najlepiej sam przejdź się zobaczyć jak tam wszystko wygląda, bo trudno to opisać Ale ogólnie to potrzeba jakies 18 kluczy by zrobić 1 razadora. koszt klucza to 100 piekelnego kryształu i po 10 szt rudy miedzi i diamentu. nie zawsze uda się stworzyć klucz, więc przygotuj sobie najlepiej po 1-2 stacki miedzi i diamentowego kamienia (możesz sam kopać lub kupić, po 5b/stack stoi tego pełno w m1) i leć kopać ten piekelny kryształ. W zależności od szczęscia będziesz potrzebował około 8-12 stacków (może wyjść i więcej, wszystko zależy od szczęscia).
Druga opcja to bicie potomka razadora (zaraz na początku mapki) z którego dropią odłamki i klucze. Są na każdym ch i się dość szybko respią (pare minut) więc można na nich ładnie nadropić tych kluczy. U mnie to tak wygląda, że wchodzę do 1 bramy, dropie te 15-20 odłamów i potem zabijam potomka na każdym z 7 kanałów i przeważnie dropną 1-2klucze z tych 7 bossów i mam znowu klucze na kolejne bramy (nie lubię kopać rudy ) i tak robię w kółko aż nazbieram 50szt każdego odłamka. Wydaje mi się, że jest szybsza metoda niż kopanie rudy, szczególnie, że z potomka dropią również odłamki, przez co szybciej nazbieramy te 50szt do razadora