Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Virtualmt2 android

• Zamknięty Temat jest zamknięty
32 odpowiedzi w tym temacie

#16 ¢ιαѕтєк

¢ιαѕтєк

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 379 postów
  • Dołączył sob, 15 lut 14
  • Nick w grze:lCukiernikl
  • Gildia:Vixa
  • Królestwo:Jinno

Napisano 15 czerwiec 2015 - 12:27

Selvuk, dnia 15 Cze 2015 - 12:42, napisał:

Tak pisałem bo była tez kłotnia i sie wkurzyłem 

ALe po co sie spinać nie lepiej na tsie porozmawiac xd ?

Ja mam lumie od 1.5 roku i ani razu sie nie zaciela to jest maszyna a nie jakis podrabianiec xd 

Miałem lumie z rok temu.. Siedziałem na lekcji chce ściągać a tu yeb i nici ze ściągania , więc lumia odpada ;)

Dołączona grafika

#17 --Patryk--

--Patryk--

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 512 postów
  • Dołączył sob, 23 mar 13
  • Nick w grze:RevVip
  • Gildia:Enigmatyczni
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 15 czerwiec 2015 - 13:19

Czy chodziaż jedna osoba z pseudo ekspertów którzy się tutaj wypowiadają programował kiedykolwiek gry??? To, że gra działa na PC, nie oznacza, że zadziała na iOS/android.... Jeśli chcecie by metiny wyszedł na telefony to zbierzcie zespół 10-20 programostów, z 5 grafików i pracujcie przez 2 lata nad pełną aplikacją, ale nikt nie gwarantuje Wam, że się uda. Autor tematu myśli, że jest to takie proste jak prawy-> zmień na nadroida. Gdyby tak było to już dawno gralibyśmy na urządzeniach mobilnych.

• lHORTEXl lubi to

#18 Pathology

Pathology

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Dołączył czw, 21 sie 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoOświęcim
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze: 
  • Hobby:Tak

Napisano 15 czerwiec 2015 - 17:00

Lipny pomysł jak dla mnie

Dodaj ankietę

Użytkownik Pathology edytował ten post 15 czerwiec 2015 - 17:00

#19 Sunei

Sunei

Mały Grubasek

• Płeć Piękna
  • PipPipPip
  • 475 postów
  • Dołączył nie, 28 wrz 14
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Agnieszka
  • Nick w grze:Josakua
  • Gildia:Tornado
  • Królestwo:Jinno

Napisano 15 czerwiec 2015 - 18:05

SerioXD A po co to komu? Metin i tak jest już grą bardzo uzależniającą, wprowadzenie jej na androida byłoby katastrofą dla młodszych graczy(i nie tylko). Zamiast siedzieć grzecznie na lekcjach graliby na tabletach:D Nic pożytecznego by z tego nie wyszło. 

#20 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 133 postów
  • Dołączył sob, 06 lip 13
  • MiastoKotostan
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafauu
  • Nick w grze:Criell
  • Gildia:KOT
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:

Napisano 15 czerwiec 2015 - 18:31

Selvuk, dnia 15 Cze 2015 - 06:19, napisał:

@criell "chodzi tu także o tablety" to nie widzisz co napisałem? Po prostu napisałem post ze zdziwieniem ze takie cos jest. Nie musisz komentować moich postów pacanie. Nikt ci nie każe
Komp gorszy od komy masz sie czym chwalic

A juz nie wspomnę jak prosiles żebym ci sprzedal ulepki z waro a teraz tak... Fałszywość sie szerzy

Po Dwujnie cytować nie musisz...
Ślepy nie jestem..

A jeszcze jedno stary kupiłem od Cb ulepki i mam się kłaniać po kule... idiotyzm

A co do tematy teraz można spokojnie podłączyć klawiature/myszke do Telefonu/tableta.

--Patryk--, dnia 15 Cze 2015 - 14:19, napisał:

Czy chodziaż jedna osoba z pseudo ekspertów którzy się tutaj wypowiadają programował kiedykolwiek gry??? To, że gra działa na PC, nie oznacza, że zadziała na iOS/android.... Jeśli chcecie by metiny wyszedł na telefony to zbierzcie zespół 10-20 programostów, z 5 grafików i pracujcie przez 2 lata nad pełną aplikacją, ale nikt nie gwarantuje Wam, że się uda. Autor tematu myśli, że jest to takie proste jak prawy-> zmień na nadroida. Gdyby tak było to już dawno gralibyśmy na urządzeniach mobilnych.

A jeżeli Ty uważasz się za tego programiste miej na uwadze że normalnie można uruchomić system Winows XP na telefonie z Androidem czytaj także Linuxem...

• Kyle lubi to

#21 --Patryk--

--Patryk--

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 512 postów

Napisano 15 czerwiec 2015 - 19:19

>>¢яιєℓℓ<<, dnia 15 Cze 2015 - 19:31, napisał:

A jeżeli Ty uważasz się za tego programiste miej na uwadze że normalnie można uruchomić system Winows XP na telefonie z Androidem czytaj także Linuxem...

Dobrze, ale to wymaga odpalenia innego systemu operacyjnego, a nie umożliwia instalacje napisanej i skompilowanej dla windowsa aplikacji, czyli czegoś co chcesz tutaj zrobić... Dla Twojej wiadomości zajmuję się programowaniem i coś tam wiem, a instalacja systemu operacyjnego z rodziny windows niestety nie jest takie proste jak Ci się to wydaje.

#22 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 133 postów
  • Dołączył sob, 06 lip 13
  • MiastoKotostan
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafauu
  • Nick w grze:Criell
  • Gildia:KOT
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:

Napisano 15 czerwiec 2015 - 20:09

--Patryk--, dnia 15 Cze 2015 - 20:19, napisał:

Dobrze, ale to wymaga odpalenia innego systemu operacyjnego, a nie umożliwia instalacje napisanej i skompilowanej dla windowsa aplikacji, czyli czegoś co chcesz tutaj zrobić... Dla Twojej wiadomości zajmuję się programowaniem i coś tam wiem, a instalacja systemu operacyjnego z rodziny windows niestety nie jest takie proste jak Ci się to wydaje.

Jakiego innego systemu... System startuje z karty pamięci bądź innej pamięci czy to HDD czy pamięć z telefonu.Co do instalacji co ty chciałbyś instalować.

Po za tym ja nie napisałem że jest możliwość uruchomienia bo nie sprawdzałem.Ale jestem pewny że win można uruchomić na Telefonie z zieonym robocikiem.

Najwyrażniej dzwoni coś ale nie wiesz w którym kościele :)

Kropka

• Kyle lubi to

#23 --Patryk--

--Patryk--

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 512 postów

Napisano 15 czerwiec 2015 - 20:23

>>¢яιєℓℓ<<, dnia 15 Cze 2015 - 21:09, napisał:

Jakiego innego systemu... System startuje z karty pamięci bądź innej pamięci czy to HDD czy pamięć z telefonu.Co do instalacji co ty chciałbyś instalować.

Po za tym ja nie napisałem że jest możliwość uruchomienia bo nie sprawdzałem.Ale jestem pewny że win można uruchomić na Telefonie z zieonym robocikiem.

Najwyrażniej dzwoni coś ale nie wiesz w którym kościele :)

Kropka

Czy Ty wiesz co to jest system operacyjny, bo po Twoich wypowiedziach nie wydaje mi się... Przeczysz sam sobie, pisząc "Jakiego innego systemu... System startuje z karty pamięci bądź innej pamięci czy to HDD czy pamięć z telefonu", więc musisz mieć jakiś inny system. Linux!=Windows... To są dwa inne systemy o zupełnie innych jądrach. Owszem niech Ci będzie, że Android to mod Linuxa, ale proszę Cię nie wmawiaj mi, że jak władujesz na karte pamięci XP-ka to odpalisz go jako normalny system, bo tak nie jest. Kernel Windowsa nie jest przystosowany do procesorów w telefonach... Jeśli chcesz odpalić Win XP na tele to możesz to zrobić na dwa sposoby: modujsze kernel pół system, albo instalujsze pseudo system który wygląda jak XP, ale nie będzie nigdy właciwie działać.

#24 Kyle

Kyle

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 529 postów
  • Dołączył czw, 12 wrz 13
  • MiastoIdealne
  • Województwo:W-mazurskie
  • Imię:Mariuszek
  • Nick w grze:MrBombel
  • Gildia:Bratva
  • Nick na TS:Bombel/Captain
  • Hobby:Ryby,Futbol amerykanski

Napisano 15 czerwiec 2015 - 22:06

A na sprzęcie z IOS ma działać... Pomyśl człowieku zanim coś napiszesz...(chodzi tu także o tablety)

Jestem za.

Oto przykładowa gra na Androida (krórą ja posiadam,bo mam Xperie Z1 która jest lepsza niż mój PC jeżeli chodzi o Specyfikacje techniczną)

https://play.google....loftA8HM&hl=pl

Która ma lepszą grafike niż ten twój metin..

A jak nie jesteś obeznany w tematach modingu,i nic nie wiesz o możliwości LINUX'a nic nie pisz,bo Twoje posty są bez myślne.

Bez pozdrowień.[/quote]@criell "chodzi tu także o tablety" to nie widzisz co napisałem? Po prostu napisałem post ze zdziwieniem ze takie cos jest. Nie musisz komentować moich postów pacanie. Nikt ci nie każe

A juz nie wspomnę jak prosiles żebym ci sprzedal ulepki z waro a teraz tak... Fałszywość sie szerzy

No to Ja powiem tak, bronie kumpla. do niego mowisz ze jest falszywy? to ja tobie przypominam jak ty sie ze mnie wysmiewales a potem na grze o bonowanie luku pisales ;)

Tyle w temacie,

PS: Rafal ta gra jest zaje*ista

Sunei, dnia 15 Cze 2015 - 19:05, napisał:

SerioXD A po co to komu? Metin i tak jest już grą bardzo uzależniającą, wprowadzenie jej na androida byłoby katastrofą dla młodszych graczy(i nie tylko). Zamiast siedzieć grzecznie na lekcjach graliby na tabletach:D Nic pożytecznego by z tego nie wyszło. 

I tu sie zgodze. 24/7 metin by bylo. ludzie ratujmy Polskie dziecioczki 15% dzieci jest otyla :D pomozmy im !!!! :D

99980936846840588796.gif

#25 яσтмιѕzcz √

яσтмιѕzcz √

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 209 postów
  • Dołączył wto, 18 lis 14
  • MiastoCzęstochowa
  • Nick w grze:RotVice

Napisano 15 czerwiec 2015 - 23:13

A na sprzęcie z IOS ma działać... Pomyśl człowieku zanim coś napiszesz...(chodzi tu także o tablety)

Jestem za.

Oto przykładowa gra na Androida (krórą ja posiadam,bo mam Xperie Z1 która jest lepsza niż mój PC jeżeli chodzi o Specyfikacje techniczną)

https://play.google....loftA8HM&hl=pl

Która ma lepszą grafike niż ten twój metin..

A jak nie jesteś obeznany w tematach modingu,i nic nie wiesz o możliwości LINUX'a nic nie pisz,bo Twoje posty są bez myślne.

Bez pozdrowień.[/quote]@criell "chodzi tu także o tablety" to nie widzisz co napisałem? Po prostu napisałem post ze zdziwieniem ze takie cos jest. Nie musisz komentować moich postów pacanie. Nikt ci nie każe

Mój awatar jest skierowany do Ciebie... No cóż ;)

Co do pomysłu.. Myślę iż narazie nie trzeba takich urozmaiceń

Ps. Zamiast tracić czas na androida, niech Admin odbanuje mi konto sklepowe, lub zacznie szukać logów a nie popijać piwka z lodówki :)

Użytkownik Chamstwo w Panstwie Panie edytował ten post 15 czerwiec 2015 - 23:14

• Mansoon, Kyle i ¢ιαѕтєк lubią to

Dołączona grafika

#26 Łukasz

Łukasz

Doskonały Mówca

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4034 postów
  • Dołączył śro, 13 lis 13
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:BBX
  • Gildia:Bajlandoo

Napisano 16 czerwiec 2015 - 10:06

Krótko i na temat - na Nie. To jest gra która powinna być dostępna tylko na PC.
  • SueAmor, Nie Aktualny i Piterro lubią to

#27 Selvuk

Selvuk

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 441 postów
  • Dołączył pon, 11 mar 13
  • MiastoSuwałki
  • Województwo:Podlaskie
  • Nick w grze:Selvuk
  • Gildia:Psyhiatryk Selvuka
  • Hobby:...

Napisano 16 czerwiec 2015 - 11:11

3BiTT, dnia 15 Cze 2015 - 23:06, napisał:

No to Ja powiem tak, bronie kumpla. do niego mowisz ze jest falszywy? to ja tobie przypominam jak ty sie ze mnie wysmiewales a potem na grze o bonowanie luku pisales ;)
Tyle w temacie,
PS: Rafal ta gra jest zaje*ista
I tu sie zgodze. 24/7 metin by bylo. ludzie ratujmy Polskie dziecioczki 15% dzieci jest otyla :D pomozmy im !!!! :D

Serio taki głupi? Pisałem caly czas kto robi um na zamówienie to chyba sie zglosiles i skąd moglem wiedzieć ze to ty jezeli Nick wgl inny heh

Chamstwo w Panstwie Panie, dnia 16 Cze 2015 - 00:13, napisał:

Mój awatar jest skierowany do Ciebie... No cóż ;)

Co do pomysłu.. Myślę iż narazie nie trzeba takich urozmaiceń
Ps. Zamiast tracić czas na androida, niech Admin odbanuje mi konto sklepowe, lub zacznie szukać logów a nie popijać piwka z lodówki :)

To zobacz moj avk na ts to jest twoja morda cymbale
I moze byś podal jakis powód?

Dołączona grafika

#28 яσтмιѕzcz √

яσтмιѕzcz √

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 209 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 16 czerwiec 2015 - 11:58

Selvuk, dnia 16 Cze 2015 - 12:11, napisał:

Serio taki głupi? Pisałem caly czas kto robi um na zamówienie to chyba sie zglosiles i skąd moglem wiedzieć ze to ty jezeli Nick wgl inny heh

To zobacz moj avk na ts to jest twoja morda cymbale
I moze byś podal jakis powód?

Nie ma powodu się obrazać / wyzywać, Tylko dlatego że wyraziłem swoje zdanie gdy piszesz według mnie głupoty

Dokładnie widać tutaj twój charakter i kulturę wyniesioną z domu, Niewiem kto cię wychował, ale widać że "Babka krowie cycki huśtała"

Mamusia może być dumna ze swojego Synka, Gratulacje stary :)

Ps. Powiedz mi jeszcze że cały czas głosowałeś na Platoforme, mój ty intelektualny wytworze nowych czasów

Dołączona grafika

#29 Selvuk

Selvuk

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 441 postów
  • Dołączył pon, 11 mar 13
  • MiastoSuwałki
  • Województwo:Podlaskie
  • Nick w grze:Selvuk
  • Gildia:Psyhiatryk Selvuka
  • Hobby:...

Napisano 16 czerwiec 2015 - 12:18

Chamstwo w Panstwie Panie, dnia 16 Cze 2015 - 12:58, napisał:

Nie ma powodu się obrazać / wyzywać, Tylko dlatego że wyraziłem swoje zdanie gdy piszesz według mnie głupoty
Dokładnie widać tutaj twój charakter i kulturę wyniesioną z domu, Niewiem kto cię wychował, ale widać że "Babka krowie cycki huśtała"

Mamusia może być dumna ze swojego Synka, Gratulacje stary :)
Ps. Powiedz mi jeszcze że cały czas głosowałeś na Platoforme, mój ty intelektualny wytworze nowych czasów

To mówisz ze można czy nie zrobic metka na androida a tak poza tym to ty zaczlaes z tym awatarem co napisałeś to co mam siedziec cicho? Tez cos napisze. Nikt ci nie kazał tego pisac. Jak widac brak szacunku z tą świńska zagrywką z avk.
Dobra juz skończ bo nie ma sensu tego dalej ciągnąć

Dołączona grafika

#30 яσтмιѕzcz √

яσтмιѕzcz √

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 209 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 16 czerwiec 2015 - 12:20

Selvuk, dnia 16 Cze 2015 - 13:18, napisał:

To mówisz ze można czy nie zrobic metka na androida a tak poza tym to ty zaczlaes z tym awatarem co napisałeś to co mam siedziec cicho? Tez cos napisze. Nikt ci nie kazał tego pisac. Jak widac brak szacunku z tą świńska zagrywką z avk.
Dobra juz skończ bo nie ma sensu tego dalej ciągnąć

Dokładnie tak samo sądzę, Komentarz do tematu znajdziesz kilka postów wyżej

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych