Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Virtualmt2 android

• Zamknięty Temat jest zamknięty
32 odpowiedzi w tym temacie

#31 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 133 postów
  • Dołączył sob, 06 lip 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKotostan
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafauu
  • Nick w grze:Criell
  • Gildia:KOT
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:

Napisano 16 czerwiec 2015 - 15:22

Czy Ty wiesz co to jest system operacyjny, bo po Twoich wypowiedziach nie wydaje mi się... Przeczysz sam sobie, pisząc "Jakiego innego systemu... System startuje z karty pamięci bądź innej pamięci czy to HDD czy pamięć z telefonu", więc musisz mieć jakiś inny system. Linux!=Windows... To są dwa inne systemy o zupełnie innych jądrach. Owszem niech Ci będzie, że Android to mod Linuxa, ale proszę Cię nie wmawiaj mi, że jak władujesz na karte pamięci XP-ka to odpalisz go jako normalny system, bo tak nie jest. Kernel Windowsa nie jest przystosowany do procesorów w telefonach... Jeśli chcesz odpalić Win XP na tele to możesz to zrobić na dwa sposoby: modujsze kernel pół system, albo instalujsze pseudo system który wygląda jak XP, ale nie będzie nigdy właciwie działać.

Panie idioto zadam Ci zagadke-pomyśl nad nią

"Wiesz jak utrzymać idiote w niepewności?"-jak znajdziesz rozwiązanie obejrzyj ten film.

I--Patryk--

myśle teraz że uduwodniłem że mam więcej w głowie od Ciebie jeżeli chodzi naprzykład o moding systemu Android.

No to Ja powiem tak, bronie kumpla. do niego mowisz ze jest falszywy? to ja tobie przypominam jak ty sie ze mnie wysmiewales a potem na grze o bonowanie luku pisales ;)

Tyle w temacie,

PS: Rafal ta gra jest zaje*ista

I tu sie zgodze. 24/7 metin by bylo. ludzie ratujmy Polskie dziecioczki 15% dzieci jest otyla :D pomozmy im !!!! :D

Czy my się znamy ? :D że znasz moje imię :D?

• #Alistar lubi to

#32 --Patryk--

--Patryk--

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 512 postów
  • Dołączył sob, 23 mar 13
  • Nick w grze:RevVip
  • Gildia:Enigmatyczni
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 16 czerwiec 2015 - 16:22

Panie idioto zadam Ci zagadke-pomyśl nad nią

"Wiesz jak utrzymać idiote w niepewności?"-jak znajdziesz rozwiązanie obejrzyj ten film.

I--Patryk--

myśle teraz że uduwodniłem że mam więcej w głowie od Ciebie jeżeli chodzi naprzykład o moding systemu Android.

Czy my się znamy ? :D że znasz moje imię :D?

Nie jestem idiotą, to po pierwsze. Po drugie, ten XP-ek to odpalenie w APLIKACJI obrazu system, czyli EMULACJA, a nie uruchomienie czystego systemu na urządzeniu z androidem. Możesz mi pokazać jeszcze multum tego typu filmów, ale żaden z nich nie będzie CZYSTYM XP-kiem działającym jak na normalnym komputerze.

Owszem nie używam aNDRISYFU, bo potrzebuję sprzętu stablinego, który po jednej zmianie w systemie się nie wykraczy, i na tyle nie zawodnego, że nie muszę się bać pobierać aplikacje ze sklepu i będzie w nich wirus...

#33 TiP

TiP

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 764 postów
  • Dołączył pon, 04 cze 12

Napisano 16 czerwiec 2015 - 18:08

Ludzie czy was do reszty po#ebało virtual na androida....? , bedziesz chodził na warownie na 7 calowym ekranie ??,  jednoczesnie bił potwory,lurował i używał skili powodzenia,a jak wyobrażasz sobie bicie sie na takim malutkim ekranie dobra dajmy te 11 cali na tablecie nawet na takim czymś  nie miało by to racji bytu , bo do tego potrzebujesz myszke i klawiature.....

Świat schodzi na psy a ludzi zamiast nabierać rozumu to stają się gorszymi de#ilami z dnia na dzień wymyślając tak bezsensowne pomysły :o 

• --Patryk-- lubi to

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]    Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]

[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych