Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaKoło fortuny - click

Zdjęcie

Zarobek dla mniejszych lvl-i

• Zamknięty Temat jest zamknięty

Ankieta: Zarobek dla mniejszych lvl-i (24 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś za?

1. Tak (15 głosów [62.50%])

Procent z głosów: 62.50%

2. Nie (9 głosów [37.50%])

Procent z głosów: 37.50%

Głosuj
54 odpowiedzi w tym temacie

#31 wy3mam

wy3mam

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 115 postów
  • Dołączył sob, 21 mar 15
  • Nick w grze:Wy3mam
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 23 lipiec 2015 - 21:27

Zgadzam sie z Yokoshimo ma w zupelnosci racje. 255/254 zalozcie nowe konta i bez pomocy brylek sprubocie cosj zarobic, tak latwo jak sie wydaje? Niech sie rozwiajaja pokaza co potrafia a nie nic nie maja. Wszystko jest na 254 bossy mapki. Powinno cos byc tez dla mniejszych lvl zeby mieli szanse skorzystac, dorobic sie. Trzeba cos z tym zrobic. I nie pisac ,,aa ja tez przez to przechodzilem/ przechodzilam, kiedys bylo inaczej jestem na nie ". Dajcie sie wykazac innym a nie odrazu skreslacie bo wam sie to nie podoba ( mam max lvl to gowno mnie obchodzi reszta) Zastanowcie sie dobrze lepiej jest zrobic cos dla wszystkich niz dla najlpeszych. Im wiecej osob gra na servie tym lepiej.

Dołączona grafika

#32 wy3mam

wy3mam

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 115 postów
  • Dołączył sob, 21 mar 15
  • Nick w grze:Wy3mam

Napisano 23 lipiec 2015 - 21:36

Miesiąc temu wróciłem do gry na serwerze,od zera.Teraz brakuje mi 6k b około i mam 254 po workach z full EQ boskim,kenaiem,bronią vmt+20i zbroja na 220+9.Więc skończ kur.. Płakać,że się nie da,że małe lvle mają trudno...Bo z tymi eventami wszystkimi itd. Wystarczy trochę chęci i wszystko się da...

Bez pozdrowień dla płaczka :)

Jasne, ciekawe co bys zrobil jakbys  nie mial znajomych i bys tak naprawde ,, pierwszy raz gral na tym servie " ciekaw jestem  jakbys sie wypowiedzil, Nie badz taki chop do przodu bo Ci z tylu zabraknie...

Dołączona grafika

#33 Mσяfєυѕz™

Mσяfєυѕz™

Mistrz Eventów

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3099 postów
  • Dołączył pią, 24 sie 12
  • Miasto☞ Pσℓαи∂ ☜
  • Nick w grze:Mσяfєυѕz ™
  • Gildia:NєνєяFσяgινє
  • Królestwo:Shinsoo
  • Gadu-Gadu:Aиσиумσυѕ™

Napisano 23 lipiec 2015 - 21:58

zeby sie wybic nie jest trudno uwierz ;)

zostawie to bez komentarza :*

Dołączona grafika

#34 dinosaur

dinosaur

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 32 postów
  • Dołączył czw, 31 lip 14
  • MiastoCascade, Seychelles
  • Nick w grze:dinosaur

Napisano 24 lipiec 2015 - 00:39

Metin to jest z założenia raczej gra dla wielu graczy z naciskiem na współpracę, gdybyś grał np parę lat temu na globalu wiedziałbyś o czym mowa. Także nie narzekajcie, że nie macie kolegów do gry bo to nie wina serwera. Yokoshimo, obrońco uciśnionych tak się składa, że eventy są w godzinach popołudniowych i wieczornych to raz, dwa, że każdy 255 zaczynał również od 0 tylko, że miał jeszcze gorzej niż jest teraz. Tak się składa, że często jak zapraszam kolegów na serwer to mam do tego właśnie specjalne konto w, które praktycznie nic nie włożyłem oprócz paru b na eq exp (które można zarobić na kopaniu) i bez problemu z świeżym kolegą tyrałem razadora co przyniosło mu więcej niż set niebiański w jeden dzień, który mógł sobie potem ulepszać i tym samym chodzić na V2 w późniejszych etapach po wykonaniu zbroi i miecza.

Metin jest oparty na grindowaniu jeśli to cie szczególnie dziwi to polecam pobrać jakieś inne gry z gatunku fantasy.

Co do mapek na których się zarabia te miliony bryłek na wyższym lv to zauważ, że postać która robi takie mapy jest o wiele droższa do rozwijania niż postać o niskim poziomie.

Masz mnóstwo filmików gdzie starsi gracze robią właśnie puste postacie i pokazują jak się zarabia, szczególnie polecam diablllo mt2 vel P. Łukasz gdzie pokazuje jak można zarobić na rudach.

Reasumując spuść trochę z tonu i staraj się czerpać satysfakcję z rozgrywki a worki z wagonami przyjdą same :)

Pozdrawiam.

#35 Givsen

Givsen

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 503 postów
  • Dołączył sob, 22 cze 13

Napisano 24 lipiec 2015 - 05:28

Givsen nie znamy się, ale już stwierdzam, że masz coś z głową. Ciągle płaczesz o "małe lvl'e". A określ, ku*wa, jaki to jest ten mały lvl? Czemu ciągle proponujesz coś pod siebie? Jeśli mam 220 lvl to mam też płakać, że nie mam gdzie i jak zarabiać? Może mam założyć z 5 tematów, bo nie mam eq?

Btw chciałbym Cie widzieć w 2011 r. gdy kase zarabiało się dropiąc sztabki z psów w m1.

Najlepiej nie odpisuj mi na tego posta, bo zrobisz zbędny spam jak powyżej.

Aaa prawie zapomniałem. Muszę nadużyć kilku emotek ;p ;p ;p ;p

Ale jednak odpisze właśnie nie znasz mnie i nie wiesz kim jestem więc siedź cicho ;p Coś pod siebie no pewnie bo chce pomóc im tak ? Wszystko dla większych lvl-i a o mniejszych zapominacie ;p

Metin to jest z założenia raczej gra dla wielu graczy z naciskiem na współpracę, gdybyś grał np parę lat temu na globalu wiedziałbyś o czym mowa. Także nie narzekajcie, że nie macie kolegów do gry bo to nie wina serwera. Yokoshimo, obrońco uciśnionych tak się składa, że eventy są w godzinach popołudniowych i wieczornych to raz, dwa, że każdy 255 zaczynał również od 0 tylko, że miał jeszcze gorzej niż jest teraz. Tak się składa, że często jak zapraszam kolegów na serwer to mam do tego właśnie specjalne konto w, które praktycznie nic nie włożyłem oprócz paru b na eq exp (które można zarobić na kopaniu) i bez problemu z świeżym kolegą tyrałem razadora co przyniosło mu więcej niż set niebiański w jeden dzień, który mógł sobie potem ulepszać i tym samym chodzić na V2 w późniejszych etapach po wykonaniu zbroi i miecza.

Metin jest oparty na grindowaniu jeśli to cie szczególnie dziwi to polecam pobrać jakieś inne gry z gatunku fantasy.

Co do mapek na których się zarabia te miliony bryłek na wyższym lv to zauważ, że postać która robi takie mapy jest o wiele droższa do rozwijania niż postać o niskim poziomie.

Masz mnóstwo filmików gdzie starsi gracze robią właśnie puste postacie i pokazują jak się zarabia, szczególnie polecam diablllo mt2 vel P. Łukasz gdzie pokazuje jak można zarobić na rudach.

Reasumując spuść trochę z tonu i staraj się czerpać satysfakcję z rozgrywki a worki z wagonami przyjdą same :)

Pozdrawiam.

Wtrącę się i zacytuje pewnego GM-a który mi napisał to ,, Eventy to zabawa nie są do zarobku" więc zastanów się co piszesz o eventach Pozdro;p

#36 #Alistar

#Alistar

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 871 postów
  • Dołączył śro, 23 lip 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKraków
  • Województwo:Małopolskie
  • Imię:Krystian
  • Nick w grze:Alistar
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:Ali

Napisano 24 lipiec 2015 - 05:30

Ale jednak odpisze właśnie nie znasz mnie i nie wiesz kim jestem więc siedź cicho ;p Coś pod siebie no pewnie bo chce pomóc im tak ? Wszystko dla większych lvl-i a o mniejszych zapominacie ;p
Wtrącę się i zacytuje pewnego GM-a który mi napisał to ,, Eventy to zabawa nie są do zarobku" więc zastanów się co piszesz o eventach Pozdro;p

A Ty się zastanów nad grą zamiast siedzenia na forum i płakania k wszystko.Uwierz będzie Ci i innym mniejszym lvlom siedzących tu łatwiej się wybić :)

Użytkownik KreatywnyALi edytował ten post 24 lipiec 2015 - 05:32

Dołączona grafika

#37 Santharusek :))))

Santharusek :))))

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 151 postów
  • Dołączył pią, 12 cze 15
  • MiastoWarszawa
  • Nick w grze:Valkyri
  • Gildia:JinnoPower
  • Hobby:Nigdy się nie poddawaj :)

Napisano 24 lipiec 2015 - 06:39

Na nie

Santharusek :)))) otrzymał ostrzeżenie za ten post od Offca: Złamanie regulaminu działu

#38 Rafson

Rafson

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 521 postów
  • Dołączył wto, 24 lut 15
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Rafał
  • Nick w grze:BRAK
  • Gildia:MALINKI
  • Nick na TS:RAFSON
  • Hobby:CHEMIA HEMOGLOBINA TAKA SYTUACJA

Napisano 24 lipiec 2015 - 07:46

Po prostu server sie rozwija i nic tego nie zmieni, na pewno nie będzie sie rozwijał do tyłu...

NA NIE

#39 Badi

Badi

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 51 postów
  • Dołączył pią, 17 lip 15

Napisano 24 lipiec 2015 - 08:01

Na tak

Dołączona grafika

#40 Selvuk

Selvuk

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 441 postów
  • Dołączył pon, 11 mar 13
  • MiastoSuwałki
  • Województwo:Podlaskie
  • Nick w grze:Selvuk
  • Gildia:Psyhiatryk Selvuka
  • Hobby:...

Napisano 24 lipiec 2015 - 08:54

Teraz jest latwo sie wybic przez dużą ilosc eventow, kiedys nie bylo tego 

Mozesz zarabiac na ripie rudach razadorze eventach itd 

KIedys to zarabialismy na sztabkach (bilismy pieski)  albo v2 pajaki no i ten riper byl najlepszym rozwiazaniem 

Pamietam jak calego eq dorobilem sie na ripie kilofów itd  wiec na NIE

Dołączona grafika

#41 Givsen

Givsen

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 503 postów

Napisano 24 lipiec 2015 - 15:00

Teraz jest latwo sie wybic przez dużą ilosc eventow, kiedys nie bylo tego 

Mozesz zarabiac na ripie rudach razadorze eventach itd 

KIedys to zarabialismy na sztabkach (bilismy pieski)  albo v2 pajaki no i ten riper byl najlepszym rozwiazaniem 

Pamietam jak calego eq dorobilem sie na ripie kilofów itd  wiec na NIE

Wtedy piekielnego eq nie było nawet boskiego -.- to faktycznie porównałeś teraz pierd.... głową o ścianę może coś tam ci się poukłada 

#42 Selvuk

Selvuk

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 441 postów
  • Dołączył pon, 11 mar 13
  • MiastoSuwałki
  • Województwo:Podlaskie
  • Nick w grze:Selvuk
  • Gildia:Psyhiatryk Selvuka
  • Hobby:...

Napisano 24 lipiec 2015 - 15:36

Chodzi mi o czasy 2-3lata temu a nie poczatek serwera. Serio boskiego nie było to w jakim ty świecie żyjesz 

Twoje propozycje są tak samo puste jak ty 

Co cięzko teraz zarobić ?  Wez nie rozśmieszaj  chodzisz na eventy i ripka i w tydzien możesz miec juz pare itemków boskich 

Wiec ciesz sie tym co jest 

Dołączona grafika

#43 Givsen

Givsen

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 503 postów

Napisano 24 lipiec 2015 - 16:40

Chodzi mi o czasy 2-3lata temu a nie poczatek serwera. Serio boskiego nie było to w jakim ty świecie żyjesz 

Twoje propozycje są tak samo puste jak ty 

Co cięzko teraz zarobić ?  Wez nie rozśmieszaj  chodzisz na eventy i ripka i w tydzien możesz miec juz pare itemków boskich 

Wiec ciesz sie tym co jest 

Na prawde walnij o ściane może zmądrzejesz bo takie durnot piszesz że masakra 

#44 BeetI

BeetI

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 80 postów
  • Dołączył nie, 21 cze 15

Napisano 24 lipiec 2015 - 19:55

Na prawde walnij o ściane może zmądrzejesz bo takie durnot piszesz że masakra

? O co ci chodzi z tym walnij sie osciane, Selvuk powiedzial jak zarobic a ty zaczynasz sie bulwersowac...
Zastanow sie czasem co skrobiesz na tej klawiaturce bo jesli chcesz zabłysnąć to ci nie wychodzi.
  • Selvuk lubi to

#45 AirWays

AirWays

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
  • Dołączył sob, 04 kwi 15
  • Nick w grze:AirWays
  • Gildia:Brak gildii
  • Hobby:Skoki Narciarskie,Piłka Nożna

Napisano 24 lipiec 2015 - 20:04

Masz razadora, masz ripera, masz kopanie i selanie rud, eventy.Ja sam tak zarabiałem, a w cale nie mam 254-255lv tylko 166lv :D.Popatrz sobie też na poradniki jak zarabiac, jakie eq na DT

Użytkownik AirWays edytował ten post 24 lipiec 2015 - 20:07

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych