Jest tu jakiś tłumacz? Albo ktoś mi wyjaśni o co chodzi?
Jak mniemam o jakiegos moba (barona) z ktorego beda lecialy truty bambusy chakramy stalki etc
Napisano 15 marzec 2016 - 08:03
Jest tu jakiś tłumacz? Albo ktoś mi wyjaśni o co chodzi?
Jak mniemam o jakiegos moba (barona) z ktorego beda lecialy truty bambusy chakramy stalki etc
Napisano 15 marzec 2016 - 18:35
A może by tak napisać jakieś propozycje co do dropu z razadora i Sacrize by zrobił ankiete z paroma normalnymi pakietami itemów?
Napisano 16 marzec 2016 - 09:16
Arab dobrze mysli
Napisano 16 marzec 2016 - 12:12
A może by tak napisać jakieś propozycje co do dropu z razadora i Sacrize by zrobił ankiete z paroma normalnymi pakietami itemów?
Dlaczego powtarzasz bezsensownie to co ja napisałem pare postów wyżej????
xRaben-njnja dagger
CrazyyGirl-Buffek
Devilro-Buffek
Napisano 16 marzec 2016 - 12:50
Popieram pomysl Araba :>
Napisano 16 marzec 2016 - 14:10
Zmiencie tylko te zarodki
Napisano 16 marzec 2016 - 18:39
Polecam Araba !
Napisano 17 marzec 2016 - 11:37
Chyba jest to niewykonalne,bo mapa jest niestabilna i wymaga calkowitej przebudowyZmiencie tylko te zarodki
Napisano 18 marzec 2016 - 18:20
Pomysł na razadora:
Pierwsza rzecz którą można by zmienic jest to misja wyzwania chciałbym zaproponować żeby tylko 2 kody wchodziły;123,lub 213 jednakże żeby dropł dungeonu nie był słabszy chciałbym zaproponować nowe zadanie które może się znalezc na tej mapie;
np pojawia się 5 metinów i musze znalezc 4 poprawne a jesli znajde niepoprawny to odradzają się na nowo.Chciałbym usłyszeć opinie od innych graczy na temat nowego zadania
Napisano 23 marzec 2016 - 04:59
Napisano 25 marzec 2016 - 00:24
Ja nie rozumiem waszych problemów z tymi kodami, przecież wszystko da się zrobić. Jak ktos pójdzie raz i mu sie trafią kody i sie nie uda tp sie poddaje i mówi że nie możliwe.. Niestety trzeba sie pare razy przejsć żeby pojąć system na jakim to wszystko się opiera i wszystko staje się możliwe.. Nic nie jest proste trzeba troche polatać by móc wygodnie siedzieć
Mylisz się i gadanie wszystkich osób, które mówią że kody są do zrobienia "izi" jest nieadekwatne do sytuacji. Wszystko co rzuca we mnie ten dungeon jestem w stanie szybko ubić. Nie mam zastojów z mobami i ubijam je tak szybko jak mechanika gry na to tylko pozwala. I tutaj pojawiają się kody....
Robiłem dziś 10 podejść do Bram. Równo dyszkę żeby mieć łatwiej tutaj przedstawić argument poparty faktycznymi doświadczeniami. Z tych 10 wypadów udały się.... 3. Na prawdę uważasz, zarówno ty jak i inne osoby broniące kodów, że to jest sensowny wynik? Jestem jak najbardziej zwolennikiem wprowadzenia zbilansowanego poziomu trudności, który powodzenie wypadów by utrzymywał w granicach 70% - właśnie po to, żeby nie była to istna kopalnia, bo i ciągłe zasysanie brył jak odkurzaczem by się przejadło i byłoby zbyt proste. Ale 30%? Zdecydowane przegięcie. Za każdym razem fiasko ponosiłem przez kody i nic innego.
Osobiście uważam, że problem nie leży w samym fakcie istnienia kodów, a w sposobie ich zaprojektowania. Dokładniej rzecz ujmując - drop zarodków jest totalną porażką. Raz Ci dropnie w 3 minuty 6, a raz nic. Ostatni wypad(porażka) rozbiłem sobie o kody na koniec i cholera tym razem liczyłem. Poprzednie platformy ukończyłem z 12 minutowym zapasem czasu. W momencie rozpoczęcia ostatniej lokacji - i liczę tutaj od uderzenia pierwszego spotu - miałem do końca 11 minut i kilka sekund zapasu. Przez te 11 minut padło mi zarodków.... całe 5. PIĘĆ! Nie starczyłoby mi to nawet na podjęcie prób wbicia 2 kombinacji, zakładając że każdy szyfr bym odgadł za pierwszym razem. Po prostu było to niewykonalne.
I tutaj leży pies pogrzebany - w dropie zarodków właśnie, a nie w samym fakcie istnienia tego typu zadania. Jasno powinien być określony próg procentowy na drop zarodków, i na 100 ubitych mobów powinna lecieć określona ich ilość, w losowych interwałach i jeśli ktoś nie podoła z narzuconym tempem to musi troszkę poprawić EQ, ale jeśli da radę, to trudność powinna(te 30% porażek) leżeć w kwestii trafienia mniejszej, lub większej ilości wymaganych prób do odgadnięcia obydwu szyfrów.
Napisano 25 marzec 2016 - 02:25
Popieram pomysł Araba
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
AktualizacjaNapisany przez MartiRenti , 27 kwi 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →