a Wiecie co ? Moim zdaniem Dobrze że zrobili właśnie to eq ;p będzie co robić bynajmniej na serverze i bede mógł wkońcu się troszke pośmiać jak wam pali xd sam jestem nie zadowolony z tego ulepszania nowej biżuterii ogólnie nowa biżuteriia spoko ale jej ulepszanie troszke przesadzone chodziaż jakby było 35% na ulepszenie a nie 25% to by było lepiej ale tak to jest przesada i napewno niektórzy pewnie nie bedą jej robić dlatego życzę powodzonka w robieniu niektórym eq Demonicznego <3

Napisano 17 kwiecień 2016 - 09:48
Napisano 17 kwiecień 2016 - 09:49
Łatwo nie było, rewelacji jak na mój lev nie ma.
Około 90k rudy poszło.
MokroCi życzy powodzenia !
- wawrzun, Klaudia <3, Stiff i 3 innych osób lubią to
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 17 kwiecień 2016 - 09:52
Łatwo nie było, rewelacji jak na mój lev nie ma.
Około 90k rudy poszło.
MokroCi życzy powodzenia !
Serio arab? Srasz kasą na zawołanie a my mówimy o nowych graczach.. masz wszystkiego pełno... A zrobienie EQ mistycznego z boskiego jest nierealne do wykonania, ale cóż jak znam życie nie można liczyć na to że coś się zmieni, dlatego chyba czas wziąć się do roboty i darować sobie gadanie.
- Akasza22 i krystian1041 lubią to
Napisano 17 kwiecień 2016 - 09:54
Serio arab? Srasz kasą na zawołanie a my mówimy o nowych graczach.. masz wszystkiego pełno... A zrobienie EQ mistycznego z boskiego jest nierealne do wykonania, ale cóż jak znam życie nie można liczyć na to że coś się zmieni, dlatego chyba czas wziąć się do roboty i darować sobie gadanie.
Tu nie chodzi o kasę , My tą rude na nasior sami kopiemy na par kont
Napisano 17 kwiecień 2016 - 09:54
Nie rozumiem Twojej złości co do mojej osoby. Pokazałem tylko, że zrobiliśmy to jako pierwsi. Może nic ciekawego, ale moją gildię cieszy i buduje morale.
Nie wypowiedziałem się w kwestii pracy dla nowych graczy, bo nie mam zdania. Troszkę spokoju ...
- wawrzun, Klaudia <3, ριαиιιѕтα ™ i 2 innych osób lubią to
Napisano 17 kwiecień 2016 - 10:14
Nie rozumiem Twojej złości co do mojej osoby. Pokazałem tylko, że zrobiliśmy to jako pierwsi. Może nic ciekawego, ale moją gildię cieszy i buduje morale.
Nie wypowiedziałem się w kwestii pracy dla nowych graczy, bo nie mam zdania. Troszkę spokoju ...
To nie jest złość, tylko staram ci się wytłumaczyć że ktoś kto wchodzi pierwszy raz na serwer nie zna ludzi sam żeby zrobić takie eq będzie musiał poświęcić nie 3 lata jak my tylko 8-10
Napisano 17 kwiecień 2016 - 10:18
To nie jest złość, tylko staram ci się wytłumaczyć że ktoś kto wchodzi pierwszy raz na serwer nie zna ludzi sam żeby zrobić takie eq będzie musiał poświęcić nie 3 lata jak my tylko 8-10
Dalej nie zrozumiałeś mojego postu. tkz. pochwaliłem się, co udało sie zrobić chłopcom z mojej gildii. Jaśniej już się nie da tego opisać.
- wawrzun, Klaudia <3 i TomegKrul lubią to
Napisano 17 kwiecień 2016 - 10:24
Dalej nie zrozumiałeś mojego postu. tkz. pochwaliłem się, co udało sie zrobić chłopcom z mojej gildii. Jaśniej już się nie da tego opisać.
Rozumiem co chcesz mi przekazać, jak najbardziej im graatuluję, ale nie myślę o chłopcach z twojej gildii ale o ogóle który przyjdzie i jest na serwerze że oni nie zrobią sami tego.
Napisano 17 kwiecień 2016 - 10:36
I tak to nic nie da...
W dodatku Ci co mają piekielne i zaczną robić demoniczne będą mieć jeszcze wieksze dmg.
Różnica do tych co mają boskie i meczą się z mistycznym podejrzewam że będzie tak duża i pvp będzie trwało 1 skill.
To na pewno nie pomoże w zwiększeniu wojen na serwerze, a spowoduje jeszcze większy podział graczy.
A jęki jak były, tak będą jeszcze większe...
To samo było kiedy było wprowadzane bronie virtualne, otchłani itp..... Więc tylko bezsensowny płacz wprowadzacie.
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Napisano 17 kwiecień 2016 - 12:25
19 razy spaliło mi pod rząd na głupi proszek
30 % na ulepszenie , rud nie ma
kopać mi się nie chce już ,a jak pomyśle ile mam do ulepszenia i jaka długa droga przede mną to mi się odechciewa. Jeżeli takie rozwiązanie miało kogoś zachęcić do gry to gratuluje inteligencji :lol:Jak mam tu tyrać 8 lat żeby się wymaxować to ja podziękuję. Jest milonon innych ciekawszych rzeczy w życiu do zrobienia niż ślęczenie dzień i noc przed kompem.No life tylko tu zostanie .
Napisano 17 kwiecień 2016 - 12:28
Moim zdaniem lepszym rozwiazaniem bylo by zostawic normalne ulepszanie smocze - > niebianskie-> boskie-> piekielne a zrobic tak ze gdy chcemy zrobic nowe eq to przerabiajmy je u NPC. Bylyby w wten sposob 2 opcje ulepszania , tradycyjnie i na nowe eq .
- Reyli lubi to
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 17 kwiecień 2016 - 13:52
Królestwo: CHUNJO
Gildia: ViceCity
Klasa: Wojownik
Profesja: Body
Napisano 17 kwiecień 2016 - 14:46
a więc "gównoburzy" ciąg dalszy, Qki ma racje co do tego, że nowych graczy to ulepszanie będzie męczyło, skąd np gracz który chce sobie zrobić eq po boskim ma wziąć monokle itp? zróbcie większy drop tych ulepek np z WW to będzie też łatwiej.
Napisano 17 kwiecień 2016 - 15:06
tak serio te po smoczym i boskim moze byc eq jak dla mnie spoko tylko jak patrze na to co ptrzeba zeby miec ulepki do tego to katastrofa. W glowie mam juz chcec zmienic serv no chyba ze zmniejsza ilosc ulep do zrobienia ulepszaczy
Chciałbyś gif? z filmu,bajki itp?
Napisz z miłą chęcią pomogę
Napisano 17 kwiecień 2016 - 15:19
19 razy spaliło mi pod rząd na głupi proszek
![]()
![]()
30 % na ulepszenie , rud nie ma
kopać mi się nie chce już ,a jak pomyśle ile mam do ulepszenia i jaka długa droga przede mną to mi się odechciewa. Jeżeli takie rozwiązanie miało kogoś zachęcić do gry to gratuluje inteligencji :lol:Jak mam tu tyrać 8 lat żeby się wymaxować to ja podziękuję. Jest milonon innych ciekawszych rzeczy w życiu do zrobienia niż ślęczenie dzień i noc przed kompem.No life tylko tu zostanie .
No widzisz ty tylko kopałaś rudę.A teraz pomyśl co mają gracze co chcą ulepszyć na mistyczne, kiedy potrzebują po 100 ulep z v1 i v2 przy takiej ilości medali na serwerze.
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
zarobekNapisany przez PawelCela , 22 kwi 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →