W nawisie rzecz ujmując Healerowi zwiększenie ataku nie podnosi jego DMG podobnie jak papuga tyle co jedynie HP i różnica jest w hitach.
Selvuk znawca VIrtualMt2.
a czy ja napisalem ze do skilli ?
Napisano 17 lipiec 2015 - 12:41
Moim zdaniem postacie są zrobione tak, aby się od siebie różniły i to znacząco, nikt nie broni robić Ci abs 80% na szamana a mniej na inną klasę, wtedy przekonałbyś się, że szaman wcale tak wielkiego dmg nie ma
Druga sprawa, jeśli Cię to na prawdę niepokoi, zawsze możesz zacząć grać wojem/szamanem.
Szczerze to trochę mi ten temat przypomina feministyczną walkę o równouprawnienie (czyt. bezsensowną), bo gdy sam zaczniesz grać szamanem, a jego dmg będzie zmniejszone, to się role poodwracają
Napisano 17 lipiec 2015 - 13:01
I ciekawe jak byś chciał rozłożyć abs skoro każda klasa by miała takie samo dmg.. -.- na nie
Użytkownik ღναи∂ιαиღ edytował ten post 17 lipiec 2015 - 13:02
Napisano 17 lipiec 2015 - 19:54
I ciekawe jak byś chciał rozłożyć abs skoro każda klasa by miała takie samo dmg.. -.- na nie
Nie takie same ale Ciutke podniesione
[color=#006400;][font="'comic sans ms', cursive;"][/color][/font]
Napisano 18 lipiec 2015 - 12:42
Propozycja nr 1: Myśle, że powinno być, coś zrobione z dmg tych profesji ( każda postać powinna mieć szanse porównywalne w pvp )
Tutaj jestem na TAK
Propozycja nr 2 : Uważam, że abs'y są zależne od klasy jaką grasz i jak umiesz nią grać noi oczywiście od eq ( bony i kd )
Nikt nie mówił, że na jednym komplecie bizu dasz wszystkim klasom rade ( wkońcu jest ich 4 xd )
Rób 2 bronie pvp i bizu pod szamana i układaj abs'y. Zawsze możesz sb zrobić 90 na szamana xd.
Tego nie trzeba zmieniać dlatego, że Cb szaman deda, to nie jest wystarczający powód aby ingerowac w abs'y na servie.
Tutaj jestem na NIE
Napisano 18 lipiec 2015 - 12:48
Propozycja nr 1: Myśle, że powinno być, coś zrobione z dmg tych profesji ( każda postać powinna mieć szanse porównywalne w pvp )
Tutaj jestem na TAK
Propozycja nr 2 : Uważam, że abs'y są zależne od klasy jaką grasz i jak umiesz nią grać noi oczywiście od eq ( bony i kd )
Nikt nie mówił, że na jednym komplecie bizu dasz wszystkim klasom rade ( wkońcu jest ich 4 xd )
Rób 2 bronie pvp i bizu pod szamana i układaj abs'y. Zawsze możesz sb zrobić 90 na szamana xd.
Tego nie trzeba zmieniać dlatego, że Cb szaman deda, to nie jest wystarczający powód aby ingerowac w abs'y na servie.
Tutaj jestem na NIE
Zawsze można zrobić kilka itemów by można zmienić tylko item by podwyższyć sobie % na klasę (zalećy z kim się bije i ile tych klas) - osoba wtedy będzie musiała sobie wyregulować to jakoś
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 18 lipiec 2015 - 13:01
Wydaję mi się, że ta nowa misja biologia coś będzie dodawała. Więc warto poczekać.
Na nie.
Napisano 18 lipiec 2015 - 20:47
Wydaję mi się, że ta nowa misja biologia coś będzie dodawała. Więc warto poczekać.
Na nie.
Też jestem na nie! Taka sama opinia! Takie same myśli! Mućki rządzą!
Napisano 19 lipiec 2015 - 12:24
Dobrze jest tak jak jest . 2x NIE !
Napisano 19 lipiec 2015 - 22:41
Napisano 20 lipiec 2015 - 13:01
kazda postac ma swoje plusy i minusy, u szamana to mogliby dodac ze atak dziala rowniez na skile i to by starczylo bo to podniosloby DMG jak u kazdej klasy co dziala atak. a woj moze ma duze dmg ale trzeba dobrze go ogarniac bo szaman pvp ma na dystansie a heller to juz wgl wiec wojem bd ciezko trafic i co mu z takiego duzego dmg wtedy.
Jest dobrze jak jest i nie trzeba nic zmieniac, jedynie mogliby zmniejszyc ciut dmg kazdej postaci o tyle samo % zeby bily tak jak teraz ale ciut mniej i dluzej sie ustoi bo z 255lv piek eq 9 90woj i 75% na bron woj z run 20 piek 9 itp z duchowego walnie 600k moze ciut wiecej to 2/3skile i goscia nie ma
Napisano 20 lipiec 2015 - 14:35
A ja sobie latam w wojennym smoczym i tylko tarcze zmieniam na klasy. Moim wojem 180+ rozpykałem już nieraz wyższe lv. Jak masz możliwość to rób sobie klasowe eq, wiem, że ludzie tego nie pochwalają ale możesz to olać, bo większość napinaczy po prostu nie umie zrobić sobie klasy, a by chciała . A co do propozycji to jak dla mnie raczej na nie, przynajmniej na tym etapie, może jak bardziej to rozbudujesz i lepiej uargumentujesz to przekonasz ludzi i administrację.
Użytkownik Dushas edytował ten post 20 lipiec 2015 - 14:36
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych