Głupota ...

Napisano 26 lipiec 2015 - 16:33
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 26 lipiec 2015 - 16:36
koncer zyczen widze ale to nie swieta na nie
- ❤ Afяσ∂уткα ❤, Drigiχ, нαιℓ∂єѕтяσуєя™ i 1 inna osoba lubią to
Napisano 26 lipiec 2015 - 16:42
Głupota ...
Nie prosiłem Cię o wypisywanie swoich dolegliwości. (jk)
koncer zyczen widze ale to nie swieta na nie
Jaki koncer zyczen? Od tego służy dział propozycję, żeby proponować.. Ile razy mam tłumaczyć..
Użytkownik Beniamin edytował ten post 26 lipiec 2015 - 16:48
Napisano 26 lipiec 2015 - 16:56
Na nie . Osoba , która posiada ten nick wcześniej go zajęła
[color=#ffd700;]Nick : [/color][color=#40e0d0;]lWariatkaa[/color][color=#00ffff;].[/color]
[color=#ffd700;]LvL :[/color][color=#00ffff;] 150[/color]
[color=#ffd700;]Gildia :[/color] [color=#00ffff;]Brak[/color]
[color=#ffd700;]Rodzina :[/color] [color=#00ffff;]Nikt mnie nie chce .[/color]
[color=#0000cd;]' Wiem jak to jest , gdy na niczym nie zależy . Żyjesz , bo żyjesz a tak naprawdę wciąż Leżysz '[/color]
[font="'courier new', courier, monospace;color:rgb(178,34,34);"] [/font][color=#b22222;][font="'courier new', courier, monospace;"]Daj Like nie bądź Feeeee. [/color][/font]
Napisano 26 lipiec 2015 - 17:01
na Nie, chcesz uzasadnienie? Gracze jak Ja. wracają po roku, CO gdyby ktoś miał mój nick i kradł itemy a bo wracam,,,,
bezsensowna propozycja. Konta po 6 miesięcznej nie aktywności są banowane. to jest ochrona konta a nie kradzieże nicków.
Problem masz z nickiem? Nie graj albo bądź kreatywny.
Napisano 26 lipiec 2015 - 19:10
na nie, nie chciałbym zobaczyć Saraba jak sam go nie sellne , glupia propozycja może sobie zrobie Zjaraanego araba lub morfeusza wystarczy ze zrobia sobie przerwę,glupota nabijac ludzi na nick i kraść to jest to, nie i jeszcze raz nie
Napisano 26 lipiec 2015 - 19:32
Jeźeli komuś to pomorze to tak
Napisano 26 lipiec 2015 - 19:53
Jeźeli komuś to pomorze to tak
To jedź lepiej razem z kolegą co wymyślił tą propozycje na "pomorze".
Propozycja bez sensu, jak można komuś nick zabrać. Nick jest czyimś wymysłem bądź przydomkiem i należy do niego.
Ja kończąc grę tutaj dokładnie jest to 4 razy, nigdy nie sądziłem że tu wrócę a pierwszy raz grałem w 2012 roku.
3/4 znajomych moich nie gra z dawnych czasów, a gdybym zobaczył kogoś ze znajomym nickiem to sam bym do niego napisał.
A "nowy właściciel nicku" zapewne by próbował coś wyłudzić. To tak jakby mama Ci zmieniła imię bo urodziło jej sie nowe dziecko a je chce tak nazwać. Stanowczo na NIE.
Użytkownik Bakuś edytował ten post 26 lipiec 2015 - 19:54
[font="'comic sans ms', cursive;"]SZAMAN HELER 135LvL[/font]
Postać SCHREK sprzedałem 13 Grudnia 2014 o 18:24 Nie odpowiadam za czyny nowego właściciela.
Postać DeatchDragon sprzedałem 15 Marca 2013 o 15:51 Nie odpowiadam za czyny nowego właściciela.
<===| Nie ja na avku.
Napisano 26 lipiec 2015 - 20:12
To jedź lepiej razem z kolegą co wymyślił tą propozycje na "pomorze".
Propozycja bez sensu, jak można komuś nick zabrać. Nick jest czyimś wymysłem bądź przydomkiem i należy do niego.
Ja kończąc grę tutaj dokładnie jest to 4 razy, nigdy nie sądziłem że tu wrócę a pierwszy raz grałem w 2012 roku.
3/4 znajomych moich nie gra z dawnych czasów, a gdybym zobaczył kogoś ze znajomym nickiem to sam bym do niego napisał.
A "nowy właściciel nicku" zapewne by próbował coś wyłudzić. To tak jakby mama Ci zmieniła imię bo urodziło jej sie nowe dziecko a je chce tak nazwać. Stanowczo na NIE.
Po pierwsze primo, to nie wiem co ja mam do jego ortografii, po drugie primo propozycja nie jest do kradzieży nicków, a po trzecie primo ultimo, jak ktoś jest głupi i da się nabrać na "kolegę", to jego problem.
PS Przykład na końcu Ci nie wyszedł.
PPS Jak ktoś chce mieć nick, to wystarczy wejść raz na rok i go nie straci. Chyba nic trudnego. Można by wspomnieć o tym w regulaminie. Na innych serwerach w ogóle usuwają nieaktywne konta.
Użytkownik Beniamin edytował ten post 26 lipiec 2015 - 20:14
Napisano 26 lipiec 2015 - 20:31
aahhaahaha tak i np vampired nie gra i taki przykladowy ciul zajmie sobie jego nick powie ze to on i okradnie poł servera sory ale nie
- ßøŢ lubi to
Napisano 26 lipiec 2015 - 20:33
aahhaahaha tak i np vampired nie gra i taki przykladowy ciul zajmie sobie jego nick powie ze to on i okradnie poł servera sory ale nie
A jakim cudem okradnie pół serwera? Czy on ma jakąś moc zabierania rzeczy innych graczy? Raz na rok, albo dwa wejdzie i mu nie zmieni. I następnym razem daruj sobie to żałosne "hahahahahaha"
Użytkownik Beniamin edytował ten post 26 lipiec 2015 - 20:33
Napisano 26 lipiec 2015 - 21:12
Nieeee.. Nawet nie chce myslec, ze ktos mógłby miec moj nick O_O
Napisano 26 lipiec 2015 - 21:12
Nieeee.. Nawet nie chce myslec, ze ktos mógłby miec moj nick O_O
Nie mógł by, gdybyś raz na dwa lata wszedł na swoje konto.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych