to sąd kiedykolwiek twierdzi a zrobil to 1 raz i moze wiecej tego nie zrobi wiec umozymy sprawe? Tylko pokrzywdzona osoba moze zmienic zeznania , tak ze tutaj jest to samo , lerro nie wybacza wiec Ub nie ma .

Powiem ci tak jeżeli przed sądem jesteś w prawdziwym życiu to jak zrobiłeś to pierwszy raz to jest coś takiego jak zawiasy i sie nie idzie do więzienia

#54 geoing

geoing

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 65 postów
  • Dołączył nie, 08 mar 15

Napisano 14 marzec 2015 - 06:09

Zawiasy to pewny rodzaj kary... a co Cię mają tutaj steleportować na mape na której tylko chodzić możesz jako forma kary?

#55 яσтмιѕzcz √

яσтмιѕzcz √

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 209 postów
  • Dołączył wto, 18 lis 14
  • MiastoCzęstochowa
  • Nick w grze:RotVice

Napisano 14 marzec 2015 - 06:46

ja też mam kryminalna przeszlosc. pamietam jak ukradlam typiarce w przedszkolu obrazek ktory namalowala. byl brzydki i w ogole, ale lalka miala niebieskie włosy, a ja zawsze chciałam mieć kolorowe włosy, no i se wzielam:/. albo raz kucyka pony wziełam sobie do domu, bo zmieniał kolor pod ciepła wodą z rozowego na fioletowy czy jakos tam. ale to było PRZEDSZKOLE i wtedy nie wiedziałam, ze to zle i wystarczyło jedne spojrzenie mojej matki i nawróciłam sie i oddalam wszystko.

musialam to napisac, lol kamien z serca

! zalegalizowac majeranek !!

Ja to metalTazo z Chetossów zajumałem w przedszkolu ^^

Dołączona grafika

#56 Alokerth

Alokerth

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 363 postów
  • Dołączył pią, 11 lip 14

Napisano 14 marzec 2015 - 06:49

Powiem ci tak jeżeli przed sądem jesteś w prawdziwym życiu to jak zrobiłeś to pierwszy raz to jest coś takiego jak zawiasy i sie nie idzie do więzienia

Tylko że sąd wymierzając karę powinien kierować się Twoją motywacją. Co innego gdy ukradłeś coś/oszukałeś kogoś bo nie miałeś na chleb dla rodziny, a co innego gdy popełniasz przestepstwo z premedytacją i sąd wcale nie musi zawieszać kary, mimo że zostałeś złapany na pierwszym przestępstwie

#57 ''

''

Bomb has been planted !

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 840 postów
  • Dołączył pią, 08 lis 13

Napisano 14 marzec 2015 - 10:20

najgłupszy tok myslenia ever. wyobraz sobie złodzieja, ktory okrada jakis bank z 10 milionów złotych( tak, wiem, banalny przykład, ale inny nie przychodzi mi aktualnie do głowy.) i co, nie jest złodziejem, bo robi to pierwszy raz? xD

i to drugie zdanie, los chciał bym dostał bana, haha, nie los chciał, tylko zrobiłeś coś złego, więc go masz. pzdr

#58 WAR.

WAR.

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 84 postów
  • Dołączył nie, 15 lut 15
  • MiastoZawsze i wszędzie!
  • Nick w grze:WAR
  • Gildia:Obojetnie
  • Hobby:Ja tu rozdaje karty!

Napisano 14 marzec 2015 - 11:18

Obyś się nie próbował odkuć w ten sam sposób jak oszukałeś Lerro ;)

Ahh Ci koledzy z virtualnego kręgu :D

"CUŻ" powodzenia wbijania lv

hahahhahahaha, ty to dobry jesteś, "ahh Ci koledzy z virtualnego kregu" a sam dodawałeś swoje fotki z napisem w PAINT " Krew Euforii Płynie w moich żyłach" 

to moim zdaniem był zaufany kącik z piaskownicy ;)

• yy. i '' lubią to

Dołączona grafika

#59 Mσяfєυѕz™

Mσяfєυѕz™

Mistrz Eventów

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3099 postów
  • Dołączył pią, 24 sie 12
  • Miasto☞ Pσℓαи∂ ☜
  • Nick w grze:Mσяfєυѕz ™
  • Gildia:NєνєяFσяgινє
  • Królestwo:Shinsoo
  • Gadu-Gadu:Aиσиумσυѕ™

Napisano 14 marzec 2015 - 11:30

hahahhahahaha, ty to dobry jesteś, "ahh Ci koledzy z virtualnego kregu" a sam dodawałeś swoje fotki z napisem w PAINT " Krew Euforii Płynie w moich żyłach" 

to moim zdaniem był zaufany kącik z piaskownicy ;)

Ojojoj wypowiada się WAR który nie raz doświadczył jak świetnie okraść kogoś i nie mieć z tego żadnych konsekwencji ale cygan raz przez wieś przejdzie cóż lepsze były zdj które to wy przerabialiście było to bardziej dziecinne ;) 

Użytkownik Mσяfєυѕz™ edytował ten post 14 marzec 2015 - 11:30

• Drigiχ lubi to

Dołączona grafika

#60 WAR.

WAR.

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 84 postów
  • Dołączył nie, 15 lut 15
  • MiastoZawsze i wszędzie!
  • Nick w grze:WAR
  • Gildia:Obojetnie
  • Hobby:Ja tu rozdaje karty!

Napisano 14 marzec 2015 - 11:42

Ojojoj wypowiada się WAR który nie raz doświadczył jak świetnie okraść kogoś i nie mieć z tego żadnych konsekwencji ale cygan raz przez wieś przejdzie cóż lepsze były zdj które to wy przerabialiście było to bardziej dziecinne ;) 

hahahahahah, ty zakuty łbie, nikogo nie okradłem ciemnoto, jeszcze słowo i zrobi się nieciekawie.

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych