Głupota ...

Posted 26 July 2015 - 16:33
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Posted 26 July 2015 - 16:56
Na nie . Osoba , która posiada ten nick wcześniej go zajęła
[color=#ffd700;]Nick : [/color][color=#40e0d0;]lWariatkaa[/color][color=#00ffff;].[/color]
[color=#ffd700;]LvL :[/color][color=#00ffff;] 150[/color]
[color=#ffd700;]Gildia :[/color] [color=#00ffff;]Brak[/color]
[color=#ffd700;]Rodzina :[/color] [color=#00ffff;]Nikt mnie nie chce .[/color]
[color=#0000cd;]' Wiem jak to jest , gdy na niczym nie zależy . Żyjesz , bo żyjesz a tak naprawdę wciąż Leżysz '[/color]
[font="'courier new', courier, monospace;color:rgb(178,34,34);"] [/font][color=#b22222;][font="'courier new', courier, monospace;"]Daj Like nie bądź Feeeee. [/color][/font]
Posted 26 July 2015 - 17:01
na Nie, chcesz uzasadnienie? Gracze jak Ja. wracają po roku, CO gdyby ktoś miał mój nick i kradł itemy a bo wracam,,,,
bezsensowna propozycja. Konta po 6 miesięcznej nie aktywności są banowane. to jest ochrona konta a nie kradzieże nicków.
Problem masz z nickiem? Nie graj albo bądź kreatywny.
Posted 26 July 2015 - 19:10
na nie, nie chciałbym zobaczyć Saraba jak sam go nie sellne , glupia propozycja może sobie zrobie Zjaraanego araba lub morfeusza wystarczy ze zrobia sobie przerwę,glupota nabijac ludzi na nick i kraść to jest to, nie i jeszcze raz nie
Posted 26 July 2015 - 19:32
Jeźeli komuś to pomorze to tak
Posted 26 July 2015 - 19:53
Jeźeli komuś to pomorze to tak
To jedź lepiej razem z kolegą co wymyślił tą propozycje na "pomorze".
Propozycja bez sensu, jak można komuś nick zabrać. Nick jest czyimś wymysłem bądź przydomkiem i należy do niego.
Ja kończąc grę tutaj dokładnie jest to 4 razy, nigdy nie sądziłem że tu wrócę a pierwszy raz grałem w 2012 roku.
3/4 znajomych moich nie gra z dawnych czasów, a gdybym zobaczył kogoś ze znajomym nickiem to sam bym do niego napisał.
A "nowy właściciel nicku" zapewne by próbował coś wyłudzić. To tak jakby mama Ci zmieniła imię bo urodziło jej sie nowe dziecko a je chce tak nazwać. Stanowczo na NIE.
Edited by Bakuś, 26 July 2015 - 19:54.
[font="'comic sans ms', cursive;"]SZAMAN HELER 135LvL[/font]
Postać SCHREK sprzedałem 13 Grudnia 2014 o 18:24 Nie odpowiadam za czyny nowego właściciela.
Postać DeatchDragon sprzedałem 15 Marca 2013 o 15:51 Nie odpowiadam za czyny nowego właściciela.
<===| Nie ja na avku.
Posted 26 July 2015 - 20:12
To jedź lepiej razem z kolegą co wymyślił tą propozycje na "pomorze".
Propozycja bez sensu, jak można komuś nick zabrać. Nick jest czyimś wymysłem bądź przydomkiem i należy do niego.
Ja kończąc grę tutaj dokładnie jest to 4 razy, nigdy nie sądziłem że tu wrócę a pierwszy raz grałem w 2012 roku.
3/4 znajomych moich nie gra z dawnych czasów, a gdybym zobaczył kogoś ze znajomym nickiem to sam bym do niego napisał.
A "nowy właściciel nicku" zapewne by próbował coś wyłudzić. To tak jakby mama Ci zmieniła imię bo urodziło jej sie nowe dziecko a je chce tak nazwać. Stanowczo na NIE.
Po pierwsze primo, to nie wiem co ja mam do jego ortografii, po drugie primo propozycja nie jest do kradzieży nicków, a po trzecie primo ultimo, jak ktoś jest głupi i da się nabrać na "kolegę", to jego problem.
PS Przykład na końcu Ci nie wyszedł.
PPS Jak ktoś chce mieć nick, to wystarczy wejść raz na rok i go nie straci. Chyba nic trudnego. Można by wspomnieć o tym w regulaminie. Na innych serwerach w ogóle usuwają nieaktywne konta.
Edited by Beniamin, 26 July 2015 - 20:14.
Posted 26 July 2015 - 20:31
aahhaahaha tak i np vampired nie gra i taki przykladowy ciul zajmie sobie jego nick powie ze to on i okradnie poł servera sory ale nie
- ßøŢ likes this
Posted 26 July 2015 - 20:33
aahhaahaha tak i np vampired nie gra i taki przykladowy ciul zajmie sobie jego nick powie ze to on i okradnie poł servera sory ale nie
A jakim cudem okradnie pół serwera? Czy on ma jakąś moc zabierania rzeczy innych graczy? Raz na rok, albo dwa wejdzie i mu nie zmieni. I następnym razem daruj sobie to żałosne "hahahahahaha"
Edited by Beniamin, 26 July 2015 - 20:33.
Posted 26 July 2015 - 21:12
Nieeee.. Nawet nie chce myslec, ze ktos mógłby miec moj nick O_O
Posted 26 July 2015 - 21:12
Nieeee.. Nawet nie chce myslec, ze ktos mógłby miec moj nick O_O
Nie mógł by, gdybyś raz na dwa lata wszedł na swoje konto.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users