Czy Ty wiesz co to jest system operacyjny, bo po Twoich wypowiedziach nie wydaje mi się... Przeczysz sam sobie, pisząc "Jakiego innego systemu... System startuje z karty pamięci bądź innej pamięci czy to HDD czy pamięć z telefonu", więc musisz mieć jakiś inny system. Linux!=Windows... To są dwa inne systemy o zupełnie innych jądrach. Owszem niech Ci będzie, że Android to mod Linuxa, ale proszę Cię nie wmawiaj mi, że jak władujesz na karte pamięci XP-ka to odpalisz go jako normalny system, bo tak nie jest. Kernel Windowsa nie jest przystosowany do procesorów w telefonach... Jeśli chcesz odpalić Win XP na tele to możesz to zrobić na dwa sposoby: modujsze kernel pół system, albo instalujsze pseudo system który wygląda jak XP, ale nie będzie nigdy właciwie działać.
Panie idioto zadam Ci zagadke-pomyśl nad nią
"Wiesz jak utrzymać idiote w niepewności?"-jak znajdziesz rozwiązanie obejrzyj ten film.
myśle teraz że uduwodniłem że mam więcej w głowie od Ciebie jeżeli chodzi naprzykład o moding systemu Android.
No to Ja powiem tak, bronie kumpla. do niego mowisz ze jest falszywy? to ja tobie przypominam jak ty sie ze mnie wysmiewales a potem na grze o bonowanie luku pisales
Tyle w temacie,
PS: Rafal ta gra jest zaje*istaI tu sie zgodze. 24/7 metin by bylo. ludzie ratujmy Polskie dziecioczki 15% dzieci jest otyla
pomozmy im !!!!
Czy my się znamy ? że znasz moje imię
?